Προς το περιεχόμενο

Godfather - The Game

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ αύριο πρωί πρωί πάω να πάρω όλους του νονούς από το dvdάδικο να κάτσω να τους δω σιγά σιγα να μπω στο κλίμα μέχρι να έρθει το game ;) .

Cosa Chillnostra report for duty soon!!!!

Mafia αγαπημένο action ever αν του μοιάζει.................. ας προετοιμαστούν οι γείτονες να τους ξυπνάει το tommy gun τα άγρια χαράματα.

xaxa και εγω αυτο θα κανω! α ρε Mafia παιχνιδαρα ,μονο το ea με προβληματιζει σε αυτο αν ομως τα καταφεραν θα υπαρξουν επικες στιγμες παλι!!

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

emena to mafia itan apo ta 2-3 prota paixnidia pou epexa sto pc mou .opote mou arsese poli .lao den eixe kai asximi odigisi (me ta saravalakia pou eixan tote) .thimame to korifaio itan mia proistoriki formula-1 . epeza apeires ores ospou na vgalo tin pista .

Δημοσ.
...thimame to korifaio itan mia proistoriki formula-1 . epeza apeires ores ospou na vgalo tin pista .

Είχε shortcut δρόμο η πίστα. Ξεκίναγες τελευταίος και έβγαινες πρώτος!!!

Δημοσ.

Μια ερωτησουλα γιατι θα σαλταρω... Ψαχνω στα controls πως διαολο βγαινεις εξω απο το κωλοαμαξο αλλα τιποτα.. :( Εχω πατησει τα παντα δεν γινεται τιποτα..

Οποιος μπορει ας βοηθησει...

Δημοσ.

Ρε παιδία ουτε εγώ μπορώ να βγω απο το αμάξι, είναι κάποιο bug ?

-edit- Το βρήκα ! bauhaus8, μην βάλεις no-dvd patch,απλά mount στα DaemonTools.

Με το mouse τι κάνουμε που πηγαίνει αντίθετα ? Δεν υπάρχει κάποια επιλογη όπως σε άλλα παιχνίδια.

Τα γραφικά του είναι πολύ ωραία άλλα τα αυτοκίνητα είναι λίγο χάλια και σε σχεδίαση και σε χειρισμό.

Δημοσ.
Ρε παιδία ουτε εγώ μπορώ να βγω απο το αμάξι' date=' είναι κάποιο bug ?

Με το mouse τι κάνουμε που πηγαίνει αντίθετα ? Δεν υπάρχει κάποια επιλογη όπως σε άλλα παιχνίδια.

Τα γραφικά του είναι πολύ ωραία άλλα τα αυτοκίνητα είναι λίγο χάλια και σε σχεδίαση και σε χειρισμό.[/quote']

Ειναι προβλημα της σπασμενης εκδοσης και τα δυο που αναφερεις.

Δημοσ.

ontos min valei kaneis no-dvd .einai mallon provlimatiko .kalo paixnidakia an kai tha to xaroun perisotero ilikies kato ton 20 . poli megali omoiotita me to mafia .ontos i odigisi den paei kala .

kata ta alla nomizo axizei ton kopo na to dokimasei kaneis .

Δημοσ.

E oxi kai pediko...guys gia olous esas pou exete probs sigoura den fteei i ekdosi pantos...to game einai teleio ektos apo tin odigisi an kai otan antainazonte ta cars einai ola ta lefta...

p.s. olous esas pou kskinisate tora...upgrade ur health prin apo ola ta alla...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...