Προς το περιεχόμενο

Eizo L778 γνώμες/εντυπώσεις...

Jimakos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει την εν λόγω 19 αρα της Eizo να μου πει εντυπώσεις.Από χαρακτηριστικά πάντως που είδα στο site είναι άκρως εντυπωσιακά.Θα κάνω κι εγώ το πέρασμα CRT->TFT (Philips 109P4->Eizo) και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Για την εν λόγω οθόνη δεν έχω γνώμη. Δεν την έχω δεί από κοντά. Πάντως απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα στο δίκτυο όλοι λένε τα καλύτερα (EIZO φίλε μου)!!!

Εμένα βέβαια μου τη σπάει αφάνταστα το design της (αμαν αυτά τα ηχεία στις οθόνες). Κάτι άκουσα ότι προς το τέλος της χρονιάς θα βγάλουν και μοντέλο ίδιο χωρίς ηχεία. Ξέρει κανείς αν αληθεύει;;;

Πάντως είναι αρκετά ακριβή για την τσέπη μου. Μάλλον πρέπει να πέσουμε στην αμέσως χειρότερη (αλλά εξίσου θεική) L768...

Δημοσ.

έχεις δίκαιο για το design.μου τι σπάει κι εμένα.απλά θέλω κάτι καλό και πιστεύω για 19 αρα είναι ότι καλύτερο.θα κοιτάξω και την 768 πάντως που λες...

Δημοσ.

eizo = the best

den einai tixaio oti einai oi pio akrives kai DEN rixnoun tis times tous se sxesi me tous loipous...

kseroun oti "oti pliroseis tha pareis"

i mitera mou exei mia 17' eizo edo KAI POLLA xronia kai akoma den kanei KAN moire (an legetai etsi)

pos to lene...einai apo plevras poiotitas les kai vgike apo to kouti...

apo tin alli, den kai gia sony, fthinoteres, liiiigo akrivoteres se sxesi me tis ipoloipes alla kai aftes se vgazoun asproprosopo...

ola afta san empeiries apo markes, oxi apo montela (den thimamai montela stis 2 eizo kai 2 sony kai merikes alles pou exoun perasei apo mena)

Δημοσ.
θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει την εν λόγω 19 αρα της Eizo να μου πει εντυπώσεις.Από χαρακτηριστικά πάντως που είδα στο site είναι άκρως εντυπωσιακά.Θα κάνω κι εγώ το πέρασμα CRT->TFT (Philips 109P4->Eizo) και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.ευχαριστώ πολύ

Έχω την L578 εδώ και 4 μέρες. Μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Πήρα την 17άρα γιατί η 19άρα δεν χώραγε στο γραφείο μου, εξαιτίας των ηχείων.

Ένα θα σου πω για το design της... Από κοντά είναι πολύ καλύτερη, απ΄ότι στις φωτογραφίες. Την πήρα σε ασημένιο χρώμα, γιατί έχω κουτί από αλουμίνιο και είναι κούκλα.

Φοράει το S-PVA panel, την εξέλιξη δηλαδή του απλού PVA που φοράει η L568/768.

Aν θέλεις διάβασε περισσότερα σε μία μικρή παρουσίαση που έκανα εδώ

8)

Δημοσ.

Έχω μια Eizo F35 από το πάσχα του '97 ή του '98 (δεν θυμάμαι καλά μάλλον '98).

Την είχα ακριβωπληρώσει τότε, είναι και ολοκληρο θηρίο σε σχέση με τις αντίστοιχες της, ζυγίζει και πολύ, αλλά ποτέ δε ου έκανε το παραμικρό και ακόμα το λέει η ψυχούλα της δουλέυοντας δίπλα στην αδελφούλα της την T550.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...