dtkos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Το μαρκαδοράκι κρατάει περισσότερο από ένα μήνα. Εξάλλου μπορείς από πάνω να κολλήσεις ένα διαφανές αυτοκόλητο κι' έτσι θα κρατήσει πολύ περισσότερο.
dtkos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ιδέα Νο2 Φτιάξε τετραγωνάκια σ' ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα ίσα με αυτά των πλήκτρων σου γράψε μέσα οτι θέλεις και σε όσες γλώσσες , και σε όποια χρώματα θέλεις κάνε τα mirror για να διαβάζονται από μέσα τύπωσε τα σε μιά διαφάνεια κόψε τα και κόλλησέ τα.
panos78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Το μαρκαδοράκι κρατάει περισσότερο από ένα μήνα. Εξάλλου μπορείς από πάνω να κολλήσεις ένα διαφανές αυτοκόλητο κι' έτσι θα κρατήσει πολύ περισσότερο. Φίλε μου, δεν ξέρω τι χρήση κάνεις στο πληκτρολόγιό σου αλλά σε μένα μαρκαδοράκι που γράφεις στα CD STAEDTLER permanent αδιάβροχο δεν μου κράτησε περισσότερο από 30 μέρες. Και ειδικά όταν πιάνει καλοκαίρι άστα. Τα πλήκτρα γίνονται σαν έχω ρίξει επάνω καφέ. Αυτό με το να προσαρμόσω διάφανα αυτοκόλλητα το έχω δοκιμάσει αλλά θέλει να παιδευτείς αρκετές ώρες. Συν τοις άλλοις, τα πλήκτρα που έχω είναι κοίλα, τα περισσότερα, και μέ το τέντωμα του αυτοκόλλητου, το πλήκτρο γίνεται σαν να χτυπάς μικρό κρουστό!!! Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την δακτυλογράφηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.