KaizerSoze Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 ERWTISI VLAKA FANTAROU: Ti prosferoun oi "emporikes" tainies?(an ypothesoume oti mporoume na xwrisoume tis tainies se auta ta 2 eidh,pragma pou diafwnw,alla leme twra...)
bchris Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 ERWTISI VLAKA FANTAROU: Ti prosferoun oi "emporikes" tainies?(an ypothesoume oti mporoume na xwrisoume tis tainies se auta ta 2 eidh' date='pragma pou diafwnw,alla leme twra...)[/quote'] Πως ολα χρειαζονται.... Κατα την ταπεινη μου αποψη, αλλοτε σου κανει κεφι για Arnold, αλλοτε για Welles, κι αλλοτε για ...Kurosawa. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες. ΥΓ Λοιπον ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! Σε μιση ωρα, αρχιζει το πολυποθητο Σ/Κ
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Πράγματι όλα χρειάζονται. Εγώ όταν πήγαινα στο βίντεο κλαμπ (να εφοδιαστώ για το σαββατοκύριακο) έπαιρνα πάντα 3 ταινίες: Μια σοβαρή (δηλαδή ευρωπαϊκή), μια κωμωδία (ακόμα κ σαχλαμάρα) κ μια κάπως πιο ελαφριά σοβαρή (δηλαδή χόλυγουντ σοβαρή). Δηλαδή έφευγα με Ταρκοφσκυ, Τζιμ Κάρεϋ κ Τσάρλι Κάουφμαν (μου άρεσει που το παράδειγμα μου είχε ένα σκηνοθέτη, έναν ηθοποιό κ έναν σεναριογράφο). Με κοιτούσαν λίγο περίεργα είναι η αλήθεια οι υπάλληλοι. Ελπίζω να μην υπέθεταν ότι τις νοίκιαζα για να τις αντιγράψω κ να κάνω εμπόριο Πάντως μετά, έβλεπα όποια από τις 3 είχα όρεξη (και ανάλογα με το τι παρέα είχα).
KaizerSoze Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Πως ολα χρειαζονται.... Κατα την ταπεινη μου αποψη' date=' αλλοτε σου κανει κεφι για Arnold, αλλοτε για Welles, κι αλλοτε για ...Kurosawa. Δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες. ΥΓ Λοιπον ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!! Σε μιση ωρα, αρχιζει το πολυποθητο Σ/Κ [/quote'] Den einai eirwnia i diatypwsi,einai erwtisi
bchris Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Τα παραπανω πιστευω πως ισχυουν, ουτως ή αλλως. :-ο
punky Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Κατά πως δείχνει λοιπόν, το ψιλοεξαντλήσαμε το θέμα και μάλιστα με consensus Εν κατακλείδι πάντως, για να απαντήσουμε συνοπτικά και στο αρχικό ερώτημα, να τι προσφέρουν οι εν λόγω ταινείες. Τέσσερις σελίδες γόνιμων posts. Ρε συ bchris μπορείς να αλλάξεις το avatar σου; Προσπαθώ να γράψω και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και όλο ωρθωγραφηκα λάθι κάνο. Εκτός αν είναι καμιά επιστήθια φίλη σου και είσαι συναισθηματικά δεμένος. Οπότε πάσο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Εκτός αν είναι καμιά επιστήθια φίλη σου και είσαι συναισθηματικά δεμένος. Οπότε πάσο. Μουαχαχαχα!!!
-nick- Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 sas ta elega ego oti einai prokateilhmenos? exarxia: den exoun na sou prosferoun **tipota** tis vlepoun mono krifogay pseytodianooymenoi gia na to paizoun morfomenoi ase mas stin isixia mas tora oxi mono, alla yparxoun kai autoi.
bchris Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Κατά πως δείχνει λοιπόν' date=' το ψιλοεξαντλήσαμε το θέμα και μάλιστα με consensus Εν κατακλείδι πάντως, για να απαντήσουμε συνοπτικά και στο αρχικό ερώτημα, να τι προσφέρουν οι εν λόγω ταινείες. Τέσσερις σελίδες γόνιμων posts. Ρε συ bchris μπορείς να αλλάξεις το avatar σου; Προσπαθώ να γράψω και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και όλο ωρθωγραφηκα λάθι κάνο. Εκτός αν είναι καμιά επιστήθια φίλη σου και είσαι συναισθηματικά δεμένος. Οπότε πάσο.[/quote'] OK my friend. Εχω μπει ηδη στη διαδικασια για να βρω κατι αλλο, αφου η κυρια Jolie σε αποπροσανατολιζει. Μολις σκεφτω κατι που να μου κανει "κλικ" θα το αλλαξω.
punky Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 OK my friend. Εχω μπει ηδη στη διαδικασια για να βρω κατι αλλο' date=' αφου η κυρια Jolie σε αποπροσανατολιζει. Μολις σκεφτω κατι που να μου κανει "κλικ" θα το αλλαξω.[/quote'] Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Απλά πήγαινε ασυναίσθητα το μάτι εκεί και είπα να αυτοσαρκαστώ.
bchris Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν με ενοχλεί καθόλου. Απλά πήγαινε ασυναίσθητα το μάτι εκεί και είπα να αυτοσαρκαστώ. Η αληθεια ειναι οτι το ειχα παρει σοβαρα. :-ο Αλλα αφου ειναι ετσι, θα μας κρατησει καμποσο καιρο ακομα παρεα η γλυκια Angelina
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.