Προς το περιεχόμενο

Δειτε τι προγραμμα θελω

Legolas17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον!Εχω φτιαξει ενα cd super με μουσικα κομματια remix και τετοια.Επειδη παω σε πολλα παρτυ και παω και το cd μου πολλοι μου το ζηταν να τους το γραψω.Φυσικα θα με πληρωσουν.και επειδη δεν θελω να το δωσω σε εναν και μετα να το αντιγρραψουν ολοι θελω ενα προγραμμα που να κλειδωσω το cd και να μην μπορουν να το αντιγραψουν.Βεβαια με το clone cd θα μπορεσουν αλλα υπαρχει κανενα τετοια προγραμμα??????

Δημοσ.

όλες οι προστασίες των δισκογραφικων εχουν σπάσει,κι εσυ θες να κλειδώσεις το δικό σου,που ειναι και παράνομο?

Δημοσ.
Λοιπον!Εχω φτιαξει ενα cd super με μουσικα κομματια remix και τετοια.Επειδη παω σε πολλα παρτυ και παω και το cd μου πολλοι μου το ζηταν να τους το γραψω.Φυσικα θα με πληρωσουν.και επειδη δεν θελω να το δωσω σε εναν και μετα να το αντιγρραψουν ολοι θελω ενα προγραμμα που να κλειδωσω το cd και να μην μπορουν να το αντιγραψουν.Βεβαια με το clone cd θα μπορεσουν αλλα υπαρχει κανενα τετοια προγραμμα??????

εγώ στη θέση σου θα μίξαρα τα τραγούδια μεταξύ τους περίπου 1 λεπτό όταν ξεκινάει το επόμενο τραγούδι και 1 λέπτον πριν τελειώσει το προηγούμενο έτσι δε μπορούν να το έχουν ολόκληρο και σπάζονται. Άσε που είναι ποιο ωράιο να παίζει συνέχεια μουσική χωρίς ούτε ένα sec διακοπή.. :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπον! Εχω φτιαξει ενα cd super με μουσικα κομματια remix και τετοια.Επειδη παω σε πολλα παρτυ και παω και το cd μου πολλοι μου το ζηταν να τους το γραψω. Φυσικα θα με πληρωσουν[/b'] [...]

Το ξέρεις ότι είναι πολύ αμφίβολης νομιμότητας η πώληση μουσικής που, στο κάτω-κάτω, δεν είναι δική σου; Το γνωρίζεις ότι αν σε πιάσει κανένας, αντιμετωπίζεις 1 με 5 έτη φυλάκιση και χρηματική ποινή τουλάχιστον 3.000 ευρώ;

• Super Moderators
Δημοσ.
o paredwse einai mpatsos.PROSOXH

Να το πάρω ως προσωπική επίθεση ή κάκιστη απόπειρα χιούμορ;

Ας το κάνω report να καθαρίσει κανάς άλλος...

Δημοσ.

Μαλλον εσυ πρεπει να προσεξεις, γιατι δεν πρεπει να προσβαλλεις, προσωπικα, μελη του forum. Ειδικα αν αυτα τα μελη ειναι Super moderators.

Οσο για την ερωτηση σου, πολυ-πολυ κακως προσπαθεις να επωφεληθεις χρηματικα απο την πωληση μουσικης που δε σου ανηκει. Φυσικα δεν προκειται να βρεις τετοιο protection, γιατι αν υπηρχε θα το ειχαν χρησιμοποιησει οι δισκογραφικες ηδη.

EDIT: Το σχολιο μου προοριζοταν για το post του Legolas παραπανω.

Δημοσ.

Αχαχαχαχα. Από ερώτηση εξελλίσεται σε flame. Η νοοτροπία του Έλληνα βλέπετε...

ΥΓ: από πότε θεωρείται προσβολή η λέξη μπάτσος; Μήπως είναι βρισιά; Ή μήπως η έλλειψη humor γίνεται σιγά σιγά ο κανόνας και όχι η εξαίρεση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...