Προς το περιεχόμενο

Δειτε τι προγραμμα θελω

Legolas17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Μαλλον εσυ πρεπει να προσεξεις, γιατι δεν πρεπει να προσβαλλεις, προσωπικα, μελη του forum. Ειδικα αν αυτα τα μελη ειναι Super moderators. [...]

Δεν είναι το ότι είμαι moderator ή super-moderator ή οτιδήποτε. Σε οποιονδήποτε κι αν έκανε προσωπική επίθεση, αυτή είναι κατακριτέα και απαγορεύεται αυστηρά από τους Όρους Χρήσης του forum.

ΥΓ: Επειδή το θέμα αφορά εμένα προσωπικά, δεν λαμβάνω κανένα μέτρο (κλείδωμα, διαγραφή post κλπ) που θα ελάμβανα σε άλλη περίπτωση.

Δημοσ.
Δεν είναι το ότι είμαι moderator ή super-moderator ή οτιδήποτε. Σε οποιονδήποτε κι αν έκανε προσωπική επίθεση' date=' αυτή είναι κατακριτέα και απαγορεύεται αυστηρά από τους Όρους Χρήσης του forum.

ΟΚ, συμφωνοι, απλως νομιζω οτι αυτοι που δουλευουν για να υπαρχει αυτο το forum θα πρεπει να ειναι οι τελευταιοι που θα δεχονται επιθεση μεσα στο ιδιο το forum.

@Z3R@tuL:

Μερικοι θεωρουν τη συγκεκριμενη λεξη βρισια (οχι δεν ειμαι απο αυτους). Ομως ειμαι απο αυτους που θεωρουν οτι αν χρησιμοποιησεις τη συγκεκριμενη λεξη με το συγκεκριμενο υφος ειναι προσβολη.

Δημοσ.

χαχα εγώ λέω μαζί με το cd να δίνεις και έναν Αλβανό μπας και παέι να το copιάρει το άτομο που του δίνεις το cd. :P

Προστασία δυστυχώς φίλε μου δεν υπάρχει. Εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις τη νέα τεχνολογία στα dvd της paramount, που μετά από τρεις μέρες επαφής του δίσκου dvd με το οξυγόνο αυτοκαταστρέφεται. Καλή φάση.

Δημοσ.

Nα το γραψω με μεγαλα γραματα ή θελετε να το πω ξεχωριστα στον καθενα?

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ "ΚΟΛΛΑΝΕ".

Legolas17 SORRY αν σου χαλασα το topic,γιατι εγω ξεκινησα την "πλακα".Δεν περιμενα να συνεχιστει.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.Legolas17 οπως καταλαβες η καταλληλοτερη λυση ειναι αυτη που ειπε ο Z3R@tuL ωστε να Mixaρεις τα τραγουδια.

Δημοσ.
Legolas17 Καταλαβαινεις τωρα πως νιωθουν οι εταιριες οταν τους αντιγραφεις τα cd?:):):):):):):):)

ego oxi de to katalavaino, kai einai kai ma..ia tous ...

tes pa...

esi re file thes na pouliseis ta kommatia allon, kai malista na ta kleidoseis kiolas?

den einai periergo pou stin epesan oloi edo mesa.... mazepsouuuuuu!

Δημοσ.
Αχαχαχαχα. Από ερώτηση εξελλίσεται σε flame. Η νοοτροπία του Έλληνα βλέπετε...

ΥΓ: από πότε θεωρείται προσβολή η λέξη μπάτσος; Μήπως είναι βρισιά; Ή μήπως η έλλειψη humor γίνεται σιγά σιγά ο κανόνας και όχι η εξαίρεση;

i leksi mpatsos den einai vrisia sumfwnw ..alla gia dokimase tin epomeni fora pou tha deis enan astunomiko sto dromo na tou peis :"kurie mpatse mipws kserete pws tha vgw ethniki?"

sti prokeimeni periptwsi enoxlitikos itan o tropos me ton opoio xrisimipoiithike i leksi kai oxi i leksi auti kathe auti...

its not exactly rocket science

...kai telos den mporeis na kleidwseis to cd opws den mporesan kai autoi aptous opoious pires ta tragoudia in the first place...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...