Προς το περιεχόμενο

Σπάσ'τα όλα!!!

^ACID_BURN^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι εσπασα κι εγω.. ενα ασυρματο πληκτρ. logitech αξιας 67ευρω, μια 21"τφτ οθονη, εβγαλα κι χτυπουσα σε πλακακι εναν fx55 για να δω πωσ ειναι εσωτερικα, το παρμπριζ απο το civic μου, τα δοντια μου στην ασφαλτο (αφου περασα μεσα απο το τζαμι του civic , και ακολουθωσ τα πλευρα μου στο πεζουλι-πεζοδρομιο που με σταματησε μετα απο 50 μετρα συρσιμο. . τωρα τελευταια εχω ηρεμησει καπως. το οτι δεν μπορω να κουνηθω βεβαια ισωσ ειναι ενασ σημαντικος λογος , ε? :-)

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρκετά μούτρα, όταν πήγαινα σχολείο ακόμα! Επειδή ήμουν απουσιολόγος, με περνούσαν για φλώρο. Χεχέ...! Τώρα βέβαια, μετά από τόσα χρόνια, τόχω γυρίσει στον χιππισμό, ανεκτικότητα κι έτσι. Peace!

Δημοσ.
Αρκετά μούτρα, όταν πήγαινα σχολείο ακόμα! Επειδή ήμουν απουσιολόγος, με περνούσαν για φλώρο. Χεχέ...! Τώρα βέβαια, μετά από τόσα χρόνια, τόχω γυρίσει στον χιππισμό, ανεκτικότητα κι έτσι. Peace!

peace brother! :D

Δημοσ.
nai' date=' giati??

An exanes sunexeia sto nfs porsche unleashed gia 1-2 sec sunexws epi mia bdomada 4-5 wres thn hmera, na deis poso wraia to xairesai :D[/quote']

Gia ton idio logo espasa pliktrologio kai pontiki ston toixo...

Δημοσ.

loipon

plithora pliktrologion ki pontikion (eimai tetrimenos to kserw;p)

2 portatif (to 3o epezise pros to paron)

mia ilektriki skoupa (ola ki ola otan exeis neura exeis neura ki o new papas tis romis na brethi mprosta soy tin gam**e)

2 rologia ksipnitiria (oxi den ksipnao eukola to proi)

1 panasonic g450 tote poy xorisa me tin korina (axxxx thee moyu wraio koritsi)

apeiro arithmo apo tasakia (ama kapnizis me to aristero ki to keno einai liga ekatosta poio pera tote to tasaki xoreuh ton xoro toy zalogou;))

ena deksi podi ena aristero xeri to mikro deksi daktilo mou

tin logitech timoniera moy kathos epeza NFS 2 :P

auta kata ta alla exei epizisi to grafio moy akoma;) ki to pc :)

Δημοσ.

hmm exoume kai leme:

mia trupa se porta ( to kalupsa me afisa :P)

mia trupa se toixo ( eipame stin agglia einai pseutikoi! episis kaluftike me afisa :P)

ena kinito motorola ( otan imoun sto strato)

mia ntoulapa ( pou efage merikes klotsies giati mou espase to kinito)

mia karekla ( itan dipla sti ntoulapa)

ena trapezi ( me ta pragamata tou sunadelfou panw.. i karekala ftaiei)

ena pliktrologio ( otan akoniza to teleio sougiadaki mou kai tou ekana mia mikri trupitsa :P)

ena allo plitrologio pou to epsasa sta duo

merika pontikia, pou einai eukoli lusi

ena asurmato tilefono ( auto to metaniosa :( )

auta.. twra teleutaia exw iremisei.. to baseball bat einai anepafo ;)

Δημοσ.

Ο ένας έσπασε την οθόνη του

Ο άλλος πόρτες

Ο άλλος πέταξε το PC του από το παράθυρο!!!

Ο άλλος έχωσε μπουνιά στη γκόμενα του επειδή παρενέβη στη σχέση του με το PC (και η γκόμενα είναι ακόμα μαζί του!!!!!!!!!!!!!!!σδητστξσγξεκ6ρ]σδφξνηβ΄σαξκφ)

Και ο άλλος έριξε το ψαράκι του σε ποτήρι Sprite!!!!!!

Παιδιά δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε!

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι γράφουμε πράγματα και άσχετα από computers ας γράψω κι εγώ μερικά ...

1. Δύο πόρτες που έφαγαν κλοτσιές, η μία έκανε τρύπα ή άλλη έσπασε στο σημείο της κλειδαριάς.

2. Κάτι στο τιμόνι του παλιού μου LADA και όταν πάταγες φρένο έφευγε είτε αριστερά είτε δεξιά (ξιλοrandom είτανε) κι έπρεπε να κάνεις ανάποδο για να ισιώσει. Οδηγούσα μήνες έτσι μέχρι που μια μέρα το πήρε ο πατέρας μου, τρόμαξε και πήγε για φτιάξιμο.

3. Στο ίδιο LADA είχε σπάσει ο λεβιές το ταχυτήτων και μου είχε μείνει στο χέρει (ευτυχώς όταν σταματαγά μέσα σε βενζινάδικο κι όχι εν κινήσει)

4. Τρεις ντίζε συμπλέκτη (2 φορές σε αμάξι και μία -πρόσφατα- σε μηχανή)

5. Συχνα πυκνά τα νεύρα των φίλων μου επειδή λένε ότι είμαι πνεύμα αντιλογίας. Εγώ πιστεύω ότι έχουν άδικο και μπορώ να το αποδείξω :)

χμ, τώρα που το σκέφτομαι από τα compiouτερικά δεν έχω σπάσει τίποτα, περίεργο.

Δημοσ.

Απο το pc ως τώρα μόνα τα ποδαράκια του πληκτρολογίου και μία πλαστική θήκη cd που έφυγε στο πάτωμα(τουλάχιστον ήταν πολύ φθηνή εκτονωση αφου έγινε χίλια κομμάτια)

Εκτος απο pc,μία πορτά στο ξενοδοχείο που είμασταν τριήμερη. :)

Δημοσ.

@Divxakias: e oxi! ierosylia thn amiga re file ? :) Egw eftyxws to shadow of the beast to exw teleiwsei edw kai 10 xronia :)

Δημοσ.

Λοιπόν έχω σπάσει

1 εκτυπωτή HP 710c όταν τελείωσε το μελάνι στη μέση μιάς εκτύπωσης

2 modem εξωτερικά (τώρα μαγκέψανε και τα βγάζουνε και εσωτερικά)

2-3 ακίδες απο το 9 πινο μιάς crt οθόνης(είχανε στραβώσει και προσπάθησα να τα ισιώσω)

1 lnb μαζί με τη βάση του

3 πίτες με γύρο απ όλα

1 coca-cola light

:) :) :)

Αντε γειά μας

Δημοσ.
Λοιπόν έχω σπάσει

2 modem εξωτερικά (τώρα μαγκέψανε και τα βγάζουνε και εσωτερικά)

Αντε γειά μας

Χαχα καλοοοοόοοοοοο

Εγώ τελικά τόσα χρόνια πως και δεν έχω σπάσει ακόμα το γραφείο μου είναι θαύμα εμ αμα παίζεις starcraft i doom και ενω έχεις γλυτώσει τα απιίστευτα κολλάει το κολο pc ε εκει τα παίρνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Α το speedtoch 530 πέταξα στο τοίχο επειδή τραβλαει ζόρια και κολλάει πολύ απλά,ουτε με reset δεν συνέρχεται (θέλει 3 λεπτά το λιγότερο χωρίς ρεύμα :( ) αλλα ευτυχώς έσπασε μόνο το κέλυφος :)

Δημοσ.

To tzami sthn porta tou dwmatiou mou k th mia pleura tou krebatiou mou.

2-3 plhktrologia, me teleutaio apokthma to trexon internet wireless ths m$ giati eixan kollhsei ta koumpia meta apo allagh pc mesw data switch (alla to douleuw akoma, espasa mono tis baseis tou k to akoumphsthri gia tous karpous)

2 pc cases giati kollagan kati problhmatikes mnhmes k mou espagan ta !@#$#.

2 karekles giati eimai 105kg k kanw kounia mprosta sto pc..

Einai k alla alla den ta 8ymamai... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...