-NetHawk- Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Full throttle....Πω πω τι μου θυμισες τωρα.....!!!Φοβερο σεναριο και φοβερο παιχνιδι..Αξιζει να το παιξετε αν και ειναι αρκετα παλιο!!!
freskas Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δεν ξερω αν το Prince of Persia το θεωρεις μεταξυ των γνωστων game(μαλλον ναι), αλλα η 2η εκδοση του τα σπαει κανονικα. Δεν ειναι καλα αυτοι στην UbiSoft .
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 phantasmagoria 1,2 poli oraio gabriel knight episis,blackstone chronikles episi, black dahlia korifi.palia adventure ara oraia.
Daredevil Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δεν ξερω αν το Prince of Persia το θεωρεις μεταξυ των γνωστων game(μαλλον ναι),αλλα η 2η εκδοση του τα σπαει κανονικα. Δεν ειναι καλα αυτοι στην UbiSoft h trith h 2h htan mia psilopatata pou xe bgei 99-00
Elven_King Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Εμένα τα Phantasmagoria μου φαίνονται ψιλο-απαράδεκτα. Πολύ εύκολα και αποπνέονται απο μία αφέλεια. Επίσης δεν μου κάθεται καλά η Roberta να βγάζει horror adventures. Τεσπα, προσωπική μου γνώμη....
Shadowthief Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 h trith h 2h htan mia psilopatata pou xe bgei 99-00 Ούτε η τρίτη είναι το Warrior within της UbiSoft... Υπάρχουν τα τρια πρώτα Prince of Persia που έχουν κυκλοφορήσει απ τη Broderbund (για το 3d δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως), και τα άλλα δυο της UbiSoft (Sands of time , Warrior Within). Επομένως το Warrior είναι ο πέμπτος κατά σειρά τίτλος Prince of Persia. Eπίσης η UbiSoft ετοιμάζει και καινούριο prince που θα έχει κυκλοφορήσει μάλλον μέχρι το τέλος του χρόνου :grin:
Wolfidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 PROJECT EDEN Δεν είναι adventure αλλά έχει αρκετούς γρίφους και είχαι ένα απότα καλύτερα παιχνίδια όλων των αιώνων (για μενα)
martyras Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Moment of Silence. Eixa kanei kai an post palia gia ayto... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103626&highlight=moment+silence Exei kapoia prilo-la8h sto xeirismo, alla overall einai ena kalo point&click adventure, 8a sou aresei. Epeiseis, idiou style (alla se pio lucasarts), einai kai to Runaway: A road adventure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.