Προς το περιεχόμενο

30 ωρες internet τον χρονο...χωρις τηλεφωνικη γραμμη ΟΤΕ

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληρωνω ενα λογαριασμο ΟΤΕ (τα παγια) για αν εχω internet 15 μερες τον χρονο για 2 ωρες καθε μερα...Υπαρχει πιο συμφερουσα λυση απο αυτη ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

Ο άνθρωπος πάει για 2 βδομάδες σε ένα σπίτι και για να έχει internet πληρώνει όλο τον χρόνο πάγιο για το σταθερό. Δεν νομίζω να υπάρχει οικονομικότερη λύση...

Δημοσ.

Νομίζω διαφήμιζε ο πΟΤΕς πριν αρκετό καιρό, ένα πρόγραμμα που λέει ότι πληρώνεις για την τηλεφωνική γραμμή μόνο όσο καιρό την χρησιμοποιείς. δηλ. στο εξοχικό σου π.χ. μπορείς να πληρώνεις και να έχεις τηλ. μόνο το καλοκαίρι και όχι όλο το χρόνο. Πάρε το πΟΤΕ και ρώτησε τον για καλύτερα, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς.

Δημοσ.
Πληρωνω ενα λογαριασμο ΟΤΕ (τα παγια) για αν εχω internet 15 μερες τον χρονο για 2 ωρες καθε μερα...Υπαρχει πιο συμφερουσα λυση απο αυτη ??? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Να πηγαίνεις ποιό συχνά στο σπίτι αυτό...δεν υπάρχει οικονομικότερη λύση!!!!

:grin: :grin: :grin:

ΥΓ:Επί της ουσίας δεν γνωρίζω κάτι φτηνότερο

Δημοσ.
Νομίζω διαφήμιζε ο πΟΤΕς πριν αρκετό καιρό, ένα πρόγραμμα που λέει ότι πληρώνεις για την τηλεφωνική γραμμή μόνο όσο καιρό την χρησιμοποιείς. δηλ. στο εξοχικό σου π.χ. μπορείς να πληρώνεις και να έχεις τηλ. μόνο το καλοκαίρι και όχι όλο το χρόνο. Πάρε το πΟΤΕ και ρώτησε τον για καλύτερα, γιατί δεν το θυμάμαι ακριβώς.

Οχι ακριβως ετσι...Απλα πληρωνεις τα μισα παγια τον χρονο και εχεις τηλεφωνο 3 μηνες το καλοκαιρι , Χριστουγεννα και Πασχα.Οχι οποτε θελουμε εμεις :-P :-P :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...