Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σας παρακαλώ!!!! Πρόβλημα με POP : Warrior Within

RoadHog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημά μου είναι:

A64 3000 939

ASUS A8N-SLI

1024MB DDR400 CL2.5

ALBATRON 6600GT 128MB

PSU 350W

WinXPSP2 Ελληνικά (Το SP2 είναι ενσωματωμένο, δεν μπορώ να το βγάλω)

Να διευκρινίσω οτι το παιχνίδι ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.

Έχω το εξής πρόβλημα με το Prince of Persia Warrior Within:

Παίζω κανονικά το παιχνίδι και όταν περνάω την πρώτη πίστα (μετά την μάχη με μια που είχε 2 σπαθιά και την λέει ο πρίγκηπας bitch), άρχίζει να δείχνει ένα βίντεο και λίγο μετά σβήνει η οθόνη και βγάζει το μήνυμα "No Signal". Δεν κάνει restart, απλά βγάζει αυτό το μήνυμα και μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να πατήσω το κουμπί για να κάνω restart.

Παιδία μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Σήμερα το αγόρασα, πήγα να το παίξω και έγινε αυτό το πράγμα.

Παίζω πάντως για ώρες κανονικά PES4, NFSU, NFSU2, Medal Of Honor AA, MGS2, Splinter Cell 2

Έχει βγει κανένα patch? Στο google έψαχνα πόση ώρα, αλλά έβρισκα κάτι άσχετα συνέχεια... :(

Δημοσ.

dokimase update drivers gia tin karta grafikon sou,kai update kai to bios-drivers mitrikhs

enoite oti exis directx 9c

an den petixis kati,kane apegkatastash kai ksana install to game (full)

an kai den dino polles pithanothtes gia ti deyterh lysh.

Δημοσ.

Τί οθόνη έχεις? Εμένα μου μυρίζει TFT στην οποία μάλλον το παιχνίδι πάει να ξεπεράσει τα Hz που υποστηρίζει η οθόνη.

Δες λίγο τα properties της κάρτας γραφικών και βάλε να δείχνει μόνο όσες αναλύσεις υποστηρίζονται.

Δημοσ.

Έχω τους τελευταίους drivers της κάρτας, αλλά και της motherboard. Για BIOS δεν ξέρω, και να υπάρχει καινούριο φοβάμαι να το αλλάξω. Επίσης έχω κανονικά εγκατεστημένο και το dx9c (εγκαθιστάται μαζί με τα win).

Πάντως χθες το βράδυ που πήγα να το ξαναπαίξω με ρώτησε αν θέλω να ξεκινήσω το παιχνίδι σε Safe mode και πάτησα yes. Το παράξενο είναι οτι κατάφερα να προχωρήσω λίγο παραπάνω. Δηλάδη την πέρασα εκείνη, έδειξε κανονικά το βίντεο, έφτασα μέχρι μια πύλη στην 2η πίστα με κάτι κοράκια(εκεί που είχε ένα x) και μετά κόλλησε πάλι.

Τι συμβαίνει??? :( :( :( :(

Δημοσ.

Οθόνη έχω μια Hitachi 175SXW Black με TCO '95 όμως.

Την επιλογή για να εμφανίζει μόνο τις συχνότητες που υποστηρίζει η οθόνη, την έχω τσεκαρισμένη.

Δημοσ.

Παιδιά πάω να τρελαθώ!

Πριν απο λίγο πήγα να ξαναδοκιμάσω να παίξω σε safe mode και κόλλησε το παιχνίδι στο loading για να βγει το κεντρικό μενού, μετά το Intro. Μετά το restart ξεκίνησε κανονικά (πάλι σε safe mode) το προχώρησα λίγο ακόμη μέχρι ένα τύπο που πηγαίνουν κάτι κοράκια κατά πάνω του και μετά κόλλησε πάλι...

Πριν ξεκινήσω το παιχνίδι δεν είχα παίξει τίποτα άλλο. Μόνο antivirus update έκανα.

Θερμοκρασία idle για την κάρτα γραφικών είναι: 46-47 (μέσα απο το μενού των drivers)

Θερμοκρασία του επεξεργαστή: 41 (απο το bios)

Θερμοκρασία του chipset: 30 (απο το bios επίσης)

Δημοσ.

Χμμ, με λίγο ψάξιμο που έκανα το πρόβλημά σου είναι τελικά κοινότερο απ' ότι θα νόμιζε κανείς. Το πρόβλημα είναι ότι στους περισσότερους παρουσιάζεται σε κάρτες της ΑΤΙ. Τέλος πάντων, οι λύσεις που δίνουν οι περισσότεροι είναι:

1. Χαμήλωσε το refresh rate (το οποίο δοκίμασες και δεν έπιασε).

2. Εγκατέστησε τους omega drivers για τη κάρτα γραφικών σου http://www.omegadrivers.net/

3. Απενεργοποίησε screen savers, sleep mode κλπ για το monitor.

Καλή τύχη! Είναι κρίμα να μη παίζει το παιχνιδάκι, γιατί είναι κορυφαίο!

Δημοσ.

Problem Solved! (...i think)

Εγκατέστησα τους ForceWare 71.89 (βγήκανε στις 14 Απριλίου) και ως δια μαγείας λύθηκε το πρόβλημα. Έπαιξα αρκετή ώρα αλλά δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

...Ευτυχώς γιατί σήμερα ήμουν έτοιμος να το πάω στο κατάστημα...

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...