manospower Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Γεια σας παιδιά, Χρησιμοποιώ τα Windows ‘98 και το Outlook Express 6 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Χρειάζεται να κάνω Format στον σκληρό μου και έχω πάρει backup όλα μου τα αρχεία εκτός τα e-mail μου διότι δεν γνωρίζω τον τρόπο. Έψαξα σε αρκετούς φακέλους για να δω που αποθηκεύονται αλλά μου είναι αδύνατον να τον βρω. Μήπως ξέρετε να με βοηθήσετε πώς να το κάνω;;;
freeworld Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Για να βρείς που αποθηκεύει τα μηνύματα σου θα πας tools-options-maintenance και προς τα κάτω δεξία θα δείς ένα κουμπί που λέει store folder, θα το πατήσεις και εκεί θα δείς σε ποίο φάκελο αποθηκεύει τα e-mail.
Mandragoras Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα που λέγεται Outlook Express Backup. Κρατάει πέραν των e-mail σου και όλες τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει καθώς και τα Favorites και γενικά πολύ πράγμα....με έχει σώσει σε όλα τα φορμάτ που έχω κάνει Γιώργος
RedKostas Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Επίσης κυκλοφορεί και το OE Reader, το οποίο σου επιτρέπει να διαβάζεις τα παλιά σου e - mail χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναπεράσεις στους φακέλους του OE μετά την επανεγκατάσταη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106999
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.