Members gsarig Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Members Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Η έκδοση είναι beta αλλά έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την 1.3, τόσο από άποψη εμφάνισης όσο και λειτουργιών. Στο scan βρήκε πράγματα που δεν έβλεπε το ad-aware, κάτι που δεν μου είχε συμβεί σχεδόν ποτέ με την έκδοση 1.3 (συνήθως συνέβαινε το αντίθετο). Γενικά, μου φαίνεται αρκετά βελτιωμένο. Μπορείτε να το κατεβάσετε στη διεύθυνση: http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/SpyBotSearch-Destroy.shtml Στην ίδια σελίδα θα βρείτε και screenshots.
kleidokratwr Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Στο scan βρήκε πράγματα που δεν έβλεπε το ad-aware' date=' κάτι που δεν μου είχε συμβεί σχεδόν ποτέ με την έκδοση 1.3 (συνήθως συνέβαινε το αντίθετο). [/quote'] kai h 1.3 evriske polla sta pc pou to xa dokimasei pou den ta piane to adaware. gi ayto to logo egine gnwsto ayto to programma. gia ta shmeia pou einai apotelesmatikotero apo to pasignwsto adaware.
Members gsarig Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Members Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Πάντως αυτή η έκδοση μου βρίσκει σίγουρα περισσότερα πράγματα από ότι η προηγούμενη κι εκτός αυτού, έχει φτιάξει λίγο και σαν εμφάνιση
hugelacky Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Ontws fainetai pio prosegmenh, katebasma twra! :grin:
karib Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Παντως εμενα με εσκισε στα κοληματα. Ολο με end task εβγαινα.
Members gsarig Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Μέλος Members Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Εγώ το έχω τρεις-τέσσερις μέρες και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.