Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 εμπνεόμενος από το πρόσφατο κάψιμο του μετασχηματιστή του εκτυπωτή μου, την σπίθα και την οσμή καμμένου πλαστικού... τι έχετε κάψει ανά καιρούς; εγώ, 3 σκληρούς(120γιγα), ένα σέγκα γκέιμ γκίαρ, 3 μετασχηματιστές ρεύματος, ένα τροφοδοτικό 300βατ, χμ τι άλλο, όλο και κάτι άλλο. τεσπα, εσείς?
eurander Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μια καρτα ηχου Soundblaster live!, 2 athlon XP (2400+ kai 2000+), ενα φορτιστη για Sony-ericsson t610, αυτα θυμαμαι για τωρα
hthe Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Ena FORD TRANSIT metraei ? kata ta alla mono 2 Nokia kinita kai ena moter enos 3m piatou ... apla pragmata ... disko pantws pote !!!
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 όπως δήλωσα και σε άλλο thread... CPU+M/B+RAM σε Pentium 166 MMX οι άτιμες οι RAM τότε ήταν πανομοιότυπες και από τις 2 πλευρές..μπαίνανε χαλαρά και από τις 2 πλευρές..αλλά μόνο 1 ήταν η σωστή... loooooooooooooooool και α...την 9600 256MB πριν τα Χριστούγεννα ..το άτιμο το Silencer το βίδωσα παραπάνω από όσο θα έπρεπε και γαμήθηκε η GPU ..πάπαλα..τουλαχ ήταν σε εγγύηση και με 10 euro διαφορά πήρα την κάρτα της signature μου :wink:
manosone Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Eγω ενα τροφοδοτικο 350 watt.Εκει κοντα στα molex(αυτα τα απρα που εχουν τεσσερις τρυπες και μπαινουν τα καλωδια,στο τελος των καλωδιων του τροφοδοτικου).Ειχα αφησει γυμνα 2 καλωδια και ακουμπησαν το ενα με το αλλο.Eπισης ειχα καψει ενα ντισκμαν,οταν του ειχα βαλει λαθος μετασχηματιστη για να το φορτισω.Βαλτε ακομα ενα τροφοδοτικο,μονο που αυτο εβγαλε και καπνους.Αυτα προς το παρον...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 palia eperna ta xsipnitiria me tin bataria 1.5volt kai exona sta akra gia tin bataria trofodotiko 16v kai ta ekega . den ixa ti na kano . episis exo kapsei sxolika vivlia . tora feugo min kapso ti makaronada mou . cu
diamondT Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Τα μαλλιά του μπροστινού μου μια ωραία Κυριακή του Πάσχα που με πήρε ο ύπνος με τη λαμπάδα στο χέρι.... Αλλά προφανώς αυτό δε μετράει ε; :-P
apocalypse Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 2 μητρικές , 1 από κατσαδίδι , 1 από bios corruption. 2 9800pro , απλά πολύ ευαίσθητες οι ρουφιάνες (1 από silencer , 1 από voltmod). 1 GF4MX , απλά πέθανε. 3 τροφοδοτικά (2 noname , 1 Q-Tec) , το 1 noname εξεράγη και πήρε μαζί του ένα συρτάρι σκληρού και 1 modem 56k. 2 σκληρούς. 1 CDRW , μάλλον από γηρατειά (5 χρόνια άντεξε το θηρίο). 1 DVD , από αποτυχημένο region-free flash Μερικές SDRAM που είχα στο συρτάρι (ανάθεμα και ξέρω τι έπαθαν). Μπόλικους ανεμιστήρες , ledακια , ποτενσιόμετρα κλπ "αναλώσιμα". Δεν κοιτάω τι έχω κάψει εκτός υπολογιστών , γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη.
bloodraven Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Στην λίστα μου θα βρείτε εναν athlon xp 1800 τροφοδοτικά 300W Χ 3 μια mother albatron + Dimm 512 MB :( 2 σκληρούς 20GB & 1,6GB αντιστοιχα και μερικες SDRam,,
DrLo Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Στη παλιά μου δουλειά, στα γραφεία είχαμε αρκετούς Η/Υ. Υπήρχε ένας PIII/400 MHz. Ήθελα να τον συνδέσω στη θέση ενός άλλου Η/Υ. Βγάζω λοιπόν το καλώδιο του άλλου Η/Υ από το τροφοδοτικό (όχι από την πρίζα) και πάω να βάλω τον PIII/400. Ξαφνικά σχίστηκαν οι ουρανοί, σπίθες, φλόγες και λευκός καπνός να βγαίνει από το τροφοδοτικό (κάτι σαν την εκλογή του πάπα). Περιτό να πώ ότι όλα τα περιφεριακά είχαν καεί (αν και δεν δοκίμασα σε άλλον ΗΥ το CDROM και τη κάρτα δικτύου)
nikoskon Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Enan epe3ergasth Kingston 133+. Eixa kanei anaba8mish ton 486 DX33 mou se Kingston 133+. Otan loipon phra kainourio pc(PIII 800) apofasisa na bgalw to anemisthri toy Kingston kai na ton valw se leitoyrgia. Myrise olo to tetragwno.
TonyMontana Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 ekapsa ti gouna mou me mia agglida gkomena oso spoudaza eksw.. diafora pc parts kai alla ilektonika/ilektrika eidi... ekapsa ena filo mou katalathos giati ksexasa oti mou eixe pei oti dithen eimastan gia kafe mazi... exw kapsei merikes kardies ta rimadia ta lefta mou den exw kapsei giati den diathetw kai tosa pia kai to kapsimo sunexizetai....
piroedros Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Καλησπέρα παιδιά... Επειδή το συγκεκριμένο θέμα με <<καίει>>, αναφέρω τα παρακάτω ..(τα οποία έχουν παραδώσει το πνεύμα στο μεγαλοδύναμο.. εννοείται.¨-) 1) Όλη η σειρά σκλήρων δίσκων της Maxtor (από 20BG και άνω..) 2) 2 σκληροί WD Caviar 80GB (ένα πρωινό μάλλον ο δίσκος αυτός δεν ξύπνησε καλά) και ένας 160GB της κούτας που συνεχώς επέμενε να φορμαριστεί στα 33GB (αναμένω ακόμα το βραβείο από την εν λόγω εταιρεία...) 3) 4 Μητρικές MSI Neo-N2 για Athlon. (αυτό και αν ήταν άθλος, μια και 4 ήταν τα μηχανήματα που έδωσα με το συγκεκριμένο επεξεργαστή) 4) Μνήμες μόνο SD-RAM (νομίζω 5 αν θυμάμαι καλά) και DDR (μετά απο κεραυνό) 5) Τροδοτικά ....δεν βάζω νούμερο, αδυνατό να τα μετρήσω...πάντως πάνω από 10... 6) DVD-RW ..έχουμε και λέμε, SAMSUNG (μάπα το καρπούζι), SoNy( μάλλον θα είμουν άτυχος με το συγκεκριμένο ) .Ευτυχώς υπάρχει και το Plextor και κάπου μπήκε φρένο.. 7) Κάρτα TV Happauge (μετά από κεραυνό ....) 8) Κάρτα δικτύου 3COM ( επίσης από κεραυνό..., έχουμε και συνέχεια..) 9) Επεξεργαστής Intel P4 2.8HT (κεραυνός .....) 10) Ασύρματο ποντίκι (δεν θυμάμαι μάρκα , άντεξε μόνο ένα μήνα.) 11) USB Flash DISK 128mb (απλά δεν το έβλεπε μετά από λίγο κανένα λειτουργικό..) 12) Κάρτα VGA ΜΧ-440+Gforce 3 Creative (παρέδωσαν το πνεύμα σύντομα, ειδικά η πρώτη) 13) Montem εσωτερικά 56Κ, διαφόρων εταιρειών, (δεν άνοιγαν τη γραμμή , ή συνδέονταν με 68Κ!!) 14) Εκτυπωτής HP 1220 σε 3 μήνες, βγήκε οφ λόγω τροφοδοσίας... 15) Φορητό Compaq Evo 1020v , χαλασμένη μπαταρία, ευτυχώς έγινε αντικατάσταση στο 6 μήνο... 16) μόλις θυμηθώ και άλλα , θα τα γράψω... Τα παραπάνω είναι 1000% αληθινά , πέρα για πέρα... Φιλικά, Piroedros. Υ.Γ) Δηλώνω επίσης ότι δεν έχω καμία συγγενική σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη..
elalekom Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 thelontas katarxas na ekfrasw ta syllipitiria mou ston Piroedros tha pw oti kai egw exw kapsei: 1) ena trofodotiko 350w 2) enan athlon xp 1700+ 3) mia m/b msi k7t pro2 ru mazi me ton parapanw epexergasti 4) mia voodoo3 2000 pci 5) to xeirotero omws itan to 2x cd-rom philips pou eixa parei prin den thymamai k egw posa xronia otan akoma den ixera oti to kitrino kalwdiaki tis trofodosias mpainei panta apexw Kaike prin kan doulepsei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.