The_Mentor Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Θέλω να γράψω ένα iso αρχείο 783 mb σε cd και κανένα δεν μου το δέχεται. Δοκίμασα OVERBURN αλλά τίποτε... Τί γίνεται τώρα?
vageco Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 na ipothesw exeis new version tou programatos pou grafeiscd/dvd....sto overburn an exeis nero prepei na oriseis to max...
The_Mentor Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Με ο NERO γράφω και είναι το 6.6.0.3. Δηλαδή τί πρέπει να ορίσω? Αυτό είναι επικίνδυνο για την συσκευή? Έχω την SONY DW-D22A.
vageco Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 pas file-preferences-expert features kai auksise to maximum cd side sto enable cd overburn...to default einai 82 min...den nomizw na einai epikindino gia to cd-r sou
vageco Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 kalh idea...an kai exw grapsei me overburb arxeio 800mb se cd 700mb....
patrickdrd Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Με την ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό: Υπάρχουν κάποια CD (π.χ. SQL Server 2000, Windows 2003 Server) τα οποία έχουν 2 εκδόσεις, standard και enterprise, κατά συνέπεια υπάρχουν πολλά κοινά αρχεία στους 2 φακέλους (standard και enterprise). Αν όμως κάποιος πάει να ανοίξει το CD και επιλέξει όλα τα αρχεία και τους φακέλους θα δει ότι το μέγεθος είναι διπλάσιο!! (1GB και βάλε!). Πως γίνεται αυτό το πράγμα; Κι αν θέλω να προσθέσω αρχεία και να το κάψω manually, πως γίνεται;
paparoupas Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Τα CD των 800ΜΒ, τουλαχιστον μεχρι πριν εναμιση χρονο που χρησιμοποιησα τελευταια φορα δεν ηταν καθολου αξιοπιστα, δεν διαβαζονταν παρα μονο απο λιγα players και δεν ειχαν μεγαλη διαρκεια ζωης. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο μεταξυ, αλλα για τους παραπανω λογους εγω δεν τα συστηνω.
The_Mentor Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 και αν αυξήσω το overburn πόσο να το κάνω? Αυτό μου το δίνει σε λεπτά (είναι στα 82 min)?
mohic4n Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Nai, einai se min. 8a sou proteina na to baleis sta 90min. Egw otan h8ela na kapsw ena .avi panw apo 700mb ekana to e3hs: ru8miza to nero sta 90min. kai afou eixa kanei .iso thn tainia thn egrafa san image. Mhn dokimaseis na to grapseis se megalh taxuthta, mporei na mhn to diabazei kala meta. Meta apo auta den eixa pote problhma. Good luck.
REDBOUL Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Proswpika moy fenetai epikindino ekseretika na prospathiseis na valeis 100 mb parapanw se ena cdr ,mporei na kapseis kai to antigrafiko soy.To overburn to kanoyme gia merika mb oxi gia 100.Egw proswpika den tha riskara.90 lepta cd kikloforoyn arketa stin agora.Ta exw xrisimopoihsei polles fores kai pote den eixa provlima.
Slammer Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Γραφτηρι plextor και ενεργοποιημένη η λειτουργία gigarec. Εχω 820 ΜΒ σε δισκάκι 700 MB και δουλεύει κανονικά όπου το δοκιμασα.....
madsc Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 The_Mentor κάνε κ ένα verify μετά το κάψιμο για να σιγουρευτείς ότι γράφτηκε. patrickdrd αυτά είναι έξυπνα "παιχνίδια" με το TOC (Table Οf Contents) του cd/dvd. Ένα αρχείο που υπάρχει φυσικά μία φορά στο file system του media αναφέρεται 2 ή παραπάνω φορές στο toc με αποτέλεσμα αυτό που είπες.
bigbrother Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Και για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν ας αλλάξουν το mode εγραφής σε mode 2... Με αυτόν τον τρόπο άνετα χωράνε 800 MB σε κλασσικά 700MB δισκάκια και χωρίς overburn..... http://www.disctronics.co.uk/technology/cd-rom/cdrom_spec.htm ... (Κάποιος γνωστός μου έγραφε όλα τα AVI σε mode2 και ήταν γεμάτος χαρά που έβαζε τόσα πολλά δεδομένα στο απλό CD. Μετά από λίγες εβδομάδες όμως τα δεδομένα πήγαν βόλτα...στα σκουπίδια)
Slay Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Etsi apo periergeia to ISO ayto ti akribos einai? mporeis na grapseis kanonikotata pano apo 700 mb se kanoniko CD xoris overburn arkei na mhn einai data cd, mporeis dhladh na grapseis audio,video,super video cd sta megethi poy les, exo kapsei ena mpeg 780mb san video cd kanonikotata, san data cd bebaia den mporoysa na to grapso me tipota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.