Προς το περιεχόμενο

Mylene Farmer

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά την αποψή μου η Mylene Farmer ειναι μια απο τις καλύτερες τραγουδίστριες που έχει αναδείξει ποτέ η Γαλλία.

Εχει μοναδικα τραγουδια, χορευτικά-μελωδικά-ατμοσφαιρικά, κι επειδη πιστευω οτι ισως ενδιαφερει κι αλλους να ανταλλάσουμε απόψεις για τα τραγούδια της, είπα να ανοίξω αυτό το topic. (Η Cristina ειχε ανοίξει πριν χρονια ενα παρομοιο)

Από τα τελευταία έτη και τελευταίες δισκογραφίες ποια τραγούδια σας άρεσαν πιο πολύ?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ -και δεν ξέρω γιατί- είναι το 'Je t'aime melancolie', επιτυχία της του 1992. Όταν κάποτε το Seven tv αναμετάδιδε το MCM (το γαλλικό mtv ας πούμε) είχαμε την ευκαιρία να βλέπουμε πολύ συχνά video-clips της Mylene Farmer. Τώρα ...αν δεν έχεις συνδρομητική και δορυφορικό δεν κάνεις τίποτα!

Δημοσ.

Tη Mylene την πρωτοειδα ενα μεσημερι του 1989 που το MTV εβαλε το Sans contrefacon. Ηταν τελειως διαφορετικο απο οτιδηποτε αλλο ειχα δει μεχρι τοτε. Ενα βιντεο μισο τραγουδι, μισο θριλερ. Oχι με ζομπι σαν του Michael Jackson, αλλα με μια περιεργη καταθλιπτικη ατμοσφαιρα.

Τωρα βασικα μουρχονται 500 πραγματα να γραψω αλλα μαλλον θα αφησω τη διατριβη για αλλη φορα :lol:

Τελος παντων, αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεν ειναι κορυφαια κτλ κτλ, αλλα τα τελευταια χρονια εχει πεσει πολυ. Δεν ξερω, ισως δεν μπορεσε να ακολουθησει το ρευμα της εποχης. Το καινουργιο της παντως, το Fuck them all ειναι πολυ ωραιο κομματι - και ειχε καιρο να βγαλει ενα τετοιο.

Αγαπημενα τραγουδια:

Ainsi soit-je

Sans logique

Plus grandir

Sans contrefacon

Que mon coeur lache

Pourvu qu'elles soient douces

Tristana

Maman a tort

Desenchantee

και της τελευταιας δεκαετιας, οπου αλλαξε στυλ...

L'ame-stram-gram

XXL

Innamoramento

California

και πολλα αλλα.

Δημοσ.

TheBoyFromSalina τα ιδια σκεπτομουν!

Πολυ ατμοσφαιρικα τραγουδια.

Διαφορετικα απο οτιδηποτε αλλο. Ρυθμικοτατα κλπ.

Εχω χασει τα ιχνη της τελευταια, δεν το πολυεψαξα να πω την αληθεια.

Οποιος εχει ακουσει νεα κομματια που αξιζουν, ας πει!

Δημοσ.

Και οντως αυτο με το mcm ισχυει.

Στο mtv που παιζει παντου, σπανιοτατα δειχνουν farmer.

Το mcm ηταν πολυ καλο καναλακι!

Δημοσ.

Xμμμ... Rewind 5 ποστ πισω.

Το καινουργιο της παντως' date=' το [b']Fuck them all [/b] ειναι πολυ ωραιο κομματι - και ειχε καιρο να βγαλει ενα τετοιο.

Χτες ειδα το νεο της album στο Metropolis. Λεγεται Avant que l'ombre και κανει 15 ευρω. Περιεχει το παραπανω κομματι.

Δημοσ.

Καλή είναι η Mylene αλλα ακόμα πιο καλός είναι ο παραγωγός της ο Laurent, δεν ξέρω αν έχει κάνει αυτός όλους τους δίσους της αλλα εμένα μου αρέσουν κάποια τραγούδια της κυρίως για την παραγωγή και όχι τόσο για την -καλή- φωνή.

Je t'aime melancholie & californie τα αγαπημένα μου.

Δημοσ.

Καλημέρα

Δεν περίμενα να δω αυτό το topic στο forum. Well done!

»» Αφαιρέθηκε link που ήταν κατά των κανόνων του Insomnia.gr ««

Εδώ έχει διάφορα video από εμφανίσεις της Mylene, καθώς και το τελευταίο της βίντεο κλιπ για το Fuck Them All ( + making of ).

Edited by Cristina

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...