Legolas17 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Λοιπον!Εχω φτιαξει ενα cd super με μουσικα κομματια remix και τετοια.Επειδη παω σε πολλα παρτυ και παω και το cd μου πολλοι μου το ζηταν να τους το γραψω.Φυσικα θα με πληρωσουν.και επειδη δεν θελω να το δωσω σε εναν και μετα να το αντιγρραψουν ολοι θελω ενα προγραμμα που να κλειδωσω το cd και να μην μπορουν να το αντιγραψουν.Βεβαια με το clone cd θα μπορεσουν αλλα υπαρχει κανενα τετοια προγραμμα??????
theo37 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 όλες οι προστασίες των δισκογραφικων εχουν σπάσει,κι εσυ θες να κλειδώσεις το δικό σου,που ειναι και παράνομο?
manosone Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Legolas17 Καταλαβαινεις τωρα πως νιωθουν οι εταιριες οταν τους αντιγραφεις τα cd?:):):):)
sarisn Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Η τραγική ειρωνία στο μεγαλείο της χεχεχε lol.
memento out of matrix Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 psile molis to vreis poula kalitera to klidoma sti etairies pio polla tha vgaleis apo auto siggritika me to cd
Z3R@tuL Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Λοιπον!Εχω φτιαξει ενα cd super με μουσικα κομματια remix και τετοια.Επειδη παω σε πολλα παρτυ και παω και το cd μου πολλοι μου το ζηταν να τους το γραψω.Φυσικα θα με πληρωσουν.και επειδη δεν θελω να το δωσω σε εναν και μετα να το αντιγρραψουν ολοι θελω ενα προγραμμα που να κλειδωσω το cd και να μην μπορουν να το αντιγραψουν.Βεβαια με το clone cd θα μπορεσουν αλλα υπαρχει κανενα τετοια προγραμμα?????? εγώ στη θέση σου θα μίξαρα τα τραγούδια μεταξύ τους περίπου 1 λεπτό όταν ξεκινάει το επόμενο τραγούδι και 1 λέπτον πριν τελειώσει το προηγούμενο έτσι δε μπορούν να το έχουν ολόκληρο και σπάζονται. Άσε που είναι ποιο ωράιο να παίζει συνέχεια μουσική χωρίς ούτε ένα sec διακοπή..
Legolas17 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 oi diskografikes ti prostasia bazoun?
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Αστο,μην το ψαχνεις,δυστυχως ή ευτυχως δεν μπορεις να το κανεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Λοιπον! Εχω φτιαξει ενα cd super με μουσικα κομματια remix και τετοια.Επειδη παω σε πολλα παρτυ και παω και το cd μου πολλοι μου το ζηταν να τους το γραψω. Φυσικα θα με πληρωσουν[/b'] [...] Το ξέρεις ότι είναι πολύ αμφίβολης νομιμότητας η πώληση μουσικής που, στο κάτω-κάτω, δεν είναι δική σου; Το γνωρίζεις ότι αν σε πιάσει κανένας, αντιμετωπίζεις 1 με 5 έτη φυλάκιση και χρηματική ποινή τουλάχιστον 3.000 ευρώ;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 o paredwse einai mpatsos.PROSOXH Να το πάρω ως προσωπική επίθεση ή κάκιστη απόπειρα χιούμορ; Ας το κάνω report να καθαρίσει κανάς άλλος...
eurander Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μαλλον εσυ πρεπει να προσεξεις, γιατι δεν πρεπει να προσβαλλεις, προσωπικα, μελη του forum. Ειδικα αν αυτα τα μελη ειναι Super moderators. Οσο για την ερωτηση σου, πολυ-πολυ κακως προσπαθεις να επωφεληθεις χρηματικα απο την πωληση μουσικης που δε σου ανηκει. Φυσικα δεν προκειται να βρεις τετοιο protection, γιατι αν υπηρχε θα το ειχαν χρησιμοποιησει οι δισκογραφικες ηδη. EDIT: Το σχολιο μου προοριζοταν για το post του Legolas παραπανω.
Z3R@tuL Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Αχαχαχαχα. Από ερώτηση εξελλίσεται σε flame. Η νοοτροπία του Έλληνα βλέπετε... ΥΓ: από πότε θεωρείται προσβολή η λέξη μπάτσος; Μήπως είναι βρισιά; Ή μήπως η έλλειψη humor γίνεται σιγά σιγά ο κανόνας και όχι η εξαίρεση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.