Προς το περιεχόμενο

Απομακρυσμένη χρήση του PC μου

pitsikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 pc με dsl πρόσβαση και τα δύο, και θέλω να μπορώ να ελέγχω το ένα μέσω του άλλου, κάτι σαν την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. ;-)

Το έχει καταφέρει κάποιος αυτό; Προσπάθησα αλλά κόλλησα στη δημιουργία του VPN, δεν κατάφερα να συνδέσω τους δύο υπολογιστές. Παλιότερα με LAN είχα καταφέρει με το remote administrator να ελεγχω τα δύο PC. Μεσω ομως dsl δεν τα κατάφερα ούτε με αυτό.

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα που με απλές διαδικασίες θα συνδέσει τα δύο PC μεσω DSL;; :neutral:

Ευχαριστώ προκαταβολικά...!!! :grin:

Δημοσ.

egw pantws kai to poly aplo "remote desktop" poy yparxei sta XP pro by default, kanei mia xara tin doulia tou ...

ooops .. twra to eida ... απομακρυσμένη επιφάνεια είναι το remote desktop και μου δουλεύει μια χαρά ... τι πρόβλημα έχεις ?

γιατί να δημιουργήσεις VPN ? δεξί click στον Υπολογιστή σου, Ιδιότητες, απομακρυσμένη χρήση, ορίζεις user name & pass και αυτό είναι ... τουλάχιστον εγώ αυτό έχω κάνει...

Δημοσ.

γιατι δεν δοκιμαζεις αυτο που ειπε ο hthe?remote desktop.αν παλι δεν σου κανει δοκιμασε το NX, κανε ενα search sto google η διευθυνση ειναι νομιζω:http://www.nomachine.com. Ειναι free και υπαρχει εκδοση και για linux και για windows.Try it.

Δημοσ.

Angeln20 δοκίμασε αυτά που λένε παραπάνω. Πχ βάλε στο pc Αθήνα το VLC και βάλ'το να τρέχει σαν service (server). Πρέπει να ξέρεις την ip του υπολογιστή Αθήνα οπότε ένας λογαριασμός στο no-ip.info είναι η καλύτερη λύση. Από την Γαλλία θα μπαίνεις με το VLC viewer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...