Προς το περιεχόμενο

Godfather - The Game

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλοι με backup image παίζετε?

Εγώ το αγόρασα γιατί πίστευα ότι τέτοια παιχνίδια επιβάλλεται κάποιος να τα έχει original με το κουτάκι τους το manual και τα σχετικά.

Πρώτη απογοήτευση:

Στο κουτάκι γράφει ότι υποστηρίζει Geforce3, Geforce4,…

(except Geforce4 MX) δηλαδή την κάρτα μου!!!.

(Μην ακούσω σχόλια τι κάρτα είναι αυτή….Που πας ρε Καραμήτρο… και τέτοια. Αυτή είχε το μηχανάκι όταν το αγόρασα αυτή έχω. BTW το μηχανάκι μου το αγόρασα πριν 3 χρόνια για να παίξω ένα άλλο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Τέσπα βάζω ένα ξεχασμένο τσιπάκι μνήμης 256ΜΒ να ανεβάσω λίγο την μνήμη του συστήματος μπας και βοηθήσει.

Σβήνω και κάποια σκουπιδάκια που κατά καιρούς έχω μαζέψει. Τραβάω και ένα Defrag 6ωρο.

Ξεκινάω εγκατάσταση. Όλα καλά. Μπα λέω μαμακίες λέει για την κάρτα.

Πάω να το τρέξω.

Μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει στον υπολογιστή μου πρόγραμμα δημιουργίας εικονικών drive και αυτό για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται.

Απενεργοποιώ το Alcohol.

Τπτα. Ξανά τα ίδια.

Απεγκαθηστώ το Alcohol. Tpta.

Απεγκαθηστώ τα plextor tools. Tpta.

Αρχίζω να βλαστημώ την ώρα και την στιγμή που το αγόρασα. Δεν ξέρω πως σας φαίνεται να έχεις αγοράσει ένα original παιχνίδι και να παιδεύεσαι να προσπαθείς να αποδείξεις στην κυρία ΕΑ ότι δεν το έχεις κλεμμένο. Και ποιο το νόημα της όλης «προστασίας» αφού ήδη κυκλοφορεί σπασμένο και μάλιστα πριν την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του.

Ψάχνω google. Tpta. Μπαίνω στην υποστήριξη της ΕΑ και μες στο χαμό κάπου βλέπω ότι έχει black list μαζί με το alcohol και κάποια άλλα prog και το CloneCD.

Ψάχνω στο δίσκο μου και βλέπω ξεχασμένο ένα παλιό CloneCD. Το απεγκαθηστώ και αυτό και ώ του θαύματος το παιχνίδι ξεκινά…

Ξεκινά είπα… γράψτε λάθος. Δεν έχω κέρσορα και ψάχνω στα τυφλά να πετύχω το Start. Προσπαθώ να πετύχω στα τυφλά την ανάλυση οθόνης μπας και το κάνω να δουλέψει σε μικρότερη ανάλυση μετά από κανά μισάωρο αλλάζω ανάλυση. Τίποτα πάλι. Άθλια γραφικά χωρίς χαρακτήρες!!!.

Σήμερα παρήγγειλα κάρτα γραφικών…

Άντε να δούμε…

Δημοσ.

File NikB kala ekanes giati de nomizw na xanavgei dunato paixnidi sumvato me thn vga sou...Ta tsekaroun auta prin agorasoun ;) (edw ta tsekaroun prin...katevasoun :P)

Δημοσ.

Ναι αλλά δε περίμενα να είναι και τόσο δύσκολο να βρώ και κάρτα γραφικών για το Pcάκι μου. Χθές πήγα MediaMarkt, Fnac, Πλαίσιο, Multirama μέχρι και στον Κοτσόβολο. Δεν βρήκα AGP κάρτα που ήθελα.

Σήμερα έκανα παραγγελία από e-shop.

Ρε τι τραβάμε για να γίνουμε DON...;-)

Δημοσ.

re paidia ta diabasa ola alla kserete ti epatha,?kanw mount thn eikona kai den mporw na to paiksw,alla an balw to patch paizeimia xara alla den mporw na bgw apo to aytokinhto!ti paizei?

Δημοσ.
ti karta parageiles re nikb?

ASUS N6600LE/TD 256MB AGP DVI TV-OUT

Αν και με AGPX4, ελπίζω να παίζει καλά...

Είχα δίλημμα μεταξύ αυτής και της:

XFX VGA NVIDIA GF6200 SILENT 256MB AGP DVI TV-OUT

Τελικά προτίμησα την 6600 για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο...

:-)

Δημοσ.
re paidia ta diabasa ola alla kserete ti epatha,?kanw mount thn eikona kai den mporw na to paiksw,alla an balw to patch paizeimia xara alla den mporw na bgw apo to aytokinhto!ti paizei?

Μηπως λεω μηπως χρησιμοποιεις Trainer ?

Δημοσ.

τα κρακ που κικλοφορουνε εχουνε bug και δεν μπορεις να βγεις απταμάξι!φτου!!

κατεβασα το image να δω αν θα τρέξει τώρα....

Δημοσ.

Μόλις νοίκιασα την τριλογία (την οποία αν και 24 μισό δεν έχω δει ποτέ) και είμαι στην αναμονή για το παιχνίδι. Μέχρι άυριο όχι ντον αλλά ντιν ντον θα χω γίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...