Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Logitech Mx1000

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi!ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΗΣ Logitech Mx1000 Laser ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ TΗΣ Microsoft ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΚΤΡΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Action.please Help

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχουν μπλεχτεί τα πράγματα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το εξής:

Eίτε θα αλλάξεις το πληκτρολόγιο της MS με ένα κανονικό ενσύρματο είτε με ασύρματο της Logitech...

Είτε θα αλλάξεις το ποντίκι της Logitech με άλλο κανονικό ενσύρματο είτε με ασύρματο της MS...

Πέρα από αυτό δεν βλέπω άλλη γιατρειά.

Προφανώς τα s/w που έχεις για τον έλεγχο των διαφορετικών ασύρματων συσκευών κάνουν κάποιο conflict μεταξύ τους.

Ή υπάρχει περίπτωση να μπερδεύονται τα σήματα και να λαμβάνουν οι δέκτες άλλα ντάλλων...

Δημοσ.

γενικα το προβλημα αυτο αλλοτε συμβαινει και αλλοτε οχι.το πληκτρολογιο που εχω ειναι το ms wireless optical desktop και ειναι σετ με ποντικι.το θεμα ειναι οτι οταν εγκαθιστω drivers για το ms δε μου επιτρεπει να μη βαλω αυτους για το ποντικι, ωστε να χρησιμοποιησω εξαρχης αυτους της logitech.μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ασυρματο πληκτρολγιο της logitech σε μαυρο???Ευχαριστω

Δημοσ.
γενικα το προβλημα αυτο αλλοτε συμβαινει και αλλοτε οχι.το πληκτρολογιο που εχω ειναι το ms wireless optical desktop και ειναι σετ με ποντικι.το θεμα ειναι οτι οταν εγκαθιστω drivers για το ms δε μου επιτρεπει να μη βαλω αυτους για το ποντικι, ωστε να χρησιμοποιησω εξαρχης αυτους της logitech.μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ασυρματο πληκτρολγιο της logitech σε μαυρο???Ευχαριστω

To πρόβλημα σου αυτό λύνεται εύκολα....

Για το πληκτρολόγιο θα κατεβάσεις το MS Intellitype και θα κάνεις εγκατάσταση...Είναι μόνο για το πληκτρολόγιο.

Μετά πέρνα το πρόγραμμα για το ποντίκι και θα είσαι εντάξη.

Έτσι το έχω εγώ στο δικό μου (με άλλο άσχετο πληκτρολόγιο ούτε καν MS) και δεν έχω πρόβλημα...

Για το ποντίκι της MS το αντίστοιχο πρόγραμμα είναι το MS Intellipoint...

Είναι δοκιμασμένο και θα λειτουργήσει σίγουρα. :)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλησπερα.Μετα απο 100 χρονια αξιοθηκα να κατεβασω drivers ξεχωριστους για το Microsoft Wireless Multimedia Keyboard και ξεχωριστους για το Microsoft Wireless Optical mouse, μιας και οι παλιοι δεν σε αφηναν να τους εγκαταστησεις ξεχωριστα για το πληκτρολογιο και το ποντικι.Αποτελεσμα ηταν να γινεται conflict με τους drivers του Logitech MX1000 και το τελευταιο να μπερδευεται με το πληκτρολογιο στα παιχνιδια και να κολλαει(το πληκτρολογιο).Ετσι λοιπον, δεν εβαλα τους drivers για το ποντικι της Μicrosoft, ωστε να μην εχω conflicts.Αποτελεσμα μηδεν.Το θεμα ειναι οτι αλλοτε ολα δουλευουν οκ και αλλοτε το πληκτρολογιο κολλαει.Οταν βεβαια χρησιμοποιω το μπρικι mouse της Microsoft ολα δουλευουν ρολοι. LOL LOL LOL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...