Προς το περιεχόμενο

protasi pc game ektos apo ta gnosta ?

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμμ....

Aν δεν έχεις παίξει κανένα απο το 2000 και μετά τότε δες οπωσδήποτε τα Syberia I + II καθώς και το The Longest Journey. Απο τα πολύ τελευταία θα πρότεινα τα Return to Mysterious Island, Black Mirror καθώς και το Moment of Silence. Θα σου έλεγα και το ολοκαίνουργιο Still Life αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα

Δημοσ.

Σίγουρα αν ασχολείσαι με Adventures ξέρεις τα μοναδικά :

- The Longest Journey

- Amerzone

- Tex Murphy : The Pandora Directive

- Monkey Island series (ειδικά ΙΙΙ και ΙV)

- Broken Sword (I, II, III)

Αυτά...

Μερικά είναι ίσως λίγο παλιότερα, αλλά είναι από τα καλύτερα στο είδος τους και αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή σου.

Δημοσ.

To Pandora Directive είναι για μένα προσωπικά το καλύτερο adventure game όλων των εποχών, δυστυχώς όμως δεν τρέχει με τίποτα σε Win98 - πόσο μάλλον σε ΧP. Νομίζω ότι υπάρχει μια διέξοδος με το DosBox αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω γνώμη.

Δημοσ.

Παλιό ξεπαλιό, νομίζω ότι είναι από τα διασκεδαστικότερα: Day of the Tentacle.

Και συμφωνώ για τα Monkey Island (όλη η σειρά για μένα), Grim Fandango, Longest Journey.

Δημοσ.
Παλιό ξεπαλιό' date=' νομίζω ότι είναι από τα διασκεδαστικότερα: Day of the Tentacle.

Και συμφωνώ για τα Monkey Island (όλη η σειρά για μένα), Grim Fandango, Longest Journey.[/quote']

An den kano lathos einai kai apo tin idia etairia ta prota. Gia to longest Journey den xero.

Δημοσ.

Λίγο πολύ ότι σου είπαν και οι υπόλοιποι και σταααααααααάνταρ μην αφήσεις τα Monkey Island και The Longest Journey. Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Α-Ρ-Ε-Σ! Οχι δεν είμαι καθόλου πορωμένος :D

ps Grim, Monkey και Day είναι όλα της LucasArts ενώ το Longest της Funcom ;-)

Δημοσ.

Μην του προτείνετε ρε παιδά games, όλο και εξαφανίζεται από το Rainbow ο αλήτης, έχει γίνει αρχι-noobί πλέον.

Και θέλει να παίξει και σε official match. Ha ha ha!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...