Sadako Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Κατ’αρχάς να πω ότι είμαι τελείως πρωτάρης, έχει 3 μέρες που έβαλα DVD-RW, και έχω γράψει μόλις 3 DVD μέχρι τώρα. Με κάποιους οδηγούς που βρήκα εδώ μπόρεσα και έκανα τη δουλειά μου, με το DVD Shrink. Παρόλα αυτά, έχω 2 απορίες.. Κατ’αρχάς, όταν αντικατέστησα ένα βίντεο με “still image” για να κερδίσω χώρο, παρατήρησα ότι έχει την ίδια διάρκεια, απλά έχει μία μαύρη οθόνη. Δεν γίνεται να σβήσω τελείως το βίντεο? Έχω ένα DVD (από περιοδικό), που στην αρχή αρχή, πριν καν σου βγάλει το κεντρικό μενού, έχει κάποια διαφημιστικά βίντεο από άλλες ταινίες. Εμένα αυτά δε με ενδιαφέρουν καθόλου, και το μόνο που κάνουν είναι να με καθυστερούν, και πρέπει να τα περνάω με το Next Chapter. Έβαλα still image στη θέση τους, αλλά αντί να εξαφανιστούν, είναι πάλι ένα βίντεο της ίδιας διάρκειας, κάπου 5 λεπτά, απλά είναι μάυρο. Ε αυτό δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Πήγα να το κάνω re-author, αλλά μου έβγαλε ότι δε μπορώ να το κάνω αυτό ΚΑΙ να κρατήσω και το μενού.. Και το δεύτερο, σε ένα DVD που δοκίμασα, στην αρχή αρχή, σου βγάζει να επιλέξεις γλώσσα. Έχει 5 γλώσσες, και ανάλογα με την επιλογή, καθορίζεται και η γλώσσα που θα έχουν τα επόμενα μενού στην ταινία και όλα. Εγώ έβγαλα όλες τις άλλες γλώσσες που δεν χρειαζόμουν (δηλαδή τα αφαίρεσα με το DVD shrink-αν και μάλλον έγινε αυτό που ανέφερα παραπάνω όσον αφορά τα βίντεο).. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω αν γίνεται, να μη μου βγάλει καν το αρχίκο μενού επιλογής γλώσσας, και να πηγαίνει απευθείας στην επόμενη οθόνη, έχοντας επιλέξει τη γλώσσα που ούτως ή άλλως είναι η μόνη που έχω αφήσει.. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ DVD Decrypter, DVD Shrink και Nero για το τελικό κάψιμο...
sa1901 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Με το Re-Author του DVD Shrink επιλέγεις μόνο την ταινία και διαλέγεις μόνο την γλώσσα που σε ενδιαφέρει. Το μενου δεν το χρειάζεσαι, αν θέλεις μόνο την ταινία, ούτε γίνεται να το κρατήσεις σε αυτήν την περίπτωση. Εγώ έτσι φτιάχνω πάντως τις ταινίες μου. Βαριέμαι τα μενού. Βάζω το δισκάκι και παίζει αμέσως.
Sadako Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ξέρω ότι το κάνει έτσι το re-author, αλλά εγώ ήθελα και τα menu.. Δεν υπάρχει τρόπος??
me_robas Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 μπορείς να το κάνεις αυτό με τα: CloneDVD και Pinacle Instand CD/DVD
ppetr Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Με CloneDVD κρατάς μόνο αυτό που σε ενδιαφέρει (βίντεο, ήχο, υπότιτλους χωρίς menu) πολύ εύκολά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.