Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Office[Season 8]

91w-ZOyd-EBAL-AC-UF894-1000-QL80.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0386676/episodes?season=8

Τελος και η 8η σεζον στην οποια δεν ειδαμε καθολου Steve Carell και σιγουρα λειπει απο τη σειρα. Προσθεσαν καποιους νεους χαρακτηρες με τις ιδιαιτεροτητες τους αλλα δεν καταφεραν να ακουμπησουν ουτε στο ελαχιστο τον Carell. Βεβαια ανεβασαν αρκετα τον Ed Helms σε αυτη τη σεζον ο οποιος ειναι πολυ αξιολογος ηθοποιος και καπως αντισταθμιζει την απωλεια του Carell. Και παλι δεν θα την ελεγα κακη σεζον δεν υπαρχει κακη σεζον του The Office απλα πιο υποτονικη με μικροτερες εντασεις απο τις προηγουμενες ειδικα οταν ξερουμε τον χαρακτηρα του καθενα δεν υπαρχει και η εκπληξη του αγνωστου και οι 2 νεοι χαρακτηρες ο ενας εχει καποιο ενδιαφερον η κοκκινομαλλα ομως πολυ λιγα πραγματα δεν μου αρεσε καθολου. Πολλες αλλαγες παραστασεων κατι που ηταν στα θετικα της σεζον και ωραιο το κλεισιμο της. Φυγαμε για την τελευταια σεζον να κλεισει ομορφα μια απο τις καλυτερες κωμικες σειρες που εχουν βγει μεχρι σημερα. 8/10

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Office[Season 9][Series Finale]

the-office-season-9.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0386676/episodes?season=9

Καπου εδω φτασαμε στο τελος αυτης της υπεροχης σειρας. Μιας σειρας που νομιζω το τραβηξε λιγο προς τις τελευταιες σεζον με καποια αρκετα κακα επεισοδια με καποιους χαρακτηρες που δεν ηξεραν τι να τους κανουν πχ Αντι πχ Νελι μας θυμισε ομως στα 3 τελευταια επεισοδια οτι δεν εκανα το γραφειο τους ανθρωπους αλλα οι ανθρωποι κανουν ενα μερος και κυριως η αγαπη μεταξυ τους. Που καπου εδω μεγαλουργησαν με τους βασικους χαρακτηρες Παμ-Τζιμ οπως και Ντουαιτ-Αντζελα. Σιγουρα μια σειρα που αφησε το στιγμα της που μας θυμισε πια πραγματα αξιζουν στη ζωη οπως και οτι η ζωη θελει καφριλα και χιουμορ. Γενικως πιστευω οι περισσοτεροι χαρακτηρες ειπαν και αφησαν στο τελος την ουσια τους αυτο που ηταν στις 9 σεζον που ειδαμε. Ο Ντουαιτ πρεπει να ειναι απο τους πιο περιπλοκους χαρακτηρες σε sitcom που εχουμε δει κατι αντιστοιχο του Sheldon απο BBT και ειχε το πιο ενδιαφερον σαν χαρακτηρας οπως και Παμ-Τζιμ απο τα καλυτερα και πιο αγαπημενα ζευγαρια σε τετοια σειρα. Περασα πολυ ομορφα και στις 9 σεζον και σιγουρα μια σειρα που θα μου λειψει. 9/10

• Like 3
Δημοσ.
Στις 6/7/2023 στις 3:11 ΠΜ, Arkin είπε

και σιγουρα μια σειρα που θα μου λειψει. 

Δεν χρειάζεται να σου λείψει, μπορείς να το ξανά δεις 

4a5001b7beea096457f480c8808572428b-09-roll-safe.rsquare.w700 (1).jpg

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το τοπικ αφου μόλις το τελειώσαμε.

Τι να πρωτοπει κανείς για το The Office; Είναι η σειρά που μας έμαθε ότι το να δουλεύεις σε γραφείο μπορεί να είναι η πιο σουρεαλιστική εμπειρία της ζωής σου. Κάθε χαρακτήρας θα μπορούσε άνετα να είναι θέμα συνεδρίας ψυχανάλυσης, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, όλοι αυτοί οι τυποι κάνουν την εταιρία τον πιο ενδιαφέροντα χώρο εργασίας στον κόσμο.

Scott, ο βασιλιάς του cringe: Ο επικεφαλής του παραλόγου. Τι ατάκες ειναι αυτές;

Schrute, ο ήρωας της γραφειοκρατίας: Ο Dwight είναι ο άνθρωπος που ζει για να ακολουθεί τους κανόνες, εκτός αν πρόκειται για την απόλυτη μάχη με τον Jim Halpert. Αντί να στείλει email ή να σηκώσει το τηλέφωνο, θα χρησιμοποιούσε τηλέγραφο, αν αυτό τον έκανε να νιώθει πιο έτοιμος για επιθέσεις με ρόπαλα και εκπαίδευση καράτε. Ο τυπος ειναι ο πιο ενδιαφέρον ψυχασθενής που έχω δει σε σοου

Jim και Pam, οι σπόνσορες της ανοσίας του χώρου εργασίας: Οι μοναδικοί φυσιολογικοί χαρακτήρες μέσα στο χάος, οι οποίοι είναι τόσο καλοί που απλά κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν και να γελάσουν. Ο Jim με τις φάρσες του είναι το βασικό αντι-στρες σύστημα για το γραφείο, ενώ η Pam είναι η απόλυτη βασίλισσα της ψυχραιμίας, ακόμα και όταν ο Michael οργανώνει το "Dundies."

Ο αποθηκάριος, ο Mallown, η Martin...τι να πω

Αν ψάχνεστε για βάθος... ξεχάστε το! Εδώ τα πράγματα είναι απλά: αν μπορεί να γίνει πιο άβολη μια κατάσταση, θα γίνει! Και ενώ το χάος κορυφώνεται, ταυτόχρονα νιώθεις ότι, ίσως, αυτό το παρανοϊκό γραφείο είναι το πιο λογικό πράγμα που έχεις δει.

Κάθε επεισόδιο με έκανε να νιώθω μια... οικειότητα με το χάος του. Μαύρο χιούμορ, τρομερές καταστάσεις, φάση που θα λες, μα ειναι δυνατον να συμβαίνει;

Παρόλο που η απωλεια του Σκοτ στους 2 τελευταίους κυκλους ηταν μεγάλη, το γέλιο που έριξα στο διπλό επεισόδιο με την επιλογή νέου διευθυντή ηταν αξεπέραστο.

10 στα 10!!!!

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και εγώ βρίσκομαι στα μισά της έκτης σεζόν.

Εξαιρετική σειρά, έχω ένσταση μόνο για τον χαρακτήρα της Μέρεντιθ, που θα μπορούσε να λείπει, δίχως να αλλάξει τίποτα στη σειρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/11/2024 στις 2:11 ΜΜ, Rebelos2018 είπε

Και εγώ βρίσκομαι στα μισά της έκτης σεζόν.

Εξαιρετική σειρά, έχω ένσταση μόνο για τον χαρακτήρα της Μέρεντιθ, που θα μπορούσε να λείπει, δίχως να αλλάξει τίποτα στη σειρά.

Μπορει να μην προσθετει κατι στην ιστορια αλλα εχει κατι τρελα σκηνικα που απο μονα τους κανουν την Μερεντιθ να μετραει σαν χαρακτηρας εχει και την ιστορια της γενικα ολο το γραφειο δενει τοσο αρμονικα οσο σε λιγες σειρες θα δουμε. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως μετα τα φιλαρακια, το office ηταν αρκετα κοντα, ακομη και στο ειδος του χιουμορ, ολα τα αλλα τυπου short comedy ηταν πολυ πιο δεύτερα με διαφορά στη ποιοτητα τους, ασχετως αν καποια μας αρεσαν ή οχι πιο πολυ.

Επεξ/σία από Gogotsa
Δημοσ.

Πρέπει να το έχω δει όλο 4 φορές . Και συνεχίζω κάθε βράδυ να το βλέπω. Είναι εξαιρετική σειρά στο τοπ 3 μαζί με Seinfeld και φιλαράκια 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gogotsa είπε

Παντως μετα τα φιλαρακια, το office ηταν αρκετα κοντα, ακομη και στο ειδος του χιουμορ, ολα τα αλλα τυπου short comedy ηταν πολυ πιο δεύτερα με διαφορά στη ποιοτητα τους, ασχετως αν καποια μας αρεσαν ή οχι πιο πολυ.

Κοιτα BBT/HIYM προσπαθησαν να δωσουν το στυλ των friends το καταφεραν μεχρι 3η 4η σεζον απο εκει και περα το χαος. Και το new girl το οποιο ισως δεν το εδωσα την προσοχη που θα επρεπε και το αφησα γρηγορα. Seinfeld Its Always Sunny in Philadelphia Peep show Curb Your Enthusiasm εξαιρετικες σειρες απλα τα φιλαρακια ειναι κατι αλλο. Οποτε πετυχαινω επεισοδιο στο star παντα θα κατσω να το δω. 

• Like 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοιτα BBT/HIYM προσπαθησαν να δωσουν το στυλ των friends το καταφεραν μεχρι 3η 4η σεζον απο εκει και περα το χαος. Και το new girl το οποιο ισως δεν το εδωσα την προσοχη που θα επρεπε και το αφησα γρηγορα. Seinfeld Its Always Sunny in Philadelphia Peep show Curb Your Enthusiasm εξαιρετικες σειρες απλα τα φιλαρακια ειναι κατι αλλο. Οποτε πετυχαινω επεισοδιο στο star παντα θα κατσω να το δω. 

Αυτο.....

Δημοσ.

Για όσους αρέσει να τα βλέπουν ξανά και ξανά, όπως εγώ, αξίζει να δείτε τα superfan episodes, περιέχουν και όλα τα deleted scenes. Μέχρι στιγμής έχουν βγάλει μέχρι τον 7ο κύκλο.

Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 9:48 ΜΜ, Metal_Head είπε

Για όσους αρέσει να τα βλέπουν ξανά και ξανά, όπως εγώ, αξίζει να δείτε τα superfan episodes, περιέχουν και όλα τα deleted scenes. Μέχρι στιγμής έχουν βγάλει μέχρι τον 7ο κύκλο.

Που τα βρίσκουμε αυτά; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Που τα βρίσκουμε αυτά; 

Υπάρχουν σίγουρα σε peacock και νομίζω και σε apple tv. Και στα γνωστά site ως συνήθως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...