Προς το περιεχόμενο

Godfather - The Game

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το επίπεδο δυσκολίας μου αρέσει, κολλάω σε κάποιες αποστολές. δεν με βολεύει πολύ ο χειρισμός.

για μένα το mafia ήταν καλύτερο αλλά και το godfather δεν είναι κακό..

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια γεια σας. Και εγω συναντησα παρομοιο προβλημα με τον χειρισμο. Ακολουθησα τις συμβουλες των παιδιων να μην βαλλω κρακ αλλα τοτε μου λεει insert correct dvd-rom.Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω!!! Εχω πολυ μανια να παιξω αλλα δεν μπορω με αυτον τον χειρισμο! Οποιος γνωριζει ασ βοηθησει!!! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Στον χειρισμο δεν φταιει το crack...Ειτε με αυτο ειτε με το image ιδιο χειρισμο εχεις..

Προσωπικα δεν εχω δει χειροτερο χειρισμο και καμερα σε παιχνιδι του ειδους.

Δημοσ.

Αφου καποια παιδια ειπανε πως φταει το κρακ! Ειχαν το ιδιο προβλημα και μολις το ετρεξαν χωρις κρακ ειπανε πως ο χειρισμος εφτιαξε. Δεν γινετε να ειναι τοσο ηλιθιοι αυτοι που το φτιαξαν!Ελεος! Δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να φτιαξει αυτο;;

Δημοσ.

Το δοκιμασα και με το Mini image και με το cracked exe οταν το κατεβασα και ειχε τον ιδιο χειρισμο...Ωστοσο με το invert mouse τουλαχιστον εφτιαξα το πανω κατω.

Δημοσ.

Το περιμενα καλυτερο ισως να ειχα εγω υψηλες προσδοκιες... Η κινηση με τα αυτοκινητα που περνεις ειναι ΑΘΛΙΑ (καμια σχεση με το MAFIA που ειχε απολυτο ρεαλισμο σε αυτο τον τομεα). Απο την αλλη οταν εχεις ενα παιχνιδι που εχει να κανει με τον Don Vito Corleone δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να το τερματισεις

Δημοσ.

Εγω οταν παω να παιξω το παιχνιδι μου σβηνει η οθονη ενω η μουσικη ακουγεται κανονικα!!Εχω μια Radeon 9800 pro(default) και τους 6.3(drivers).Απο οτι ειδα στο readme το παιχνιδι υποστιριζει την καρτα μου.Τι μπορει να φταιει?(το παιχνιδι ειναι αυθεντικο)

Δημοσ.

Τελικά το παιχνίδι με ψιλοαπογοήτευσε...

Λίγο ο χειρισμός (μπλιαχ), λίγο ο σχεδιασμός της πόλης, λίγο

το 1920's στυλ και κάπως το gameplay.. Βέβαια είναι θέμα γούστου

και σε άλλους σίγουρα θα αρέσει.

Ίσως φταίει ότι είμαι φανατικός του San Andreas και περίμενα κάτι

παρόμοιο...(Α ναι και δεν έχω δει και τις ταινίες.. lol.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...