nk_surfer Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Regcleaner kai egw....Mia xara fainetai...Meta apo kana 10mhno xrhshs den exw dei kati arnhtiko....Kai mazi me auto Tune Up Utilities 2004 kai pou kai pou trexw kai to windoctor tou norton.....
acv1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μια και γίνεται κουβέντα για registry έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τα erunt (registry backup and restore) & ntregopt (registry optimizer) ? http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/ Τα προτείνουν διάφοροι σε αγγλικό forum. Είχα κάνει πρόσφατα ερώτηση στο forum του insomnia, αλλά δεν υπήρξε απάντηση. Τα ξέρει κανένας ?
acv1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Επίσης, το regcleaner που προτείνετε είναι το 4.3 by jouni vuorio ? Γιατί αυτό φαίνεται να είναι παλιό copyright 1999-2001. Είναι οκ για XP sp2 ? και το regsupreme ? είναι το v.1.1 freeware? Δεν γράφετε και version (ή site για download) από προτεινόμενα προγράμματα για να μην μπερδευόμαστε και όσοι δεν τα ξέρουμε ? Ευχαριστώ
CyberWalker Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 stin pragmatikotita omos meta apo ena Reg Clean vlepete diafora stin apodosi tou pc sas i stin statherotira ? ? ? Προσωπικά δεν το κάνω απλά για να δω διαφορά στις επιδόσεις! Το κάνω για να διορθώσω προβλήματα προγραμμάτων που αδυνατούν να εγκατασταθούν! Έτσι μπορώ και εγκαθιστώ και απεγκαθιστώ ότιδήποτε θέλω και ξεπερνώ τα προβλήματα προστασίας που δημιουργούνται επειδή κάποιοι αποφάσισαν να αφήσουν την ψηφιακή υπογραφή των πακέτων τους και να ελέγχουν έτσι τι εγκαθιστώ και τι απεγκαθιστώ μετά από πάνω. Γνωρίζοντας ΚΑΛΑ τι πρέπει να αφαιρεθεί και τι όχι, μπορείτε να λύσετε κάθε είδους πρόβλημα που πηγάζει από εσφαλμένες ή 'αδόκιμες' καταχωρήσεις στο μητρώο, φόρτωμα dlls κτλ... RegCleaner 4.3.780 σε συνδυασμό με FixItUtilities 2000 και System Mechanic 5 είναι η δική μου επιλογή σήμερα. (Και τρέχω XP SP2!) - Βέβαια αυτές οι suites προγραμμάτων μπορούν να κάνουν και άλλα πράγματα... Το jvpowertools εκτός των άλλων φτιάχνει και ωραία scriptάκια! By the way, ξέρετε πόσο παλιό είναι το FixItUtilities ;! Και όμως κάνει παπάδες (όχι Βαβύληδες) αρκεί να ξέρετε να το χρησιμοποιείτε! Πειράζει και COM entries που κανένα μέχρι τώρα από όσα έχω βρει δεν το κάνει τόσο διεξοδικά... ΥΓ : Και κάτι ακόμα! Κάποιος μίλησε για το adware (λογικά της Lavasoft) και είπε ότι το προτιμά από τα παραπάνω... Τι να πω! Ας μη μπερδεύουμε τις βούρτσες με ...τα antispyware! Επίσης κάποιος μίλησε για uninstallers και για washers αφού είπε ότι του 'βρήκε' > 1Gb πράγματα άχρηστα! Έχουμε ξεφύγει νομίζω! Αν κάποιοι τρέχουν XP, και δεν έχει τύχει να πάνε εδώ και πολύ καιρό στους φακέλους "C:\Documents and Settings\'το login σας'\Local Settings\Temp" και "C:\Windows\Temp" μάλλον ήρθε ο καιρός να κάνουν μια επίσκεψη με το δάχτυλο στο del. Anyway, αν μιλάμε για washers τότε το Windows Washer 5.5 της Webroot με σωστή παραμετροποίηση είναι ό,τι πρέπει. Αν μιλάμε για antispyware, τότε πολύ καλό είναι η πρώτη έκδοση beta του Microsoft Antispyware σε συνδυασμό φυσικά με το adware της Lavasoft που προαναφέρθηκε. To RegScrubXP (version 3.25) το εγκατέστησα από περιέργεια αλλά με λύπη διαπίστωσα ότι δεν είναι και τόσο καλό.
skembe Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 κα το adware είναι καλό και το pc registry cleaner Διαλέγεις και πέρνεις
mikaha Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Και κάτι ακόμα! Κάποιος μίλησε για το adware (λογικά της Lavasoft) και είπε ότι το προτιμά από τα παραπάνω... Τι να πω! Ας μη μπερδεύουμε τις βούρτσες με ...τα antispyware! και το adware είναι καλό και το.... Skembe μάλλον δε διάβασες το παραπάνω post. Έχω χρησιμοποιήσει Registry Mechanic 4.0, Registry First Aid, Registry Medic και Jv16 powertools για αρκετό καιρό και έμεινα ευχαριστημένος. Ποτέ δε μου έσβησαν χρήσιμες εγγραφές. To λέω γιατί υπάρχουν πολλά προγράμματα του είδους που μπορούν να κάνουν σοβαρή ζημιά. Επίσης για registry defragment χρησιμοποιώ το Registry Compressor 2.0 της rose city.
ntsili Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Έχω κάποια keys στην registry τα οποία ΔΕΝ μπορώ να σβήσω με την "registry editor" των windows. Ποιο από τα παραπάνω προγράμματα μπορεί να σβήσει τέτοια keys?? (manually)
Marcos Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Χρησιμοποιώ το Registry Mechanic εδώ και μερικούς μήνες. Αρκετά καλό μπορώ να πώ. Επίσης καλή δουλειά κάνει και το Ccleaner αν και δεν τα βρίσκει όλα. Πολύ γρήγορο όμως
TherionG Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 φίλε μου αν θές το καλύτερο registry cleaner χωρίς καμία "παρενέργεια", ένα είναι το πρόγραμμα και μην ακούς κανένα εδώ μέσα (Lol), θα κατεβάσεις το ace utilities από http://www.acelogix.com. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα και καταιδρωμένα.
lazaross Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 καποιο site που να εχει με σειρα καταταξης τα Προγραμματα για καθαρισμο της registry υπαρχει? γιατι εδω ο καθενας προτεινει και ενα διαφορετικο προγραμμα!
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 τελικα υπαρχει κατι καλο ή μπα; το tune up utilities σβηνει ολες τις καταχωρησεις; πχ αν σβησω 5 προγραμματα και μετα κανω το registry fix και μετα παω στο regedit θα βρω καταχωρησεις των προγραμματων που εσβησα ή οχι;
kleidokratwr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 τελικα υπαρχει κατι καλο ή μπα; το tune up utilities σβηνει ολες τις καταχωρησεις; πχ αν σβησω 5 προγραμματα και μετα κανω το registry fix και μετα παω στο regedit θα βρω καταχωρησεις των προγραμματων που εσβησα ή οχι; Μήπως περιμένεις οτι θα σου υπογράψουμε και εγγύηση καλής λειτουργίας; Ξεκίνα να δοκιμάζεις και μην περιμένεις μια έτοιμη απάντηση σε τέτοια θέματα.
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 εχω δοκιμασει πολλα και 2 απο αυτα που ειχαν καταστρεχει τον υπολογιστη! ρωταω ξανα τωρα επειδη σημερα θα ξανακανω format..
nemos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 jv16 powertools 1.4.1.248 - από τότε που κυκλοφόρησε μέχρι και χτες (...) μηδέν προβλήματα σε Win 98se/2k/xp/xpsp2.... Πριν από λίγο καιρό δοκίμασα την έκδοση 1.5.0.277 και απογοητεύτηκα! - ο τύπος κατάφερε να τα κάνει μπάχαλο επειδή ακούει τις απαιτήσεις των πελατών του (...να ζήσει θέλει ο άνθρωπος, αλλά...)...... Νομίζω έχει βγει και νεώτερη έκδοση, την οποία όμως δεν έχω τεστάρει ακόμα.... Οπως και νάχει πάντως, πρέπει να τεστάρεις 3-4 προγράμματα για να καταλήξεις σε κάποιο πρόγραμμα - μην ξεχνάς ότι το καλύτερο πρόγραμμα για ΣΕΝΑ σε κάθε τομέα είναι αυτό που γνωρίζεις ΕΣΥ καλά και ΟΧΙ αυτό που χρησιμοποιώ/προτείνω ΕΓΩ ;-) ...Κι επειδή η πρόληψη είναι η τέλεια θεραπεία... http://www.pcnineoneone.com/howto/regback1.html http://www.larshederer.homepage.t-online.de/erunt/ ...αν τα έχει φτιάξει η ΜS θα μιλάγαμε για σταθερά Windows και ΔΕΝ θα ήταν ανέκδοτο!...
laktzag Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το system mechanic. Το πέταξα αλλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή (win98) αργεί να ανοίξει και βλέπω σε dos οτι το system mechanic ελέγχει κλπ. Ξέρει κάποιος να μου πεί τι να κάνω? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.