Προς το περιεχόμενο

Godfather - The Game

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera magkes meta apo polu kairo ston strato epitelous vgika exw k vrika xrono na asxolithw k ligo me ta endiaferonta

sxetika me to godfather den bgazw akri pali me to gameplay ekana afta ta opoia lete pio panw alla pali tpt

en tw metaxy vazw option na paixw me control-pad k den paizei oute kan kanei callibrate

any1 plizzz help

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι φοβερό! Μια παράλληλη ιστορία με τον αυθεντικό νονό. Η μεταφορά εικόνων της ταινίας ingame είναι κάτι παραπάνω από άψογη. Πραγματικά δεν ξέρω κατα πόσο θα τα έλεγα αυτά αν δεν έβλεπα τις ταινίες. Αλλά το να βλέπω πιστή μεταφορά διαλόγων και σκηνικών από την ταινία σε ένα game με έχει ξετρελάνει.

Δημοσ.
Poso xronon eisai?

Είμαι 28 (και ναι παίζω ακόμα computer games :mrgreen: )

κι όμως δεν έτυχε να τις δω ποτέ (τις ταινίες)... Μια φορά προσπάθησα νομίζω

να δω την πρώτη αλλά με πήρε ο ύπνος (ήμουν και κουρασμένος, όχι

ότι ήταν τόσο βαρετή :razz: ).

Τέλος πάντων, έτσι κι έτσι είναι...Αν εξαιρέσουμαι τον χειρισμό.

Αν και πρέπει να πω πως αφού έγινα Don μου φάνηκαν οι στάνταρντ αποστολές (μπλε και πορτοκαλί) κάπως λίγες. Έχω την εντύπωση πως στο GTA SA ήταν περισσότερες και κυρίως... είχαν μεγαλύτερη ποικοιλία. Αλλά βέβαια εκεί τριγύριζα και αρκετές ώρες άσκοπα κάνοντας βόλτες. Δε νομίζω κανείς να το κάνει αυτό στο GF.

Και αφού πήρα όλα τα καταστήματα και αποθήκες σε Mannhatan και little Italy με κούρασε λίγο η επανάληψη (κοινώς βαρέθηκα).

Πολύ γκρίνια έτσι; :mrgreen:

Λοιπόν το γενικό μου συμπέρασμα : Μέτριο παιχνίδι με κακό χειρισμό, μέτρια γραφικά και κακό ήχο (άμα κακομάθεις να μπαίνεις στο αυτοκίνητο και να διαλέγεις σταθμό...) και (τι άλλο) μέτριο gameplay. Αν δε μπορούσε να βασιστεί στις ταινίες νομίζω θα πάτωνε γρήγορα.

Για πείτε γνώμες! :-D

Δημοσ.

Για εμένα, το παιχνίδι ξεπερνά κατά πολύ τo San Andreas (όxι το Vice City), για τους εξής λόγους.

-Πολύ καλύτερα γραφικά (αυτονόητο φαντάζομαι). Καλύτερη άισθηση του περιβάλλοντος, οι χαρακτήρες είναι πιο συμπαγείς και ζωντανοί. Η ζωή της πόλης σαφώς ανώτερη, οι κάτοικοι και τα περιβάλλοντα φαίνονται πιο αληθινοί.

-Πολύ περισσότερη στρατηγική σκέψη. Ποιά μαγαζιά να χτυπήσεις πρώτα, πότε είναι κατάλληλη ώρα να ορμήξεις στα warehouses ή στα hubs, ποιά περιοχή αξίζει να ελέγχει η φαμίλια σου.

- Χειρσμός παρόμοιος με του SA, αν και εμένα μου άρεσε πιο πολύ του Godfather. Οι μάχες σώμα με σώμα είναι αρκετά πιο θεαματικές, ενώ και με τα όπλα τις βρήκα πιο "στρωτές" από του SA, το λοκάρισμα μου φάνηκε καλύτερο.

- Ο ήχος γενικά μου φαίνεται πιο ποιοτικός στο νονό, αλλά τα SA έχει ακαταμάχητο soundtrack.

-Το story και η εποχή του Νονού μου αρέσει περισσότερο.

Μία μεγάλη ατυχία είχε το παιχνίδι. να βγει σχεδόν ταυτόχρονα με το Oblivion... Το έχω το κακόμοιρο στο σκληρό και κάθεται περιμένοντας...

Δημοσ.

hi paidia mia erwtisi..den kserw ti exete kanei akribws eseis alla gia to godfather ekana mesw to daemon tools ena mini image pou mou edwsan...alla @@...pali deksia pataw kai paei aristera kai to kuriotero den mporei na bgei apo ta amaksia....opoios kserei kati ep autou ....

Δημοσ.

Όσοι έχουν προβληματάκια με την οδήγηση η λύση είναι η εξής : Καθώς οδηγάμε πατάμε συνέχει την κόρνα (left mouse click) και οι πρoπορευόμενοι οδηγοί κάνουν στην άκρη για να περάσουμε ;) . Mακαρι να έκαναν το ίδιο και οι πεζοι carmafiageddon το έχω κάνει το παιχνίδι............

Δημοσ.
Όσοι έχουν προβληματάκια με την οδήγηση η λύση είναι η εξής : Καθώς οδηγάμε πατάμε συνέχει την κόρνα (left mouse click) και οι πρoπορευόμενοι οδηγοί κάνουν στην άκρη για να περάσουμε ;) . Mακαρι να έκαναν το ίδιο και οι πεζοι carmafiageddon το έχω κάνει το παιχνίδι............

iparxei kai alli lisi. perimenoume to patch:mrgreen:

Δημοσ.

Επειδή είναι και τεράστιο (σαν τον danny devito ένα πράγμα) το game κάτι μου λέει πως μέχρι να βγεί το patch εγώ θα το έχω κάνει ήδη uninstall.

Δημοσ.

αν συνηθίσεις παιρνάς ανάμεσα από τα αυτοκίνητα..σκοτώνοντας 2-3 πεζούς..

Δημοσ.

ή πιο απλα περνεις ενα περιπολικο και βαζεις τη σειρηνα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...