Προς το περιεχόμενο

Η AMD ξεσκίζει. Οι νέοι AMD dual core!!


godlike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έγιναν τα πρώτα previews των AMD dual core. Το Anandtech πάλι πρωτοπόρο δημοσιεύει τα πρώτα benchmarks. Τα benchmarks περιλαμβάνουν κυρίως multitasking αλλά και gaming!! Είναι γνωστό ότι οι AMD είναι χάλια σε multitasking εφαρμογές αλλά ετοιμαστείτε να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε.

 

Παραθέτω μερικές φωτό για όσους βαριούντε να διαβάσουν όλο το άρθρο.

 

GAMING

 

7281.png

7285.pn

7287.png

 

MULTITASKING

7275.png

7269.png

 

VIDEO CREATION

7277.png

 

Η πρώτη φωτό από τις multitasking είναι encoding … μήπως είδατε ποιος είναι πρώτος!!!!

 

 

Όπως σωστά είχαν προβλέψει κάποιοι οι AMD dual core θα τα καταφέρνουν καλύτερα σε multitasking εφαρμογές από τους INTEL και πράγματι έτσι είναι, η AMD για μία ακόμα φορά ΞΕΣΚΙΣΕ τον ανταγωνισμό. Περιμένω απόψεις.

Δημοσ.

Αν ισχύουν αυτά που λέει , τότε ο φτηνότερος A64 X2 έχει ΤΡΑΓΙΚΗ τιμή.

 

Δεν είναι κάπως περίεργο οτι , αρχικά τουλάχιστον , οι value-for-money διπύρηνοι θα είναι οι Intel;

Δημοσ.
zoume se mia polli vareti epoxi...den iparxei kan logos gia flame :P :P :P

p_000753.jpg

AMD ALL THE WAY :P

 

 

kai to melon tis inlel fenete lampro...

itanic02.gif

Έτσιιιιιιιι!!!!!!

 

Μήπως ξέρουμε ποιά μοντέλα και μέχρι πότε θα βγαίνουν για s939; Θα μπορώ να ρίξω στο τωρινό συστημά μου εναν 8000+ μετά απο 2 χρόνια χώρίς να αλλάζω μητρικές και ιστορίες; :D

Δημοσ.

Διαβασα παντως οτι ολα τα νεα μοντελα συμπεριλεμβανομενου και του 4800+ θα μπαινει με απλο bios update στις μητρικες με chipακι s939.

Δημοσ.
Διαβασα παντως οτι ολα τα νεα μοντελα συμπεριλεμβανομενου και του 4800+ θα μπαινει με απλο bios update στις μητρικες με chipακι s939.

 

Akrivos!! Oi Intel dual core theloun kainourio chipset eno oi AMD oxi

Δημοσ.

κατι ειχα πει και εγω την περασμενη εβδομαδα επι του θεματος.Παντως πρεπει να πεσουν λιγο οι τιμες πιστευω γιατι ακομα και 410 ευρω να πουλανε εδω τον 4400 που χλωμο το κοβω παλι ειναι πολλα για το μικροτερο μοντελο με dual core.Φυσικα σε λιγους μηνες και λογω ανταγωνισμου οι τιμες θα πεσουν και τοτε πραγματικα θα αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

Ας περιμενουμε λιγακι ακομα να βγουν τα ολοκληρωμενα benchmarks, και να διατεθουν στην αγορα οι επεξεργαστες πριν βγαλουμε οριστικα συμπερασματα. Να δουμε τις συμφωνιες που θα γινουν, και ποια πλατφορμα θα υποστηριξουν περισσοτερα οι εταιριες λογισμικου. Παντως η πρωτη εντυπωση ειναι περισσοτερο θετικη για την amd, μια ερωτηση ομως παιδια: Με τον Athlon fx 55 ti γινεται? Θα εξαφανιστει? Θα βγει καινουργιος? Θα καταργηθει?

Δημοσ.
Ο FX-55 θα παράγεται για λίγο ακόμα, και ταυτόχρονα λογικά τέλη Μαϊου θα έρθει και ο FX-57.

 

Εφοσον πλεον για απαιτητικους χρηστες θα υπαρχουν οι dual core amd, ποιος ο λογος συνεχισης της παραγωγης του fx?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...