rafraf24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Kαλησπερα σας, Θα φανει λιγακι παραξενο αυτο που λεω αλλα εχω στην κατοχη μου ενα Pentium 4 670J, και ψαχνω μητρικη για να "στεγασω" τον επεξεργαστη. Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι η καρτα γραφικων μου ειναι Agp (Μια Asus V9999 Gamers Edition 256MB), και δεν βρισκω ευκολα mobo που να εχει agp και να υποστηριζει αυτην την cpu. Εχετε καμμια ιδεα αν υπαρχουν ακομα μητρικες με agp, που να "Βλεπουν" αυτον τον επεξεργαστη? Ευχαριστω προκαταβολικα
evkar Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 λοιπόν , θα σου πω πια έχω βάλει εγώ στο μάτι , και αν θέλεις τη χτυπάς και συ . Η μητρική για αυτο που ζητάς είναι η dfi 875P-Τ . Την έχει το overclockers 188 ευρώ . Πολύ ακριβή αλλά αξίζει τα λεφτά της πέρα για πέρα. Αλλιώς πάρε μια Abit AS8 , γύρω στα 120 ευρώ.Ο συνδυασμός 775 socket με 865 ή 875 τσίπσετ , δείχνει να λειτουργεί πολύ καλά , ειδικά στα παιχνίδια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 pare thn varewn varwn se timh (P5AD2-E Premium) ths Asus me Pci-Express kai ase to AGP...o P4 pou exeis kai to AGP den pane mazi me a3ioprepes mobo...
rafraf24 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Παιδια απελπισια... Εχω μεινει με τον επεξεργαστη στο χερι και δεν βρισκω μητρικη, πρεπει οπωσηποτε να εχει 4 sata και 2 ide, για να βαλω τους 6 δισκους που εχω και να ειναι agp, μακαρι να μπορουσα να πουλησω την καρτα γραφικων μου και να επαιρνα pci-e αλλα δεν πουλιεται ευκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.