^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 μου έστειλαν ενα email με τον ιό W32.Netsky.Z@mm!enc και το Norton μου έχει βάλει σε καραντίνα όλο το αρχείο inbox.dbx οπότε δεν μπορώ να το ανοίξω ωστε να δω τα email μου και να σβήσω το συγκεκριμένο. Γίνεται να κάνω κάτι, υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσω το email μέσα στo dbx αρχείο ωστε να μη χάσω όλα μου τα email??
Nikb Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Aπό τον Norton δεν μπορείς να κάνεις restore το inbox? (Ανοίγεις τον Norton πας στο Reports και μετά πατάς View Report στο Quarantined Items. Μετά επιλέγεις το inbox.dbx και πατάς Restore Item) Ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσεις τον Norton ώστε να μην στο ξανακάνει Quarantine και αφού διαγράψεις το μολυσμένο mail να τον ξαναενεργοποιήσεις. Δεν το έχω κάνει μια ιδέα έδωσα.
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 To κάνω restore αλλα μόλις πάω να το μετακινήσω πχ ή να ανοίξω το outlook to norton το ξανακάνει quarantine. Μάλλον θα δοκιμάσω να κλείσω το νόρτον αλλα φοβάμαι μη μου κάνει ζημιά ο ιός.
^BOOMBOOM Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Τελικά έκανα την πατέντα του Nikb και τελικά επανέκτησα τα email. ολα φαίνονται οκ τώρα, Nikb mille merci
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.