KROUD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2002 θα ηθελα μια βοηθεια με αυτο το filmnet.εχω ενα cablecrypt2 εχω βρει ενα κανταρι σχεδια αλλα τα βλεπω σαν κινεζικα.για να μην χαλασω το μηχανημα κανοντας πειραματα ξερει κανενας καποιον να το παω να μου το φτιαξει για βλεπω free filmnet?
CHEROUVIM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 apla pigene katebase to ronnys cablecrypt apo ta files tou insomnia gia na kaneis douleia. me to "L" lockareis thn eikona kai me to F4 ftiaxneis thn polikothta einai poly aplo
KROUD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 φιλε cherouvim δεν δουλευει αυτο το προγραμμα.αν ξερει καποιος κατι να βοηθησει.μια αλλη απορια που εχω ειναι με τα tv tuner.ποια ειναι καταλληλα για να βλεπεις filmnet γιατι εχω ακουσει οτι πρεπει να εχει ειδικο chipset bt849(α)bt848(a) κτλ.μπορει καποιος να προτεινει μερικα μοντελα της αγορας?
PiTsAs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2002 katarxin file to ronnys cablecrypt doulevi kai poli kala malista.oso gia tv tuner ego exo tin hauppauge win tv go kai doyevi apsoga.
CHEROUVIM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2002 kroud2001 to ronnys mou douleuei kai malista teleia.Profanws den tha exei h karta sou ta analoga chipset pou zhtaei h to programma gia na doulepsei.San karta sou protino thn hauppage win tv theater alla kai h win tv go eksisou kalh einai an thes to tv tuner mono gia na blepeis supersport or filmnet.ELPIZO NA SE BOHTHISA.AN EXEIS KAMIA ALLH APORIA STO E-MAIL MOU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.