bauhaus8 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Ολα ξεκινησαν οταν πηγα να γραψω ενα Audio cd με το Nero 6.6.0.12.Kανω τ λαθος και ανοιγω το Task Manager να δω ποση μνημη μου τρωει ( ο αρρωστος εχω 1,5G).Βλεπω οτι μου τρωει 110 ολοκληρα MB και τρελενομαι.Τις παλιες καλες εποχες με το 5,5 ετρωγε μονο 40.Τι γινεται? Πλεκτανη.Αυτο κανουν προσπαθουν να μας τρελανουν.Ενω παλια επαιζα την παιχνιδαρα Mafia με τον PIII και την TNT τωρα οτι καινουργιο βγαινει τo θελω...μα γιατι να παιξω τα παιχνιδια που απο το PS2 τα μεταφερουν στο PC με τα ιδια γραφικα...και γιατι χρειαζονται τα κερατα τους για να παιξουν?Υπαρχει πλεκτανη και φοβος ο οποιος δημιουργειτε απο τις εταιρειες προς αλλες εταιρειες ωστε να φτιαχνουν κωδικες του κ@λου για να χρειαζομαστε ολοενα και πιο ισχυρα μηχανηματα.Και καλα τα physics του ΗL2 τα αλλα....Ασε την πλεκτανη που οταν δεν εχεις τι να κανεις δεν βγαινει τιποτα και ολα βγαινουν μαζεμενα οταν δεν μπορεις. Τελικα ειναι σαν την γκομενα ο υπολογιστης.Την θεα να εχεις δικια σου οταν περασει η γκ@βλι@ρα απο διπλα την θες και εκεινη.Εχεις τον 64 θελεις τον FX.Oλα ειναι μια πλεκτανη σαν τα εργα που κανουν στους δρομους για να μας σπανε τα νευρα και να ασκουν τρομοκρατια.Πιστευω στο κολπο ειναι και οι γυναικες.Oλα ειναι αναποδα γιατι να λεμε μονο τα καλα δηλαδη?Οταν βγαινει κατι και το βλεπεις 6,6,0,12 σου λεει ..............Φτιαξτε και την ωρα πια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Έχεις και τα δίκια σου κι εσύ. [...] Φτιαξτε και την ωρα πια. Όσο για την ώρα >>> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=107053
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.