Προς το περιεχόμενο

ATI X850XT vs NVIDIA 6800GT PCI-e

Stratos2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζηταω γνωμες για την επερχομενη αναβαθμηση που σκεφτομαι να κανω...

Μεγαλο το δυλλημα .... ATI X850XT η NVIDIA 6800GT ?

Θα ηθελα την γνωμη σας και να την δικαιολογησεται...

Ευχαριστω

Φιλικα Στρατος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Ati είναι σαφώς πιο γρήγορη, αλλά νομίζω και πολύ ακριβότερη.

Έχω αλλάξει μέχρι τώρα 3 VGA ATi και με καλύπτουν απόλυτα, αλλά αν έπρεπε να αγοράσω αύριο καινούργια κάρτα, η έλλειψη shader model 3.0 των Ati θα με έκανε να το σκεφτώ τουλάχιστον δύο φορές να πάρω Ati...

• Super Moderators

ee profanws h Ati einai grhgoroterh sta sygkekrimena montela pou aneferes...

ee oso gia to SM3.0 uparxoun "TOSA polla paixnidia pou to uposthrizoun" pou den me noiazoun kan...etsi kai alliws maio pros iounio vgainei to R520 pou 8a ta uposthrizei...ara tsampa diafhmish ths Nvidia gia to SM3.0 ths seiras 6xxx afou ta games pou uposthrizoun to SM3.0 einai metrhmena sta daxtyla tou enos xeriou...

Παιδες η καρτα "εκλεισε" ηδη . Αυριο το πρωι με την παραλαβη απο Ιντερσετ που θα κανω θα ειναι μεσα και μια SAPPHIRE X850XT 256ΜΒ ... like this: http://www.sapphiretech.com/vga/x850-xt.asp

Οποτε πιθανον αυριο θα εχω να σας λεω τις εντυπωσεις μου

ee profanws h Ati einai grhgoroterh sta sygkekrimena montela pou aneferes...

ee oso gia to SM3.0 uparxoun "TOSA polla paixnidia pou to uposthrizoun" pou den me noiazoun kan...etsi kai alliws maio pros iounio vgainei to R520 pou 8a ta uposthrizei...ara tsampa diafhmish ths Nvidia gia to SM3.0 ths seiras 6xxx afou ta games pou uposthrizoun to SM3.0 einai metrhmena sta daxtyla tou enos xeriou...

Καλό φθηνόπωρο για την εγχώρια διαθεσιμότητα να λες. ΄Οσον αφορά την διαφήμιση (ή marketing αν προτιμάς) η NVIDIA έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να διατηρήσει το SM3.0 στις χαμηλές βαθμίδες περίπου τρία χρόνια. ΄Οπου να΄ναι ο πρώτος χρόνος ήδη θα έχει περάσει και η ΑΤΙ θα παρουσιάσει μικρότερα SM3.0 μοντέλα βασισμένα στην γενιά R5xx από τα τέλη του 2005, μέχρι αρχές του 2006 (low end). Το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων έρχεται από το low-end (~60%), ακολουθούμενο από mainstream (~35%) και το υπόλοιπο ποσοστό για high end.

Eίναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα όσων αφορά τα παιχνίδια του 2005 και για τις πιθανές βελτιστοποιήσεις μέσω SM3.0, ειδικά μετά την παρουσίαση του R520. Αν σκάσω σήμερα 600 ευρώπουλα για παράδειγμα για μια R4xx και σε μικρό χρονικό διάστημα οι τίτλοι παιχνιδιών που εμπεριέχουν SM3.0 επεκταθούν στα δάχτυλα των δύο χεριών (πάντα σε συσχετισμό με την λογική σου), εγώ προσωπικά θα είχα λόγους να αμφισβητήσω την λογική της επένδυσής μου.

Το αν παίζει σημασία το featureset μιας κάρτας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το πόσο χρόνο διατίθεται ο χρήστης να κρατήσει μια κάρτα γραφικών.

Φυσικά δεν έχει άμεση σχέση με την επιλογή του φίλου Στράτου. Ο καθένας ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...