Προς το περιεχόμενο

Silent Hill 4 (controls)

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Silent Hill 4 για υπολογιστή, γνωρίζεις κανείς αν το παιχνίδι υποστηρίζει χειριστήριο;

Δημοσ.

Κοίταξα στο google, κοίταξα και στην ιστοσελίδα της Konami (σκέτη φτώχια εκεί) και δεν βρήκα κάτι που να με ενημερώνει για τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ρωτώ γιατί το πληκτρολόγιο με κουράζει!

Δημοσ.

Nai uposthrizei gamepads.Emena pantws mou thn edwse otan diapistwsa oti den uposthrize mouse look kai anagasthka kai to epaiksa me gamepad.Ta controls einai ligo perierga sthn arxh alla suni8izontai sth poreia.

Gia mena to 2 htan to kalutero ths seiras.

Δημοσ.

Πάντα σε μια σειρά ενός παιχνιδιού κάποιο παλιότερο θα είναι καλύτερο! Κι εγώ απ'το Silent Hill αγαπώ το 1ο και το 2ο μέρος της σειράς. Το 3ο σχετικά καλό μεν, αλλά σε κούραζε όλο αυτό το ταξίδι μέσα στα τούνελ και τις υπόγειες στοές! Η μοναδική ατμόσφαιρα είναι που το έσωσε, όπως πιστεύω θα είναι και στο 4. Αλλά εγώ έχω και το κόλλημα ότι αν ξεκινώ μία σείρα να την έχω όλη! (Μόνο που μου λείπει το Onimusha 3 (ps2) και η τελευταία περιπέτεια Resident Evil)!

Δημοσ.

to paixnidi uposthrizei ontws gamepads. polu kala grafika kai plokh, spooky perivallon kai polu kalos 5kanalos hxos. kata t'alla, to gnwsto silent hill, me ligo periergo xeirismo pou opws eipe kai o filos pio panw sunh8izetai me ton kairo. An eisai fan tou eidous mh to xaseis...(Oute na to agoraseis vevaia...mporeis kalutera na to "agoraseis" an me ennoeis ;))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...