karib Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Κατά την αποψή μου η Mylene Farmer ειναι μια απο τις καλύτερες τραγουδίστριες που έχει αναδείξει ποτέ η Γαλλία. Εχει μοναδικα τραγουδια, χορευτικά-μελωδικά-ατμοσφαιρικά, κι επειδη πιστευω οτι ισως ενδιαφερει κι αλλους να ανταλλάσουμε απόψεις για τα τραγούδια της, είπα να ανοίξω αυτό το topic. (Η Cristina ειχε ανοίξει πριν χρονια ενα παρομοιο) Από τα τελευταία έτη και τελευταίες δισκογραφίες ποια τραγούδια σας άρεσαν πιο πολύ?
MariaTs. Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Προσωπικά αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ -και δεν ξέρω γιατί- είναι το 'Je t'aime melancolie', επιτυχία της του 1992. Όταν κάποτε το Seven tv αναμετάδιδε το MCM (το γαλλικό mtv ας πούμε) είχαμε την ευκαιρία να βλέπουμε πολύ συχνά video-clips της Mylene Farmer. Τώρα ...αν δεν έχεις συνδρομητική και δορυφορικό δεν κάνεις τίποτα!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Tη Mylene την πρωτοειδα ενα μεσημερι του 1989 που το MTV εβαλε το Sans contrefacon. Ηταν τελειως διαφορετικο απο οτιδηποτε αλλο ειχα δει μεχρι τοτε. Ενα βιντεο μισο τραγουδι, μισο θριλερ. Oχι με ζομπι σαν του Michael Jackson, αλλα με μια περιεργη καταθλιπτικη ατμοσφαιρα. Τωρα βασικα μουρχονται 500 πραγματα να γραψω αλλα μαλλον θα αφησω τη διατριβη για αλλη φορα Τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεν ειναι κορυφαια κτλ κτλ, αλλα τα τελευταια χρονια εχει πεσει πολυ. Δεν ξερω, ισως δεν μπορεσε να ακολουθησει το ρευμα της εποχης. Το καινουργιο της παντως, το Fuck them all ειναι πολυ ωραιο κομματι - και ειχε καιρο να βγαλει ενα τετοιο. Αγαπημενα τραγουδια: Ainsi soit-je Sans logique Plus grandir Sans contrefacon Que mon coeur lache Pourvu qu'elles soient douces Tristana Maman a tort Desenchantee και της τελευταιας δεκαετιας, οπου αλλαξε στυλ... L'ame-stram-gram XXL Innamoramento California και πολλα αλλα.
karib Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 TheBoyFromSalina τα ιδια σκεπτομουν! Πολυ ατμοσφαιρικα τραγουδια. Διαφορετικα απο οτιδηποτε αλλο. Ρυθμικοτατα κλπ. Εχω χασει τα ιχνη της τελευταια, δεν το πολυεψαξα να πω την αληθεια. Οποιος εχει ακουσει νεα κομματια που αξιζουν, ας πει!
karib Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Και οντως αυτο με το mcm ισχυει. Στο mtv που παιζει παντου, σπανιοτατα δειχνουν farmer. Το mcm ηταν πολυ καλο καναλακι!
karib Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καπου την χασαμε τελευταια την Mylene. Κανενα καλο τραγουδακι τελευταιας παραγωγής???
MariaTs. Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Έψαξα και βρήκα ότι έχει να κυκλοφορήσει δίσκο της απ'το 2001. Ρίξε και συ μια ματιά εδώ: http://www.rfimusique.com/siteEn/discographie/discographie_66.asp
TheBoyFromSalina Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Xμμμ... Rewind 5 ποστ πισω. Το καινουργιο της παντως' date=' το [b']Fuck them all [/b] ειναι πολυ ωραιο κομματι - και ειχε καιρο να βγαλει ενα τετοιο. Χτες ειδα το νεο της album στο Metropolis. Λεγεται Avant que l'ombre και κανει 15 ευρω. Περιεχει το παραπανω κομματι.
karib Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007SQMMU/ref=cm_custrec_gl_acc/002-0122472-0968001?v=glance&s=music Λεει οτι κυκλοφορησε Απριλιο. Φρεσκο λοιπον???
karib Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Ποιος ξερει ποιο τραγουδακι να αξιζει? Να κατεβαζαμε κανενα sample αλλα απο που?
^BOOMBOOM Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλή είναι η Mylene αλλα ακόμα πιο καλός είναι ο παραγωγός της ο Laurent, δεν ξέρω αν έχει κάνει αυτός όλους τους δίσους της αλλα εμένα μου αρέσουν κάποια τραγούδια της κυρίως για την παραγωγή και όχι τόσο για την -καλή- φωνή. Je t'aime melancholie & californie τα αγαπημένα μου.
karib Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Καλα, σιγουρα, ο παραγωγος της ειναι το κατι αλλο. Αλλα και η φωνη της ειναι πολυ καλη.
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Αν ψάχνεις βρίσκεις! ;-) Ακούστε sample όλων των τραγουδιών του νέου άλμπουμ της Mylene, εδώ: http://www.virginmega.fr/Musique/ StreamPreviewUrl/Album/100806506.wmx Είναι υπέροχο! :grin:
spyretto Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Καλημέρα Δεν περίμενα να δω αυτό το topic στο forum. Well done! »» Αφαιρέθηκε link που ήταν κατά των κανόνων του Insomnia.gr «« Εδώ έχει διάφορα video από εμφανίσεις της Mylene, καθώς και το τελευταίο της βίντεο κλιπ για το Fuck Them All ( + making of ). Edited by Cristina
panosp1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 @BoyFromSalina, to videoclip pou les einai ena pou tin deixnei ejw apo ena club kai meta mpainei mesa kai deixnei kati sentonia ktl ktl ?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.