lazaross Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 υπαρχει καποιο προγραμμα που να σβηνει τις αχρηστες καταχωρησεις της registry, ωρις να χαλαει ο υπολογιστης μετα? κατεβασα το registry cleaner, εσβησα 500 registry keys, και οταν εκανα επανεκιννηση ο υπολογιστης κολλαγε. θα περιμενω να δω πως θα παει , και αν κολλαει πολυ θα κανω επαναφορα. για πειτε κανα καλο προγραμμα.
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 jv16 PowerTools http://www.macecraft.com/ xwris na mou exei dimiourgisei provlima pote...
kleidokratwr Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 RegSupreme kai tune up utilities 2004.. ta pio apotelesmatika aposa exw dokimasei
migel Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Καλησπέρα. Το καλύτερο που έχω βρεί και δουλεύω τα τελευταία χρόνια είναι το RegScrubXP. Σβήνω πάντα όσες άχρηστες καταχωρήσεις βρίσκει στην Registry άφοβα . Επίσης υπάρχει και το Registry Crawler το οποίο εκτός των άλλων μπορείς να σβήνεις καταχωρήσεις manual , πχ. απεγκατέστησες το win zip , του δίνεις στο κουτάκι αναζήτησης που έχει την λέξη win zip και σου βρίσκει όλες τις καταχωρήσεις του στην Registry . Το μόνο του μειονέκτημα είναι οτι δεν είναι Free , αλλά με λίγο ψάξιμο θα το βρείς φθηνά . RegScrubXP 580 kb Freeware Registry Crawler 385 kb Shareware
africa_twin Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Registry First Aid το καλύτερο απ' όσα έχω δοκιμάσει! Δεν είναι free αλλά νομίζω αξίζει να το έχεις! το βρίσκεις: http://www.rosecitysoftware.com/reg1aid/
Theodore Tsi Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 gia oloklirwmeni suita pou protimw egw: system mechanic 5....
GiannisKr Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δηλαδή με λίγα λόγια όλα τα προϊόντα που υπάρχουν διαθέσιμα κάνουν καλά τη δουλεία που θέλει ο φίλτατος lazaross. Οπότε ψάξε να βρεις ποιο από όλα αυτά είναι free ή "free", εύκολα διαθέσιμο και κατέβασέ το. Να ξέρεις όμως ότι οι παρεμβάσεις στη registry ενέχουν κινδύνους γιατί κανένα πρόγραμμα δεν είναι τέλειο.
hugelacky Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 System mechanic + Tune Up Utilities 2004 apo genikes "suites" synthrhshs kai prin kati meres katebasa na dokimasw kai to RegAlyzer (free) gia manual peiragma apo tous kataskeyastes tou SpyBot.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 jv16 PowerToolshttp://www.macecraft.com/ xwris na mou exei dimiourgisei provlima pote... Θελει λιγο προσοχη και backup μια και οντως ειναι powertools.
kyros Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Advanced Uninstaller PRO 2004 Από τα καλύτερα προγράμματα Χωρίς πρόβλημα κολλημάτων αλλά και με πολλές επιλογές Αγοράστε το ανεπιφύλακτα
aGka8l Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 tune up utilities 2004 kai wintools.net xrisimopisw ke ime poli eyxaristimenos
freskas Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Εγω, εδω και καιρο, χρησιμοποιω το RegCleaner. Aφου δοκιμασα μερικα ακομη(σαν το jv16), με βολεψε σαν ποιο γρηγορο και ευχρηστο. Υποστηριζει, διαχειριση εγκατεστημενου software φανερου και μη, κλειδιων εκκινησης κ' registry cleanup, χωρις να εχει πεσει στην αντιληψη μου βλαβερου ειδους(αποφευγει τα ευαισθητα κλειδια). Αξιζει μια δοκιμη. (Καποια σχεση εχει ο δημιουργος του με τα jv16, αυτο ειναι στα + :wink: ) Ξεχασα : υποστηριζει και Ελληνικα! :-P
dk Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 ας πω και εγω μια γνωμη νομιζω το adaware δεν συγκρινεται με κανενα απο αυτά που αναφέρουν οι φιλοι παραπάνω
polidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Ego kano sindiasmo ton parakato kai mexri tora ouden provlima. Loipon: RegCleaner , System Mechanic , TuneUp Utilities 2004
wiz@rd21 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 RegCleaner προτείνω εγώ, το χρησιμοποιώ χρόνια και όλα καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.