Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Πληρωνω ενα λογαριασμο ΟΤΕ (τα παγια) για αν εχω internet 15 μερες τον χρονο για 2 ωρες καθε μερα...Υπαρχει πιο συμφερουσα λυση απο αυτη ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
REDBOUL Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Egw den katalava ti les ksanaanafereis kalytera?
kifinas Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Ο άνθρωπος πάει για 2 βδομάδες σε ένα σπίτι και για να έχει internet πληρώνει όλο τον χρόνο πάγιο για το σταθερό. Δεν νομίζω να υπάρχει οικονομικότερη λύση...
Antonisk2003 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Νομίζω διαφήμιζε ο πΟΤΕς πριν αρκετό καιρό, ένα πρόγραμμα που λέει ότι πληρώνεις για την τηλεφωνική γραμμή μόνο όσο καιρό την χρησιμοποιείς. δηλ. στο εξοχικό σου π.χ. μπορείς να πληρώνεις και να έχεις τηλ. μόνο το καλοκαίρι και όχι όλο το χρόνο. Πάρε το πΟΤΕ και ρώτησε τον για καλύτερα, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς.
laskos0 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Πληρωνω ενα λογαριασμο ΟΤΕ (τα παγια) για αν εχω internet 15 μερες τον χρονο για 2 ωρες καθε μερα...Υπαρχει πιο συμφερουσα λυση απο αυτη ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: Να πηγαίνεις ποιό συχνά στο σπίτι αυτό...δεν υπάρχει οικονομικότερη λύση!!!! :grin: :grin: :grin: ΥΓ:Επί της ουσίας δεν γνωρίζω κάτι φτηνότερο
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Νομίζω διαφήμιζε ο πΟΤΕς πριν αρκετό καιρό, ένα πρόγραμμα που λέει ότι πληρώνεις για την τηλεφωνική γραμμή μόνο όσο καιρό την χρησιμοποιείς. δηλ. στο εξοχικό σου π.χ. μπορείς να πληρώνεις και να έχεις τηλ. μόνο το καλοκαίρι και όχι όλο το χρόνο. Πάρε το πΟΤΕ και ρώτησε τον για καλύτερα, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς. Οχι ακριβως ετσι...Απλα πληρωνεις τα μισα παγια τον χρονο και εχεις τηλεφωνο 3 μηνες το καλοκαιρι , Χριστουγεννα και Πασχα.Οχι οποτε θελουμε εμεις :-P :-P :-P
REDBOUL Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Nai to exw energopoihsei sto xwrio moy opws eipe o GPlatano.Den nomizw na iparxei allos tropos......Mhpws se sumferei na mpaineis mesw kinitoy soy?Mpa...
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Για αυτη την λυση ξερει κανεις πιο πολλα ???? :-x :-x :-x :-x
lazaross Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα. παει σε αλλο σπιτι για 15 μερες και τι γινεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα. παει σε αλλο σπιτι για 15 μερες και τι γινεται? Ρε παιδια για το καλοκαιρινο 15νθημερο στο χωριο μιλαω!!!!! :smile: :smile:
firegarden Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Internet cafe να υποθεσω οτι δεν υπαρχει ε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Internet cafe να υποθεσω οτι δεν υπαρχει ε; Χαχααχα!!!!Καλο !!!!! Γιδοπροβατο καφε μονο εχει !!!!!! :smile: :smile: :smile:
firegarden Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Ε τοτε μονο κατι σαν αυτο της Vodafone.Eχει και η Τιμ κατι αναλογο που οπως υποστηριζει φτανει σε ταχυτητα 384kbps.
kinq1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Εαν έχεις κινητό με GPRS γιατί δεν δοκιμάζεις τη σύνδεση μέσω αυτού?
androu Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 ναι αλλά πόσο κοστίζει αυτό ?? Της Tim και της Vodafone?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.