ekkli Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 προ ολιγου έκανα format :grin: όλα καλά, μονάχα που στο δευτερο σκληρό -τον οποίο δεν πείραξα, ότι είχε έχει- όταν πάω να τρέξω ορισμένα files μου βγάζει το μήνυμα: windows cannot access the specified device, path or file. you may not have the permissions to access the item. άλλα αρχεία στο ίδιο folder τρέχουν κανονικά. administrative δικαιώματα έχω δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα προκειται για το μπατσακι που μοιράζει κ το ινσομνια κ απεγκαθιστα το messenger. καμιά ιδέα για το τι τρέχει?
Bourdoulas Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106989
vagpap Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Μήπως τα αρχεία αυτά τα είχες κάνει Encrypted από την προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού σου (πριν το format)? Αν ναι και δεν έχεις κρατήσει αντίγραφο του κλειδιού σου, την πάτησες... Δεν θα ανοίξουν λόγω encryption. Just my 2 cents
ekkli Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 vourdoula, δεν βρήκα ιδιαίτερη σχέση στο θέμα που με έστειλες vagpap, δεν ήταν encrypted τπτ σε αυτό το δίσκο αυτό που παρατήρησα μετά από μαζικά move από δίσκο σε δίσκο είναι ότι σε κάποια αρχεία έβγαζε το ίδιο μηνυμα. δεν μπορώ να φανταστώ όμως που οφείλεται, μιλάω για folder που έχουν μέσα 120 αρχεία κ σε 1 πχ βγάζει το ίδιο μηνυμα.
platongr Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 take ownership σε όλους αυτούς τους φακέλους και είσαι έτοιμος....
Theodore Tsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 to sigekrimeno problem mou to bgazei to kaspersky me energopoiimeno to scanarisma gia riskware arxeia...sti dikia mou periptwsi den douleue to mirc.exe........ an exeis ontws kaspersky des an einai energopoiimeno....
ekkli Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 platongr, δεν σε πιανω......... θεόδωρε δεν έχω kaspersky αλλά zone alarm
platongr Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106490&highlight=ownership
Theodore Tsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 platongr' date=' δεν σε πιανω.........θεόδωρε δεν έχω kaspersky αλλά zone alarm[/quote'] an k milaw gia antivirus(zone alarm einai mono firewall i exw meinei toso pisw??? :grin: ) paw paso..... ;-)
ekkli Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 an k milaw gia antivirus(zone alarm einai mono firewall i exw meinei toso pisw??? :grin: ) paw paso..... ;-) δεν ξέρω αν έχεις μείνει πίσω ή εγώ έχω φύγει μπροστά :-P αλλά υπάρχει η zone alarm security suite που περιλαμβάνει κ antivirus. επί του θέματος που με ταλαιπωρεί τώρα, platongr ενδιαφέρουσα η πρόταση σου αλλά δεν δούλεψε. το κακό είναι ότι τελικά αφορά ολόκληρο το δεύτερο σκληρό, τον οποίο φυσικά δεν πείραξα με το φορμάτ αλλά χρησιμοποίησα ως προσωρινό αποθηκευτικό χώρο κ τώρα μερικά αρχεία εμφανίζονται να είναι accesss denied σε διάφορες ενέργειες που προσπαθώ να κάνω. πχ change attributes από read only σε normal, open file, κ το χειρότερο απ'όλα, copy/paste. δεν μπορώ δλδ ούτε να αντιγράψω τα αρχεία σε καποια άλλη θέση ούτε σε άλλο σκληρό, ούτε στον ίδιο !!!!!! εν τω μεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική έχουν πειραχτεί αρχεία. (ξανά) πχ σε φάκελο με ~500 φώτοζ, 3 δεν μπορώ ούτε να τις κοιτάξω, ούτε να τις μεταφέρω. αφορά κάθε είδους αρχεία, .ini .jpg .mp3 κοντεύω να απελπιστώ........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.