Προς το περιεχόμενο

KISS DVD R player

papazaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προβληματα. ΠΟΛΛΑ προβληματα εχουν τα Kiss players με το firmware τους. Το συγκεκριμενο ηταν μια πολυ καλη ιδεα αλλα το ιδεατο με το πραγματικο απεχει οσο η μερα με την νυχτα. Αν το παρεις θα στηθεις στα forum της Kiss περιμενοντας firmware updates για να λυθουν τα αμετρητα προβληματα και bugs. Ειναι ισως νωρις ακομα για Divx/DVD players/recorders. Και με τετοια τιμη? Μακρια!

Δες εδω τι γινεται...

http://www.mpeg-playcenter.com/modules.php?name=Forums&file=index

Ο moderator ονοματι Hi-Jack εμφανεστατα διαφημιζει την Kiss οποτε μην τον παιρνεις και πολυ στα σοβαρα οταν παινευει τα συγκεκριμενα players.

Δημοσ.

Τα απλα DVD-Recorders κανουν 200€ το πολυ... Επισης εχε υποψη σου οτι τo Kiss γραφει μονο στον σκληρο του, οχι σε δισκακια, δεν εχει DVD-R drive, μονο reader. Και ναι, εχει bugs και στο recording!

Δημοσ.

εγω παιδιά πηγα με μεγαλη επιφυλαξη στο Lidl ναι στο σουπερμαρκετ και πήρα εναν DivX player μαρκας Crest όπως η οδοντοκρεμα. Ειχε 89 ευρω οπότε λεω αν ειναι μαπα σχετικά μιρκο το κακό. Λοιπόν δεν εχω βρει δισκάκι CD or DVD σε οποιοδήποτε format που να μην το διαβάζει, επίσης εχει ενσωματωμένο card reader. Οσο για υποστήριξη πήρα ενα τηλέφωνο χωρίς χρεωση γερμανια μου απάντησε κάποιος με άψογα Ελληνικά και μου εξήγησε αναλυτικά όποια απορία είχα. Καλά έπαθα πλάκα εχω ψωνισειάπό πολλά καταστηματα πληροφορικής και τετοια εξυπηρετηση δεν ειχα. Οσο για εγγυηση 2 years or 3 δεν θυμαμαι να σας πω με το service να είναι στο σταθμο του τρενου Πευκάκια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...