Προς το περιεχόμενο

Ερευνα για χρήστες του internet (οσοι εθελοντες προσελθετε!!)

Κατερίνα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω μια πτυχιακή εργασία με τίτλο:

"The battle to control the flow of data to Greek market:

Analysis of promising technologies to provide digital TV, Web access and phone services."

Η έρευνα για την εργασια μου περιλαμβάνει ένα ερωτηματολόγιο που απευθυνεται στους χρήστες του Internet.

Θα ήθελα λοιπόν οσοι έχουν την καλοσύνη να με βοηθήσουν (να συμπληρώσουν δηλαδή το ερωτηματολόγιο) να μου στείλουν ένα πμ με το e-mail τους. Η διαδικασία έχει ως εξής: Όσοι μου στείλουν πμ θα λάβουν ένα e-mail απο το mail μου του πανεπιστημιου με το ερωτηματολόγιο σε μορφή φόρμας του word. Θα το συμπληρώσουν και θα μου το στείλουν πίσω στο ιδιο e-mail. Οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν μονο για την έρευνα της παραπάνω πτυχιακής. Τα e-mail σας δεν θα τα κρατήσω και δεν προκειται να σας ενοχλήσω για οτιδήποτε άλλο απο τη στιγμη που θα μου στείλετε πισω το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.

Όσοι εθελοντές λοιπόν προσέλθετε

(το ερωτηματολόγιο είναι στα Ελληνικά)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Poly endiaferon thema fainetai! Isos na doume k ta apotelesmata tou erotimalogiou otan oloklirothei i ereyna se kapoio mellontiko post! To mail mou to esteila me pm.

Good Luck!

Δημοσ.

Thanks σε όλους!!!!

Βλέπω μεγάλη συμετοχή και χαίρομαι πολύ!!

Περιμένω και άλλους!

Τωρα για τα αποτελέσματα είναι λιγο δυσκολο να τα κάνω δημόσιο ποστ γιατι ειναι λίγο περιεργοι εδω στην Αγγλια με τις άδειες copyright κλπ. Αλλά εχω σχετικό κομμάτι που μπορεί ο καθένας να γράψει τα στοιχεια του στο ερωτηματολόγιο και να πάρει τα αποτελέσματα in private ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...