godlike Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μπρρρρρρρ....... Ρε μεγαλε και εσυ με πενσα το ποντικι?!?!Τι στο καλο σου εκανε και το καθαρισες ετσι τοσο βαναυσα? On topic: Εχω διαλυσει τη μηχανη μου ενα CBX 550 μια μερα γυρνωντας απο δουλεια. Εκανε πολυ ζεστη και τα ειχα παρει απο καιρο με διαφορες ζημιες που μου εβγαζε τοτε. (Μοντελο 82...) Το ειχα πληρωσει χασισι το ρημαδι. Η ζημια που μου εβγαλε τοτε ηταν τρυπα κατω απο το ντεποζιτο λογω σκουριας με αποτελεσμα να χυνοταν βενζινη πανω στα καρμπυρατερ και πανω στο ΜΟΤΕΡ. Πως δεν ειχα γινει παραναλωμα πυρος τοτε... Φορτωσα τοσο πολυ που το πηγα στο βουνο της Πετρουπολης και απο εκει εκανε μια υπερπτηση απο ενα γκρεμο με κατευθηνση προς το Θεατρο Πετρας. Η πικρα ηταν οτι γυρισα με τα ποδια... Apsogo!!!!!! Elpizo na to girises se video ... eeeeee??????
gregdais Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 2 keyboards me to kefali mou ta exw kopsei sta dio!!1 me grothia, ena mouse ston toixo to opoio egine ena fovero pazzle,mia karta ixou soundblaster pou eixe probliima kai mou ekapse tin mobo tin evala stin megeni,mia othoni crt 14 ctx me klotsia i opoia ponese epidi ithela na doulepsw photoshop sta 1024 kai afti diskolevotan sta 800x600,ena tower pou moli to adeiasa gia na valw to hardware se neo kouti, to klotsaga kai to pataga mexri ta skoupidia tis gintonias epidi me eixe nevriasei tromera to oti eixane anoiksei oi "boltes" apo tis vides pou koumponoun oi kartes!kai den eixe vasi gia hdd me apotelesma otan ton ksevidwnes kai eisoun afirimenos na sou peftei kai na pathenei bud secs!!!kai alla polla pou den mourxontai, etsi loipon opoia kopela insmniac thelei na gnorisei enan iremo antra, me ipomoni NA MAI!!!
ababapanos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 egw den spaw tipota , ta prosehw polu ta pragmataa mou, twra an thelw na xeespasw rihnw kaamia mpounia sto trapezi oi ston tiho. giaati na spaw ta pragmataa mou?
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Τα μαξιλάρια είναι πιο βολικά, δεν πονάνε κιόλας. Άλλα είναι άλλη αίσθηση να βαράς το μ&%*@&$#@$&* κ#$%%αντικείμενο που σου την έσπασε... :p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.