Προς το περιεχόμενο

Remote Desktop?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταφερα να συνδεθω απο το δευτερο pc στο ιδιο lan.

η διαδικασια στον απομακρυσμενο υπολογιστη ειναι η ιδια?

ποια services των χρ πρέπει να είναι ενεργοποιημένα?

τέλος, εγώ που έχω dynamic IP, δε θα αλλάζει η ip μου κάθε 24 ώρες?

πως θα συνδέομαι στο μηχάνημα μου άμα δεν γνωρίζω την νέα ip???

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ πας σε ADSL χωράφια που δεν έχω ιδέα.

Κάτι σε http://www.dyndns.org μου φαίνεται είναι ο κλασσικός τρόπος, αλλά ας απαντήσει καλύτερα άλλος.

Κάποτε είχα ακούσει και άτομα που έβαζαν τον Η/Υ τους να στέλνει email με την καινούργια ip!!!

Δημοσ.

καλη φαση μαγκες.

δυστυχως ομως τωρα ειμαι ηδη αθηνα.

ξερω την τρεχουσα ip.

Μπορω να κανω κατι πριν αλλαξει;

edit: οκ προλαβα την ip πριν αλλαξει και τωρα το παλευω μεσα απο remote.

θα ενημερωσω αν πετυχε το κολπο!

Δημοσ.

Eleos re paidia. Gia kanena dekalepto to polu tha kanete to remote desktop. Entaksei mporei na phgainei ligo arga.

Olh thn wra anoixto tha to exete?

Ama exeis XP to remote desktop kanei mia xara thn douleia tou.

Tou les kiolas na exei ligotera colours na mhn fortwnei drivers kai epishs vgazeis themes kai bitmap caching.

Δημοσ.

ok alex, εκανα ενα account στο no-ip.com και κατεβασα και τρεχω και το duc στο remote pc.

τωρα αμα συνδεθω στο account μου θα με ενημερωσει αυτοματα αμα αλλαξει η ip μου η πρεπει να κανω και καποια αλλη κινηση;

Δημοσ.
ok alex' date=' εκανα ενα account στο no-ip.com και κατεβασα και τρεχω και το duc στο remote pc.

τωρα αμα συνδεθω στο account μου θα με ενημερωσει αυτοματα αμα αλλαξει η ip μου η πρεπει να κανω και καποια αλλη κινηση;[/quote']

Mpainontas me browser sti dieuthinsi sou, p.x. predator.no-ip.com, tha deis kai tin IP pou exeis ekeini ti stigmi (i ekeino to 5lepto). An katevaseis apo tis rithmiseis to xrono ananewsis se 5 lepta, pou einai to ligotero pou mporeis toulaxiston me tin free ekdosi tou no-ip, tote mporeis sxedon ana pasa stigmi na mpaineis sto PC sou remotely.

Egw to xrisimopoiw gia na mpainw remotely sto PC mou agglia (me to realvnc) gia rithmiseis, downloads ktl.

Δημοσ.

καλη φαση!

το εβαλα στα 5 λεπτα οπως ειπες!

δε θα επρεπε ομως στο duc να γραφει το status window καθε 5 λεπτα οτι κανει check?

γιατι σε εμενα κινειται μονο αμα το κανω manual update.

α και με browser πως μπαινω?μου λεει cannot connect. η μηπως εννοεις μεσα απο το site του no-ip αμα κανω Login?

α και κατι τελευταιο...πως μεταφερω αρχεια αναμεσα στα 2 Pc? με απλο copy/paste δεν γινεται τιποτα.

thanks man μιλαμε ειναι απιστευτη αυτη η φαση, εχω ποροθει!:D

Δημοσ.
Τα ultravnc και tightvnc και remote admin υποστηρίζουν και μεταφορά αρχείων από τον client στον server και ανάποδα, ενώ το ενσωματωμένο remote desktop των windows όχι. Υπάρχουν όμως βοηθήματα από την sysinternals που το επιτρέπουν κι αυτό.

Δηλαδή με remote desktop & realvnc ΤΣΟΥ, ενώ τα ultravnc & tightvnc έχουν αντίστοιχη επιλογή για μεταφορά αρχείων.

Δημοσ.

ναι το σκεφτηκα αλλα τωρα βαριεμαι τη διαδικασια και δεν θελω να μεταφερω και τιποτα.

απλα ενημερωτικα ρωτησα.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας παιδια! :grin:

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβα παλι πως λειτουργει. δλδ βαζω στον "ξενο" υπολογιστη το προγραμμα και δινω την ip του υπολογιστη που θελω να παρακολουθω?

μπορω να χειριζομαι και το υπολογιστη ή μονο να βλεπω τι κανει?

Δημοσ.
Δηλαδή με remote desktop & realvnc ΤΣΟΥ, ενώ τα ultravnc & tightvnc έχουν αντίστοιχη επιλογή για μεταφορά αρχείων.

Μάλλον δεν τα έχετε ψάξει αρκετά.

Remote Desktop => Options => Local Resources => Local Devices => Disk Drives (τσεκαρισμένο).

Μόλις συνδεθείτε στον απομακρυσμένο υπολογιστή, ανοίχτε το My Computer. :wink:

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...