Προς το περιεχόμενο

Σπάσ'τα όλα!!!

^ACID_BURN^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εεε.. αφού είπαμε τι έχουμε κάψει, να μην πούμε

και τι έχουμε σπάσει από τα νεύρα μας; :D

Εγώ btw από τα νεύρα μου έχω σπάσει πληκτρολόγια,

ενα ασύρματο ποντίκι (και ήταν και καλό γμτ!), το χέρι

μου στον τοίχο και αρκετά ακόμα! Χμμμ... :roll:

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τηλεχειριστηρια παντως τυπου και ενα κομπιουτερακι που στενοχωρηθηκα πολυ οταν καταλαβα τι εκανα. Επισης μερικα ποδαρακια μιας παραλληλης.

Δημοσ.

diakoptes reumatos, portes spitiou,xeroulia portwn,to grafeio tou pc ekei pou vazeis tis patouses sou(eixe faei geri klotsia otan eixa faei goal sto fifa propersi....)

Δημοσ.

mia fotografiki mhxanh pou apo ta neyra mou efage sout ston toixo, prostateutika tzamia apo lampes, enan ypologisth pou efage boutia apo ton 2o orofo sto eksoxiko mou, ena plhktrologio kai ena pontiki kai ena stereofoniko aiwa pou ksafnika stamathse na paizei cd/kasetes...

Δημοσ.

συνήθως την πληρώνουν τα ποντίκια (και ο τοίχος απέναντι...)... μια φορά και το πληκτρολόγιο (αλλά μετά καταλαβαίνεις οτι έκανες λαλακία και μην έχοντας να δουλέψεις, ζητιανεύεις από φίλους)

Δημοσ.

Egw mono astragalo, rixi xiastwn aristero gonato kai spasimo sto gonato sto deksi....nai den kserw na odigw mixani telika......

A oso apo pc....e tpt...eimai kalo paidi :P

Δημοσ.

Παιδιά την επόμενη φορά που είναι να σπάσετε κάτι ποστάρετε ένα μήνυμα, μπας και το χρειάζομαι. Θα το ανταλλάξω με κάτι άλλο που μπορείτε να σπάσετε!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...