Προς το περιεχόμενο

Τρελές πλάκες με μπρελόκ τηλεκοντρόλ

nektarios1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Q. What is the etiquette of turning off a tv in a public place?

A. TV-B-GoneTM universal remote control is capable of turning off virtually any remotely controlled tv. Since a tv that is powered on fills the room with its sights and sounds' date=' impinging on everyone in the room, it is similar to a smoker who fills a room with smoke. Some people may like breathing in someone else's smoke, but that's not for everyone. Similarly, not everyone wants to be disturbed with someone else's media. If someone were smoking a cigar in a public place and you were disturbed by it, you would probably either leave, or you would ask them if they would mind putting it out. [u']Similarly, if someone is filling your space with disturbing sights and sounds of a tv, you have the same choices :shock: :shock: :shock: [/u]. With TV-B-GoneTM universal remote control, you also have the power to turn the tv off with others' approval :lol: :lol: :lol: .

χαχαχαχα!!! Καλά, μιλάμε οι άνθρωποι είναι άρρωστοι!!!

Δημοσ.

loipon... mou irthe se timi 19 euro kai kati

einai poli isxiro se sxesi me ta apla tilecontrol kai piani apo megali apostasi kai apo gonia

ekane na mou erthei 14 ergasimes peripou

to oti poulane tilekontrol sta magazia pou kanoun tin idia douleia einai sosto alla na kaneis plaka me ena tikontrol tileorasis sto xeri xoris na se paroun xampari einai poli diskolo

eno ayto einai ena aplo mprelok pou to exeis mazi me ta klidia sou

tora anarotieme giati orismeni edo den goustaroun na kanoun plakes me ayto to mprelok, tin fovonte mi fane ksilo??? i mipos den exoun kanei pote plaka sti zoi tous???

an vlepate tin fasi pou ekleisa pano deka tileorasis ston kotsovolo me ena mono patima tou koumpiou tha eixate kseskisti sta gelia...

Δημοσ.

Να δώσω 20? για να κλέίνω κάθε 5 μέρες μία τηλεόραση μου κάνει λίγο ακραίο..!

Εγω και στο κινητό που μπορείς να αλλάζεις κανάλια κλπ και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως πολλοί εδω μέσα έχουν πάρει υπερβολικά στα σοβαρά την ζωή. Αν αυτό τους αποδίδει στην προσωπική ζωή, στις κοινωνικές επάφες,στην δουλειά τους και ώπου αλλού, καλά κάνουν. Ωστόσο εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε ελέυθερα να ασχολούμαστε με καμμιά μαλακία για να περνάει η ώρα. Σιγά μην σκάσω κιόλας. Όλοι λένε, έλα ρε σιγά την βλακία να κλείνεις τηλεοράσεις. Ας μας πει κανείς από αυτούς και κανέναν άλλο τρόπο πιο αποδοτικό στο να γελάσουμε με την ψυχή μας και να κάνουμε τους άλλους να ψάχνονται.

Δημοσ.
polaki mono o kafes pou pineis ston foto kathe mera bgenei ton mina 20 euro :P

Αστον αυτόν... αν εβγαινε μόνο 20? το μήνα να ήμουν ευτυχισμένος...

• Super Moderators
Δημοσ.
Μου φαίνεται πως πολλοί εδω μέσα έχουν πάρει υπερβολικά στα σοβαρά την ζωή. Αν αυτό τους αποδίδει στην προσωπική ζωή, στις κοινωνικές επάφες,στην δουλειά τους και ώπου αλλού, καλά κάνουν. Ωστόσο εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε ελέυθερα να ασχολούμαστε με καμμιά μαλακία για να περνάει η ώρα. Σιγά μην σκάσω κιόλας. Όλοι λένε, έλα ρε σιγά την βλακία να κλείνεις τηλεοράσεις. Ας μας πει κανείς από αυτούς και κανέναν άλλο τρόπο πιο αποδοτικό στο να γελάσουμε με την ψυχή μας και να κάνουμε τους άλλους να ψάχνονται.

To na eisai sovaros genikotera, de shmainei pws den eheis kai hioumor!

Apo thn allh omws, apo th stigmh pou kapoios apofasizei na kanei mia plaka pou mporei na enohlisei allous, tha prepei na einai kai etoimos na ...ypostei tis synepeies an ton anakalypsoun (ennoeitai hwris diamartyries meta apo thn pleura tou).

Δημοσ.

Ναι αλλά το να λες πως είναι προβληματικός και χαζός ο αλλός που σπάει πλάκα κλείνοντας που και που τηλεοράσεις ή επειδή έχει δώσει 20 ευρώ για αυτό, είναι υπερβολική σοβαρότητα, έλλειψη χιούμορ και στην τελική έλλειψη κατανόησης του τι σημαίνει χιούμορ για τον καθένα.Δεν είπε κανείς πως αν με πιάσουν έχω πρόβλημα με το να την πληρώσω. Είναι σαφές πως καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του. Αλλά να σου πω την αλήθεια αν μπορώ και να την κοπανήσω τρέχοντας, θα το προτιμήσω από το να με πλακώσει ολόκληρη καφετέρια.

Δημοσ.
Ναι αλλά το να λες πως είναι προβληματικός και χαζός ο αλλός που σπάει πλάκα κλείνοντας που και που τηλεοράσεις ή επειδή έχει δώσει 20 ευρώ για αυτό, είναι υπερβολική σοβαρότητα, έλλειψη χιούμορ και στην τελική έλλειψη κατανόησης του τι σημαίνει χιούμορ για τον καθένα.Δεν είπε κανείς πως αν με πιάσουν έχω πρόβλημα με το να την πληρώσω. Είναι σαφές πως καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του. Αλλά να σου πω την αλήθεια αν μπορώ και να την κοπανήσω τρέχοντας, θα το προτιμήσω από το να με πλακώσει ολόκληρη καφετέρια.

]genikos iparxei elipsi xioumor gia auto pame kata diolou.olo sta kantilia kathe mera stous dromous.exoun trelathei oloi kai gia auto fteei i elipsi xumor.o allos edo sto forum tsantistike pou tou ipa :o kapitalas irthe a agorasei spiti les kai to ipa sovara.ti na pei kaneis.mia bomba mono.

Δημοσ.
se opoiodhpote magazi hlektronikwn poulane thlekontrol me 20e me ta opoia mporeis na thlexeiristeis opoiadhpote syskeyh

xaxaxaxa! Kalo ;)

Pados afto ginete re paidia edw k xronia k me to programataki gia ta kinita nokia!

Δημοσ.

Παλιο το κολπο , οσοι εχουν ενα Nokia 6600 , θα γνωριζουν οτι απο πολυ καιρο υπαρχει το σχετικο προγραμμα για χειρισμο ΟΛΩΝ των τυπων συσκευων , απο tv , tuner , ενισχυτες και οτι αλλο σε οτι μαρκα υπάρχει !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...