Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εγκατασταση nvidia...Ζητω βοηθεια

koufaloni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου κολλησε ιοση και αναγκαστικα να το παω στο γιατρο...(τσ τσ εγω)...

... μετα απο φορματ λοιπον και εγκατασταση των win98 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Αφου κανω εγκατασταση της καρτας γραφικων (SVGA NVIDIA GFORCE2 MX400) και μετα ακολουθει η επανακινηση για την εφαρμογη των νεων ρυθμισεων τοτε εμφανιζεται μια οθονη αδεια με μια ορθια παυλα να αναβοσβυνει στην αριστερη πανω γωνια... και ετσι μενει μεχρι να το ξανακανω restart και βγω στο safe mode το κανω uninstall το προγραμμα οδηγησης της nvidiaκαι και μπορω πλεον να ξανα επανελθω στην προηγουμενη κατασταση. Τωρα ομως η οθονη μου λειτουργει μονο στα 16χρωματα, 640 με 480 pixels και ειναι αισχος!!! Ολα ειναι τεραστια και ασχημα...θελω πισω την αναλυση μου 1024 επι ...

Παιδια εκατσα και κατεβασα το προγραμμα και απο το σιτε της nvidia αλλα παλι βγαζει την ιδια παυλα...το ξανακανα φορματ μηπως ειχα κανει κατι λαθος αλλα και παλι τα ιδια...

Δεν αντεχω αλλο, θελω τον υπολογιστη μου πισω.

Μα τι κανω ΛΑΘΟΣ ????

Επισης να πω οτι εχω ξανακανει και αλλες φορες format και στην εγκατασταση της καρτας ειχα χρησιμοποιησει το ιδιο cd το οποιο ειναι και αυτο που πηρα μαζι με την καρτα.

Δημοσ.

Αφενός πρόσεξε αυτό που λέει ο The Punisher και φρόντισε να μην τρέχει antivirus κατά την διάρκεια της εγκατάστασης των drivers. Αφετέρου, δοκίμασε παλιότερες εκδόσεις των drivers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...