GRGION Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Πραγματικα εψαξα στο site μηπως και βρω μια ακρη σχετικα με το ποιο ειναι ενα καλο και ευχρηστο προγραμμα για αυτο το σκοπο και βρηκα μερικα οπως τα ακολουθα: -all my movies -where is it -ant movie catalog Θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας και τα σχολια σας για αυτα και αλλα που χρησιμοποιειτε και γνωριζεται
polaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Best gia DVDs movies einai gia mena to Extreme Movie manager & to Collectorz Movie Collector.. Allios mono gia data pas Where is it...
christos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Καλησπέρα. Κατέβασα το (Collectorz Movie Collector) αλλά από ότι είδα δεν υποστηρίζει αναζήτηση για ελληνικά DVD κ.τ.λ. Υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να υποστηρίζει και ελληνική αναζήτηση DVD κ.τ.λ. Ευχαριστώ.
DIL Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 to ant movie catalog exei kai data base gia ellinikes tainies
christos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 to ant movie catalog exei kai data base gia ellinikes tainies Καλησπέρα φίλε μου! Έκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα που μου αναφέρεις αλλά δεν μπορεί να βρει αναζήτηση σε ελληνικά π.χ. (Ψάχνοντας τον Νέμο) (Ο Ήρωας της Κόλασης) κ.τ.λ. Ίσως να μην έκανα εγώ την σωστή διατύπωση. Αυτό που ψάχνω είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να σου βρίσκει έργα ξένα και ελληνικά με την περιγραφή του έργου και όλα τα σχετικά στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά. Ευχαριστώ.
christos1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Δημοσ. 18 Απριλίου 2005 Αυτά τα προγράμματα που αναφέρεται (Extreme Movie Μanager, DVD Profiler) υποστηρίζει τα παραπάνω που αναφέρω? Και αν υποστηρίζουν αυτά που αναφέρω ποιο είναι το καλύτερο από αυτά τα 2. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Αυτά τα προγράμματα που αναφέρεται (Extreme Movie Μanager' date=' DVD Profiler) υποστηρίζει τα παραπάνω που αναφέρω?Και αν υποστηρίζουν αυτά που αναφέρω ποιο είναι το καλύτερο από αυτά τα 2. Ευχαριστώ.[/quote'] Φίλε δεν θυμάμαι, απλά ανέφερα κάποια προγράμματα που είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.
christos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Κάποιος που να γνωρίζει και να μπορεί να βοηθήσει στο παραπάνω ερώτημα μου.? Ευχαριστώ.
GRGION Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 τωρα που τεψαξα και λιγο παραπανω το extreme ειναι οντως κορυφη σαν προγραμμα αλλα ειναι υπερβολικο. Καμια φορα η απλοτητα ειναι πιο σημαντικη για αυτο προτεινω all my movies v3.4
christos1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 τωρα που τεψαξα και λιγο παραπανω το extreme ειναι οντως κορυφη σαν προγραμμα αλλα ειναι υπερβολικο. Καμια φορα η απλοτητα ειναι πιο σημαντικη για αυτο προτεινω all my movies v3.4 Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να βρίσκει έργα ξένα και ελληνικά με την περιγραφή του έργου και όλα τα σχετικά στα ελληνικά και όχι στα αγγλικά. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.