Προς το περιεχόμενο

PC & Notebook από το Lidl

dtkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AMD Sempron 2600+ for Socket 754: K8 Architecture Made More Affordable

Category: CPU

by Ilya Gavrichenkov

[ 03/04/2005 | 12:03 PM ]

A couple of weeks ago AMD began selling several new models of the Sempron processor for Socket 754, and in this review we will examine the Sempron 2600+, the junior Socket 754 product from AMD. We’re going to test the performance of the new CPU, compare it to the competing products, and explore its overclockability right now!

Για περισσότερα http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html

Δημοσ.

File dtkos, pisteuo h pleiopsifia sto insomnia simfonei pos h agora laptop apo to lidl einai mia kaki agora. Kala tha kaneis na tin apofigeis. Min to pairneis straba alla skepsou ta lefta pou tha doseis. An omos telika apofaseiseis kai to pareis tote toulaxiston pes mas se kana duo mines ti xalase na mathenoun oi kainourioi.

At the end, it's your money men...

Δημοσ.

MixalisX Βασικά δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτε.

Προσπαθώ να βρώ από που (στην Κίνα) προμηθεύονται τα PC που πουλάνε κι' αν είναι κάποιου γνωστού!? κατασκευαστή (μάλλον σχεδιαστή). Τα κομμάτια που πουλιούνται σ' όλη την ευρώπη από το LIdl είναι πολλά (Αγγλία, Γερμανία,.....) γι' αυτό λογικά και οι τιμές θα έπρεπε να είναι ίσως και χαμηλώτερες, πάντως στην γερμανία είναι, αν κοιτάξεις στο αντίστοιχο site οταν έχει την ίδια προσφορά (άλλη εποχή)

Δημοσ.

A ok tote dtkos, pantos to exo akousei kai ego epanilimena pos megales alisides supermarket agorazoun ftines hlektrikes siskeues apo eponimes omos etairies. Px oi Bluesky h crown markes me polu ftina proionta, mporei na einai (leo tora) tis Sony.

Me auton ton tropo ta supermarket exasfalizoun sxetika axoiopistes systeues kai oi etaires (px sony) den xalane to image tous oti diladi ftiaxnoun ftiniarika proionta.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχετε να φοβηθείτε από αυτές τις εταιρίες.Εδώ στην γερμανία γενικά υπάρχει πολύ ζήτηση σε υπολογιστές από super-market και δεν έχω ακούσει ποτέ κακά σχόλια το αντίθετο μάλιστα και από εμπειρία γνωστού μου που του χάλασε η κάρτα δικτύου σε λαπτοπ το πήγε πίσω ο ίδιος μιας και το μαγαζί ήταν κανα 2 χλμ. από το σπίτι του χωρίς μα και μου το πήρανε κατευθείαν και σε 2 εβδομάδες ήταν στο σπίτι του επισκευασμένο.dtkos οι συγκεκριμένοι υπολογιστές δεν μου αρέσουν αλλά ποτέ δεν θα φοβόμουν να αγοράσω pc από σούπερμαρκετ http://germany.aldi.com/ αυτήν την στιγμή δες τι έχει σε πορόμοιο σούπερμαρκετ εδώ γερμανία και βρες μου φθηνότερο

Δημοσ.

οπως εχει γινει η αγορα θα αγοραζουμε απο οπουδηποτε μας συμφερει

γιατι τα μαγαζια τα εξιδικευμενα τι πουλανε???

πριν 2,5 χρονια περιπου το λιντλ ειχε μια προσφορα και αποφασισα επειδη ηθελα δευτερο pc να το παρω

το συστημα ηταν asus a7v8x del me athlon 2.4 maxtor 120gb siemens mnhmes asus dvd kai asus cdrw front panel me 3 ejodoys usb kai 1 firewire audio in out video in kai karta ati 9000 pro aiw καρτα δικτυου και μοντεμ se midi tower power supply siemens 380w me xp kai antivirus ready kai εγγυηση 1 ετος .

το συστημα το εχω ακομα και σημερα με προσθηκη ενος dvdrw και ειναι μια χαρα

εκανα μια παπαρια μτ bios chip αλλα μου εστειλαν καινουργιο χωρις να πληρωσω

επιπλεον ειχαν και on line service το οποιο ηταν σε γραμμη με χωρις χρεωση

για να μην τα πολυλογω σαν αγορα για μενα ηταν καλη

τωρα αν το λαπτοπ που ειδε ο φιλος κρινει οτι αξιζει την αγορα του για μενα γιατι οχι

αρκει να εχει κανει και την ερευνα του

φιλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...