Προς το περιεχόμενο

Fax Server Software

jsarris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα μία πληροφορία σχετικά με fax server. Συγκεκριμένα έχω ένα server ο οποίος τρέχει windows 2000 server και κάποια clients τα οποία υπάρχουν στο δίκτυο. Επειδή στα 2000 δεν μπορεί να γίνει share ο fax printer για να τον χρησιμοποιήσουν οι clients, ψάχνω να βρω μία λύση ώστε να μπορούν οι clients να στέλνουν και να λαμβάνουν fax μέσω του server. Ξέρω ότι σε Windows server 2003 υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τα 2003. Επίσης έχω δοκιμάσει το winfax pro 10 το οποίο κάνει αυτό που ζητάω αλλά μου κολλάει το outlook στους clients γιατί περνάει διάφορα για να μπορείς να βλέπεις τα fax από το outlook. Υπόψη ότι μιλάμε για office XP.

Αν γνωρίζει κάποιος καμία καλή λύση και δοκιμασμένη παρακαλώ να απαντήσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Βρήκα το post σου επειδή θέλω να κάνω σχεδόν το ίδιο. Η μόνη διαφορά θέλω να είναι Linux ο server (να τρεχει μάλιστα σε command line) και όχι Windows.

Γουγλιάζοντας το θέμα βρήκα το

http://www.hylafax.org/index.html

το οποίο είναι free και έχει windows client

Το έχεις δοκιμάσει ? Αξίζει ?

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς κάποιον linux fax server ο οποίος να τρέχει σε command line και να έχει κάποιον απλό και εύχρηστο windows client ? Έχετε να προτείνετε κάτι ?

Δημοσ.

Κάντο με Winfax Pro 10. Για να μην κολλάει το Outlook πήγαινε "mail setup - outlook" και σβήσε από το "data files" το αρχείο του winfax, αφήνοντας μόνο το "personal folders".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...