koufaloni Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ο υπολογιστης μου κολλησε ιοση και αναγκαστικα να το παω στο γιατρο...(τσ τσ εγω)... ... μετα απο φορματ λοιπον και εγκατασταση των win98 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Αφου κανω εγκατασταση της καρτας γραφικων (SVGA NVIDIA GFORCE2 MX400) και μετα ακολουθει η επανακινηση για την εφαρμογη των νεων ρυθμισεων τοτε εμφανιζεται μια οθονη αδεια με μια ορθια παυλα να αναβοσβυνει στην αριστερη πανω γωνια... και ετσι μενει μεχρι να το ξανακανω restart και βγω στο safe mode το κανω uninstall το προγραμμα οδηγησης της nvidiaκαι και μπορω πλεον να ξανα επανελθω στην προηγουμενη κατασταση. Τωρα ομως η οθονη μου λειτουργει μονο στα 16χρωματα, 640 με 480 pixels και ειναι αισχος!!! Ολα ειναι τεραστια και ασχημα...θελω πισω την αναλυση μου 1024 επι ... Παιδια εκατσα και κατεβασα το προγραμμα και απο το σιτε της nvidia αλλα παλι βγαζει την ιδια παυλα...το ξανακανα φορματ μηπως ειχα κανει κατι λαθος αλλα και παλι τα ιδια... Δεν αντεχω αλλο, θελω τον υπολογιστη μου πισω. Μα τι κανω ΛΑΘΟΣ ???? Επισης να πω οτι εχω ξανακανει και αλλες φορες format και στην εγκατασταση της καρτας ειχα χρησιμοποιησει το ιδιο cd το οποιο ειναι και αυτο που πηρα μαζι με την καρτα.
TRINITY_CREW Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Den ksero giati akrivos ginetai afto alla i lisi sinithos einai na valeis palioterous drivers
billpeppas Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ερώτηση περιέργειας... τι σύστημα έχεις και του βάζεις Windows 98SE βρε???
The Punisher Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 An exeis norton antivirus epano prin kaneis setup tous drivers sou kane disable to auto protect an pali den exeis NAV des mipos den einai poli kala koumpomeni i karta grafikon.
RedKostas Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Αφενός πρόσεξε αυτό που λέει ο The Punisher και φρόντισε να μην τρέχει antivirus κατά την διάρκεια της εγκατάστασης των drivers. Αφετέρου, δοκίμασε παλιότερες εκδόσεις των drivers...
koufaloni Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 παιδια το θεμα λυθηκε με παλαιοτερη εκδοση των drivers... thanx se olous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.