EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 thelo na mou protinete kanena kalo pc game ektos apo ta gnosta . as ine kai palio mexri 2000 ? kirios kana kalo adventure . thanks
Elven_King Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Χμμμ.... Aν δεν έχεις παίξει κανένα απο το 2000 και μετά τότε δες οπωσδήποτε τα Syberia I + II καθώς και το The Longest Journey. Απο τα πολύ τελευταία θα πρότεινα τα Return to Mysterious Island, Black Mirror καθώς και το Moment of Silence. Θα σου έλεγα και το ολοκαίνουργιο Still Life αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα
Dreamcatcher Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 το still life κυκλοφόρησε ναι. στην Ελλάδα βεβαια δεν νομίζω ακόμη
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 syberia 1,2 ta exo pexsei . tha dokimaso ta alla adventure pou ipes . an vro kai ti stil life . rainbow six raven shield ? kalo ine auto bill ? lol
DimAslan Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Σίγουρα αν ασχολείσαι με Adventures ξέρεις τα μοναδικά : - The Longest Journey - Amerzone - Tex Murphy : The Pandora Directive - Monkey Island series (ειδικά ΙΙΙ και ΙV) - Broken Sword (I, II, III) Αυτά... Μερικά είναι ίσως λίγο παλιότερα, αλλά είναι από τα καλύτερα στο είδος τους και αξίζουν και με το παραπάνω την προσοχή σου.
Paddy Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Grim Fandago και Full Throttle. Ακομα τα παιζω.
DimAslan Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Ναι το Grim Gandango θεϊκό και επίσης το The Dig (αν και αρκετά παλιό) αξεπέραστο σε θέμα σεναρίου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Πολυ διασκεδαστικο το Neighbors from hell 1+2!
Elven_King Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 To Pandora Directive είναι για μένα προσωπικά το καλύτερο adventure game όλων των εποχών, δυστυχώς όμως δεν τρέχει με τίποτα σε Win98 - πόσο μάλλον σε ΧP. Νομίζω ότι υπάρχει μια διέξοδος με το DosBox αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω γνώμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Παλιό ξεπαλιό, νομίζω ότι είναι από τα διασκεδαστικότερα: Day of the Tentacle. Και συμφωνώ για τα Monkey Island (όλη η σειρά για μένα), Grim Fandango, Longest Journey.
MixalisX Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Παλιό ξεπαλιό' date=' νομίζω ότι είναι από τα διασκεδαστικότερα: Day of the Tentacle. Και συμφωνώ για τα Monkey Island (όλη η σειρά για μένα), Grim Fandango, Longest Journey.[/quote'] An den kano lathos einai kai apo tin idia etairia ta prota. Gia to longest Journey den xero.
Shadowthief Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Λίγο πολύ ότι σου είπαν και οι υπόλοιποι και σταααααααααάνταρ μην αφήσεις τα Monkey Island και The Longest Journey. Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Α-Ρ-Ε-Σ! Οχι δεν είμαι καθόλου πορωμένος ps Grim, Monkey και Day είναι όλα της LucasArts ενώ το Longest της Funcom ;-)
billpeppas Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μην του προτείνετε ρε παιδά games, όλο και εξαφανίζεται από το Rainbow ο αλήτης, έχει γίνει αρχι-noobί πλέον. Και θέλει να παίξει και σε official match. Ha ha ha!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.