nasmania Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Καλησπέρα, Αγόρασα ενα NEC 3520A Black Bulk αφου διάβασα διάφορα καλά σχόλια για το συγκεκριμένο, αλλά μετα εκπληξης μόλις το σύνδεσα στο PC παρατήρησα οτι το εξής : Οταν ειναι σε idle Mode ειναι μια χαρά,μόλις βάλω κάποιο δισκάκι να διαβάσει ο θόρυβος που κάνει είναι υπερβολικός !!! Καλύπτει όλη την βαβούρα των fans του PC ! Δεν είναι το πρώτο DVD που αγοράζω , αλλά πραγματικά τέτοια βαβούρα δεν την έχω ξαναπετύχει σε καμία μάρκα,τύπο...Είναι φυσιολογικό ? Στέλνω και τα αρχεία απο το DriveInfo αν βολεύουν να δείτε κάτι και να μου πείτε γνώμες αν είναι θα ηχογραφήσω και wav να το ακούσετε ! χεχε Παρακαλώ την βοήθεια σας απο όσους έχουν το ίδιο μοντέλο γιατί πολύ φοβάμαι οτι θα το πάω πίσω,θα το δούν οι τεχνικοί και θα μου πούνε οτι είναι ΟΚ και τσάμπα το τρέξιμο και οι μέρες που θα περιμένω Nec_3520A.zip
nasmania Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ti egine vre paidia ? Kaneis den to exei ?
tolier Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δοκίμασε διάφορα δισκάκια μήπως αυτό που έβαλες γυρίζει παράκεντρα.
androu Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Κάνει κάποια μικρή φασαρία όταν υπάρχει cd Μέσα . ¨οταν γραφει dvd δεν το καταλαβαίνω.. όταν παίζει .. σχεδόν που ακούγεται ... Δοκίμασε άλλο δισκάκι
gbras Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 kai ego de paratirisa kapoio idiaitero problima me ton ixo
kotlid Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 file kai emena einai tyhorivodes einai akrivos opos to les otan grafei einai isixo alla otan paizei dvd akougete ipervolika se sigrisi me to dvd-rom pou exo.dokimasa pola dvd kai antegramena kai gnisies taineies kai to idio simvainei.
nasmania Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας guys, Εχω δοκιμάσει διαφορα δισκάκια αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. Χela update sto firmware δεν εχω κανει μιας και οπως είπα το αγόρασα πριν 3 μέρες και θα τους το φέρω κολλάρο μάλλον ( α ρε Eshop τι μας κάνεις!) Kotlid ελπιζω να είσαι και εσυ σε εγγυηση ! Θα τους το πάω και ελπίζω να βρω άκρη...Thanks
xela Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 εγώ έκανα update στο firmware μετά από 8ώρες που το αγόρασα!!!!!!!οπότε γιαυτό ρώτησα....
kotlid Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 File nasmania eimai se egiisi eutixos Pes mou ti sou eipan apo to magazi otan to gyriseis na ksero kai ego ti na kano se euxaristo poli
Panosst Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 kai emena kanei thoribo kai thelo na sas potiso kai kati allo. emena to fotaki einai sinexos prasino eite grafei eite diabazei. einai fisiologiko?
marios1957 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Α,εκεί οφείλεται ο θόρυβος που ακούω όταν δουλεύει.Λες και ρολάρει μια βίδα πέρα δώθε.Και κούναγα τα πλαϊνά και έλυσα το κουτί να δω που συντονίζει,αλλά μου λύσατε την απορία...
Panosst Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ρε παιδια το φωτακι (του NEC 3520) ειτε διαβαζει ειτε γραφει cd/dvd ειναι συνεχως πρασινο. Ειναι φυσιολογικο? Γιατι το παλιο το cd-recorder οταν γραφει γινεται πορτοκαλι ενω οταν διαβαζει ειναι πρασινο. Και το dvd-reader οταν διαβαζει dvd γινεται πορτοκαλι και οταν διαβαζει cd ειναι πρασινο. Το nec συνεχως πρασινο (οταν διαβαζει η γραφει)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.