Προς το περιεχόμενο

Καλώδια για Tv-Tuner... Τί να πάρω???

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν έχω παραγγείλει μια Pinnacle PCTV Pro, για να γράφω από την τηλεόραση... Τί καλώδια να πάρω???

Εννοείται για τον ήχο δύο... Ένα με κόκκινα βύσματα και ένα με άσπρα βύσματα... Αλλά για την εικόνα? Να πάρω S-Video ή ένα με κίτρινα βύσματα??? Το S-Video παίζουν ρόλα πόσα πηνία θα έχει μέσα? Η τηλεόραση έχει 4 τρυπούλες στρόγγυλες και δύο ακανόνιστου σχήματος... Αν κάποιος έχει την ίδια κάρτα ας πει πόσες τρυπούλες έχει το S-Video... Σας ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Re file ti thes na sindeseis stin karta tileorasis?

An thes na grapseis apo tin tileorasi programmata aplos tha ta grafeis apo to software tis kartas sou den xreiazete na sindeseis tipote.

To mono kalodio pou xreiazese einai gia na sindesei tin karta tv me tin karta ixou to opoio kalodio einai mesa stin siskeuasia

Eksigise ligo!!!!

Filika

Δίκιο έχεις, δεν το εξήγησα σωστά... Το σήμα στην κάρτα τηλεόρασης θα έρχεται από την τηλεόραση, αλλά όχι με το κλασικό καλώδιο κεραίας... Βλέπεις το σήμα μου έρχεται από δορυφορική... Τέσπα, ελπίζω να το εξήγησα σωστά... Απλά ας πεί κάποιος αν το καλώδιο με τα κίτρινα βύσματα(Composite) είναι καλύτερο από το S-Video...

Το καλώδιο με τα κίτρινα είναι το σύνθετο σήμα (Composite). Σε θέμα ποιότητας το S-VIDEO είναι σαφώς καλύτερο δίοτι μεταφέρει τα σήματα φωτεινότητας-χρωματικότητας ξεχωριστά, πράγμα που το σύνθετο δεν κάνει.

Βέβαια εξαρτάται από το μήκος του καλωδίου. Σε μεγάλα μήκη το S-VIDEO καταλήγει να μην προσφέρει σε ποιότητα, αλλά νομίζω πως σε οικιακή χρήση δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Ομως δεν κατάλαβα κάτι. Λες "Η τηλεόραση έχει 4 τρυπούλες στρόγγυλες και δύο ακανόνιστου σχήματος"...Οι ακανόνιστου σχήματος μήπως είναι SCART;

Δες τις συνημμένες.....

post-6621-129062921203_thumb.gif

post-6621-129062921204_thumb.gif

Σε ευχαριστώ για την απάντηση...

Ομως δεν κατάλαβα κάτι. Λες "Η τηλεόραση έχει 4 τρυπούλες στρόγγυλες και δύο ακανόνιστου σχήματος"...Οι ακανόνιστου σχήματος μήπως είναι SCART;

Είναι η δεύτερη foto που έχεις βάλει... Η κάρτα τηλεόρασης τί έχει? Για να ξέρω τι καλώδιο θα πάρω... Τα καλώδια που χρειάζομαι θα είναι κοντά στα 20μέτρα, θα έχω χάσιμο ποιότητας?

Λες να το βάλω με καλώδιο κεραίας??? Η απόσταση είναι 12μέτρα, απλά δεν βρίσκω ακριβώς... Υπάρχει μόνο 10μέτρα και 20 μέτρα... Ποιό θα έχει καλύτερη ποιότητα??? Το S-Video και κόκκινο-άσπρο ήχου ή καλώδιο κεραίας???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...