GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα' date=' Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο πακέτο, θα ήθελα τελικά να μου πει κάποιος αν το modem που δίνει είναι όντως διακοσμητικό.[/quote'] To modem pou dinei ka8e etaireia prosopiki mou gnwmh einai FTP ( For The P***tso opws eipe kai kapoio palikari edw mesa ) ....an baleis DSL gia mena h KALYTERH lush einai routeraki kai TIPOTA allo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clairvoyant Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2005 Λοιπον απο τα λιγα που εχουν γραφτει...Ρε παιδια δεν πατε να παρετε 1 σοβαρο modem να ενεργοποιησετε και τη γραμμουλα και γενικα να τα κανετε ολα μονοι σας...Διοτι modem της πλακας Κινδυνος συνεχης με τον πΟΤΕ 130? συνολο ε δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα αν παρεις 1 Modem γυρω στα 70?...Βαλε και για αρχη ρε παιδι μου αν δε παιζουν λεφτα 256 Αυτή είναι η καλύτερη λύση. Έτσι έκανα εγώ, ξύπνησα ένα ωραίο πρωϊνό και είπα στον εαυτό μου "θέλω DSL"! Πήρα τηλ. στον ΟΤΕ, έκανα αίτηση για γραμμή μόνο και μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν. Την ίδια μέρα παρήγγειλα μέσω internet το US Robotics 9106. Την επόμενη μέρα ήρθε το modem και επειδή με έτρωγε, πήρα μια κάρτα ACN. Περιττό να σας πω ότι με το που έκανα τις ρυθμίσεις το modem συγχρονίστηκε. Μιλάμε για ενεργοποίηση σε λιγότερο από 20 ώρες. Επίσης περιττό να αναφέρω ότι ο ΟΤΕ με πήρε τηλέφωνο για να με ενημερώσει ότι η γραμμή μου ενεργοποιήθηκε 2 εβδομάδες μετά..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 paidia mia erotisi gia na min anoigo kainourgio thema epeidi skeutomai na balo adsl apo forthnet mporeite na mou peite to kostos kathe mina kai posa tha doso gia arxi 1)pairno to adsl in a box 175e meta posa akomi prepei na doso gia energopoisi kai posa tha dino ston logariasmo tou ote kathe mina gia to internet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 τίποτα απολύτως...όλα συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο που θα αγοράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 epidei polla akougonte gia ta modem pou dinoun ta paketa ena exo na po : TO MODEM POU PIRA APO TO ADSL IN A BOX CRYPTO F200 DEN MOU EXEI DIMIOURGISEI KANENA PROVLIMA !! OUTE SE TORRENT OUTE STO DC++ !!! MIA XARA OLA !!! TI NA TO KANO TO ROUTER RE PEDIA ??? !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufianos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Το δικο μου παντως (sagem) πεφτει για υπνο μαζι μου!Μολις πεσω για υπνο σταματαει και το αρχιζω παλι το πρωι!Τωρα βαριεμαι να παρω helpdesk να μου πουν τιποτε "κουφο" η' "κουλο". Router θα παρω σιγουρα παντως γιατι και καλυτερη συμπεριφορα εχει,και τις ευκολιες του τις δινει και θα ριξω πανω και εναν φορητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Japan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Το δικο μου παντως (sagem) πεφτει για υπνο μαζι μου!Μολις πεσω για υπνο σταματαει και το αρχιζω παλι το πρωι!Τωρα βαριεμαι να παρω helpdesk να μου πουν τιποτε "κουφο" η' "κουλο".Router θα παρω σιγουρα παντως γιατι και καλυτερη συμπεριφορα εχει' date='και τις ευκολιες του τις δινει και θα ριξω πανω και εναν φορητο.[/quote'] Mallon exei syntonistei me to viologiko sou roloi, LOL To diko mou to SAGEMaki kala ta paei, vevaia kammia fora den to vlepoun ta XP me to boot kai prepei na vgalo to USB kai na to ksanavalo gia miso defterolepto gia na parei mprosta. Chryssa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vmanos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Το δικο μου παντως (sagem) πεφτει για υπνο μαζι μου!Μολις πεσω για υπνο σταματαει και το αρχιζω παλι το πρωι!Τωρα βαριεμαι να παρω helpdesk να μου πουν τιποτε "κουφο" η' "κουλο".Router θα παρω σιγουρα παντως γιατι και καλυτερη συμπεριφορα εχει' date='και τις ευκολιες του τις δινει και θα ριξω πανω και εναν φορητο.[/quote'] kai se emena mia apo ta idia. programatizo paraskeui bradi th thelo na katebaso kai tin kiriaki to bradi pou girnao spiti, tzifos... exei "kleisei" i sindesi. afou skeftomai otan eimai spiti kathe 2-3 ores na to elegxo mpas kai exei kleisei. gia ta bradia mallon tha xrisimopoio ksipnitiri ela omos pou den iparxoun lefta gia kati allo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoadHog Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Προσωπικά το θεωρώ πολύ κοτσάνα το Modem που δίνουν στο ondsl kit. Κάθε φορά που ξεκινάει το pc πρέπει να περιμένεις λίγο για να συνδεθεί με την adsl και μετά άμα θέλεις να μπεις στο Net έχει μια διαδικασία σαν dialup. Επίσης κάποιες φορές δεν το βλέπει ή λέει usb disconnected. Βέβαια πιστεύω πως το ondsl kit είναι αρκετά καλή προσφορά, αφού πληρώνεις πάγια 2 μηνών ενώ έχεις σύνδεση για 3, δεν πληρώνεις ενεργοποιήση της adsl και σου δίνουν και το modem (που θα μπορούσε να είναι κάποιο καλύτερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 τίποτα απολύτως...όλα συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο που θα αγοράσεις enoo posa tha pliroso stous logariasmous tou ote kai posa stin alagi gramis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightfall_2003 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Σήμερα πήγα και πήρα το πακετάκι κι εγώ με το mp3 player (ευτυχώς είχαν ξεμείνει κάποια από την προσφορά του προηγούμενου μήνα). Για να δούμε τώρα πότε θα συνδεθούμε . Ελπίζω μόνο το μοντεμάκι να μου κάνει το χατίρι και να δουλέψει χωρίς προβλήματα γιατί από αυτά που ακούω από εσάς (Sagem-->modem με δική του βούληση..όποτε θέλει δουλεύει..πέφτει για νάνι..πεινάει κτλ κτλ) έχω ψιλοξενερώσει. Τεσπά...Δύναμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufianos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Tο προβλημα ειναι οτι η ΟΤΕΝΕΤ καθε 2-3 μερες αλλαζει τις ΙΡ μας κανοντας reset την συνδεση! Εμεις με το modem πρεπει να κανουμε connect αμεσως μετα ξανα! Ενω στα routers η συνδεση γινεται παλι αυτοματα! Λιγοστευουν ετσι οι ωρες του sagem! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vmanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 oraia pliroforia! mallon tha kopso 2-3 meres diakopon gia na paro router... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jk Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Παιδία εγώ έκανα αίτηση πριν 11 ημέρες(7 εργασιμες) Απο γερμανό Πάτρα(Ζαρουχλέικα Περιοχή),με πηρα τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα την Πέμπτη,αλλα δεν ημουν το σπίτι το σήκωσε η γιαγιά (αντέ να συνεννοηθούν τώρα-ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ ΝΤΗ ΕΣ ΕΛ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ!!!-) τέλος πάντων με ξαναπήραν σήμερα,και παλί δεν ημουν σπίτι πηράν και στην δουλεια ουτέ εκει με πετυχάν(είδατε εξυπηρέτηση στο τέλος θα με κυνηγάνε),που να παρώ τηλέφωνο μην το μετανιώσουν? Σύνδεσα το modem (Sagem,-Μέχρι να πάρω κανα Router της προκοπής γιατί απο οτι εχω ακούσει εδώ μέσα για το sagem-) και το λαμπάκι που λεει ADSL άναβε,το τηλέφωνο PSTN δεν έκανε παράσιτα βέβαια, το username και το Password δεν το δεχτήκε ομώς πρέπει να περιμένω να ενεργοποιήθει ο λογαριασμός? η γραμμή εχει ενεργοποιηθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoadHog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Γιατί δεν τους πέρνεις τηλέφωνο στο 801-11-35555; 24 ώρες το 24ωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.