Προς το περιεχόμενο

το καλυτερο προγραμμα καθαρισμους της registry?

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιο προγραμμα που να σβηνει τις αχρηστες καταχωρησεις της registry, ωρις να χαλαει ο υπολογιστης μετα? κατεβασα το registry cleaner, εσβησα 500 registry keys, και οταν εκανα επανεκιννηση ο υπολογιστης κολλαγε. θα περιμενω να δω πως θα παει , και αν κολλαει πολυ θα κανω επαναφορα. για πειτε κανα καλο προγραμμα.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το καλύτερο που έχω βρεί και δουλεύω τα τελευταία χρόνια είναι το RegScrubXP.

Σβήνω πάντα όσες άχρηστες καταχωρήσεις βρίσκει στην Registry άφοβα .

Επίσης υπάρχει και το Registry Crawler το οποίο εκτός των άλλων μπορείς να σβήνεις καταχωρήσεις manual , πχ. απεγκατέστησες το win zip , του δίνεις στο κουτάκι αναζήτησης που έχει την λέξη win zip και σου βρίσκει όλες τις καταχωρήσεις του στην Registry .

Το μόνο του μειονέκτημα είναι οτι δεν είναι Free , αλλά με λίγο ψάξιμο θα το βρείς φθηνά .

RegScrubXP 580 kb Freeware

Registry Crawler 385 kb Shareware

Δημοσ.

Δηλαδή με λίγα λόγια όλα τα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα κάνουν καλά τη δουλεία που θέλει ο φίλτατος lazaross. Οπότε ψάξε να βρεις ποιο από όλα αυτά είναι free ή "free", εύκολα διαθέσιμο και κατέβασέ το. Να ξέρεις όμως ότι οι παρεμβάσεις στη registry ενέχουν κινδύνους γιατί κανένα πρόγραμμα δεν είναι τέλειο.

Δημοσ.

Advanced Uninstaller PRO 2004

Από τα καλύτερα προγράμματα

Χωρίς πρόβλημα κολλημάτων αλλά και με πολλές επιλογές

Αγοράστε το ανεπιφύλακτα

Δημοσ.

Εγω, εδω και καιρο, χρησιμοποιω το RegCleaner. Aφου δοκιμασα μερικα ακομη(σαν το jv16), με βολεψε σαν ποιο γρηγορο και ευχρηστο.

Υποστηριζει, διαχειριση εγκατεστημενου software φανερου και μη, κλειδιων εκκινησης κ' registry cleanup, χωρις να εχει πεσει στην αντιληψη μου βλαβερου ειδους(αποφευγει τα ευαισθητα κλειδια). Αξιζει μια δοκιμη.

(Καποια σχεση εχει ο δημιουργος του με τα jv16, αυτο ειναι στα + :wink: )

Ξεχασα : υποστηριζει και Ελληνικα! :-P

Δημοσ.

ας πω και εγω μια γνωμη νομιζω το adaware δεν συγκρινεται με κανενα απο αυτά που αναφέρουν οι φιλοι παραπάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...