silentpower Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Εγώ αύριο πρωί πρωί πάω να πάρω όλους του νονούς από το dvdάδικο να κάτσω να τους δω σιγά σιγα να μπω στο κλίμα μέχρι να έρθει το game . Cosa Chillnostra report for duty soon!!!! Mafia αγαπημένο action ever αν του μοιάζει.................. ας προετοιμαστούν οι γείτονες να τους ξυπνάει το tommy gun τα άγρια χαράματα. xaxa και εγω αυτο θα κανω! α ρε Mafia παιχνιδαρα ,μονο το ea με προβληματιζει σε αυτο αν ομως τα καταφεραν θα υπαρξουν επικες στιγμες παλι!!
mandipl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 emena to mafia itan apo ta 2-3 prota paixnidia pou epexa sto pc mou .opote mou arsese poli .lao den eixe kai asximi odigisi (me ta saravalakia pou eixan tote) .thimame to korifaio itan mia proistoriki formula-1 . epeza apeires ores ospou na vgalo tin pista .
Nikb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 ...thimame to korifaio itan mia proistoriki formula-1 . epeza apeires ores ospou na vgalo tin pista . Είχε shortcut δρόμο η πίστα. Ξεκίναγες τελευταίος και έβγαινες πρώτος!!!
privateer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Epeidh yparxoun kai atoma pou mborei na mhn exoun paiksei to mafia opoios 8elei na ma8ei to telos mono me pm
bauhaus8 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μια ερωτησουλα γιατι θα σαλταρω... Ψαχνω στα controls πως διαολο βγαινεις εξω απο το κωλοαμαξο αλλα τιποτα.. Εχω πατησει τα παντα δεν γινεται τιποτα.. Οποιος μπορει ας βοηθησει...
HellasVagabond Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Παιχνιδι ειναι μην υπερβαλλεις....( ΑΝ υπαρχει και κανονας για Endings παιχνιδιου θα σαλταρω.. )
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ρε παιδία ουτε εγώ μπορώ να βγω απο το αμάξι, είναι κάποιο bug ? -edit- Το βρήκα ! bauhaus8, μην βάλεις no-dvd patch,απλά mount στα DaemonTools. Με το mouse τι κάνουμε που πηγαίνει αντίθετα ? Δεν υπάρχει κάποια επιλογη όπως σε άλλα παιχνίδια. Τα γραφικά του είναι πολύ ωραία άλλα τα αυτοκίνητα είναι λίγο χάλια και σε σχεδίαση και σε χειρισμό.
TSOPK Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Ρε παιδία ουτε εγώ μπορώ να βγω απο το αμάξι' date=' είναι κάποιο bug ? Με το mouse τι κάνουμε που πηγαίνει αντίθετα ? Δεν υπάρχει κάποια επιλογη όπως σε άλλα παιχνίδια. Τα γραφικά του είναι πολύ ωραία άλλα τα αυτοκίνητα είναι λίγο χάλια και σε σχεδίαση και σε χειρισμό.[/quote'] Ειναι προβλημα της σπασμενης εκδοσης και τα δυο που αναφερεις.
HellasVagabond Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Εγω δεν εχω τετοια προβληματα παντως. Ισως ειναι απλα Bugs.
mandipl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 ontos min valei kaneis no-dvd .einai mallon provlimatiko .kalo paixnidakia an kai tha to xaroun perisotero ilikies kato ton 20 . poli megali omoiotita me to mafia .ontos i odigisi den paei kala . kata ta alla nomizo axizei ton kopo na to dokimasei kaneis .
silentpower Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 kalo paixnidakia an kai tha to xaroun perisotero ilikies kato ton 20 . giati einai poli paidiko?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 E oxi kai pediko...guys gia olous esas pou exete probs sigoura den fteei i ekdosi pantos...to game einai teleio ektos apo tin odigisi an kai otan antainazonte ta cars einai ola ta lefta... p.s. olous esas pou kskinisate tora...upgrade ur health prin apo ola ta alla...
mandipl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 den eipa paidiko .an eisai 20 den eisai kai paidi .alla an exeis paixei polla paixnidia den tha vreis to tromero endiaferon .alla opos eipa einai ena kalo paixnidi ek protis opseos .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.