Xvipes Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 το πιο σημαντικο πραγμα που μπορεις να μαθεις σε εναν αρχαριο,(πιστεψτε με )ειναι το copy -paste !!!!!! k auto me tin xrisi tou keyboard ctrl+c ctrl+v gia na kanei tin zwh tou pio eukolh
--b}{d-- Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Εγώ θα τον άφηνα να με ρωτήσει αυτός τις απορίες του μετά από κάθε μικρή εξερεύνηση....
deathlok Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 predator den iparxei lisi aplos dostou ton arithmo tou kinitou sou kai perimene to apeiro priksimo.
ki8aristas_SteL Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 pera apo tis klasikes gnwseis peri windows, pistevw einai xrhsimo mia mikrh exoikiwsh me thn arxitektonikh tou upologisth.Mia perihghsh sto eswteriko tou, einai kalo genika oi xrhstes na exoun mia idea tou hardware kai mellontika voi8aei kai sthn agora hardware xwris na pianetai koroido o pelaths
wert Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μια άλλη λύση για να ησυχάσουμε και είναι και απλή. Συστήνουμε σε ένα νέο να μπεί στο insomnia και να ξεσκιστεί στο διάβασμα--> ειδικά στα θέματα Software και Λειτουργικά συστήματα. :-P Πρόκειται για το βιβλίο των βιβλίων :grin:
tzes Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Ενας καλός τρόπος να μάθει(όπως έμαθα και εγώ αφου ασχολούμε μονο 1 χρόνο με pc και δικό μου pc έχω κανά εξάμηνο-δεν ειμαι και γκοσού βεβαια απλά κατι έμαθα) είναι να κάτσει δίπλα σου σε μία καθημερινή σου μέρα στο pc να βλέπει τι κάνεις και να του εξηγείς.Και το κυριότερο να του εξηγησεις οτι οταν χαλάσει τον υπολογιστή του και πάει για format να μην στεναχωρηθεί καθολου μιας και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.Ξέρεις τι στεναχώριες τραβηξα εγώ οταν χαλαγα το pc στο μαγαζί της μάνας μου(καντιλια και ψαλμους άκουγα κιολας).Και ναι πες του οτι το insomnia θα του λύσει σχεδόν ολα τα προβλήματα και τις απορίες,αν όχι όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.