Προς το περιεχόμενο

Techfreaks.gr - Portal Τεχνολογίας

dimosb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε agelos για να κλείσει το θέμα και να μην μείνουν πράγματα αναπάντητα.Το κείμενο-απάντηση είναι μεγάλο για να δώσω όσο πιο ολοκληρωμένη απάντηση μπορούσα.Από εκεί και πέρα είπα πως η εξαγωγή συμπερασμάτων είναι ελεύθερη.Αν κατάφερες να βγάλεις τα συμπεράσματα σου καλώς.Αλλιώς πρέπει για τον καθένα να παραθέτω αντίστοιχου μήκους κείμενα.Όπως και να έχει πάντως εγώ προκαλώ τον οποιονδήποτε, να παρατηρήσει την δουλειά μας σε βάθος χρόνου και κατόπιν να μας κρίνει όπως νομίζει και με όποιον τρόπο νομίζει.Και πάλι συγγνώμη για την οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως αν θεωρείτε πως χρειαζόμουν μια παράγραφο 699 λέξεων για να καταλάβω τι είναι spam και πως ξεκίνησε, και μετά να σας δικαιολογήσω κι από πάνω, τότε μάλλον τα κριτήρια με βάση τα οποία με βάλατε στους 150 ήταν λάθος.

Τέλοσπαντων, καλή τύχη στο εγχείρημα σας, αλλά εγώ ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος δηλαδή.Δεν καταλαβαίνω τελικά αν όντως υπάρχει πρόβλημα η κάτι άλλο.Το κείμενο εννοείται πως δεν είναι μια παράγραφος,αλλά πολύ περισσότερες,απλά σκοπός μου ήταν να δώσω απάντηση και όχι να ασχοληθώ με την μορφοποίηση του κειμένου.Επίσης σκοπός του κειμένου δεν ήταν να αναλύσει την υπόθεση spamming και να κάνει ιστορική αναδρομή.Σκοπός του ήταν κάτι πολύ απλούστερο,να θυμίσει πως σκεφτόμασταν κάποτε και πως μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε (για διάφορους λόγους) σήμερα.Κάποτε,όπως έχει δείξει και η πορεία του insomnia,μοιραζόμασταν πράγματα και δεν "μαλώναμε" για ανούσιες υποθέσεις,απλά για να "μαλώσουμε" και να την πούμε στον άλλον. Και 150000 λέξεις να γράφαμε δεν θα μας δικαιολογούσαν όλοι. Είπαμε,δίνουμε την απάντηση μας και τα συμπεράσματα ελεύθερα. Τέλος δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις. Μια ενημέρωση κάναμε και όποιος θέλει "παίρνει" όποιος δεν θέλει αφήνει. Είναι πολύ απλά τα πράγματα πιστεύω, έχουν ξεκαθαριστεί όσον μας αφορά και δεν καταλαβαίνω γιατί με επίκεντρο ανούσιες λεπτομέριες υπάρχει τάση υποβάθμισης μιας προσπάθειας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...