hralman Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Βασικα δεν υπαρχει και κατι αλλο να κανεις αφου τα εκανες ολα. Το παιχνιδι το εχεις τελειωσει. Δε θα δεις ποτε οθονη game over σε τετοια παιχνιδια, σε αφηνουν παντα στο τελος να εισαι ελευθερος στην πολη να κανεις βολτες. Αλλοι αρκουνται απλα στο να τελειωσουν τις αποστολες του story της ταινιας. Αφου εσυ εγινες και Don of NY, τοτε εισαι αψογος. Το εχεις τελειωσει και με το παραπανω. Τι αλλο θες?
hralman Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Αυτο αστο... πονεμενη ιστορια. Δεν εχει ακουστει τιποτα ακομα και πολλοι φοβουνται οτι δε θα υπαρξει συνεχεια. Δεν εχει ακουστει ουτε καν σαν ιδεα, και γι'αυτο ανησυχω πως δε θα δωσουν σημασια για sequel... -ΕDIT: Τουλαχιστον θα εχουμε σιγουρα αλλα stealth παιχνιδακια να ασχολουμαστε μεχρι να μαθουμε αν θα βγει thief. Τα Splinter Cell 4 και Hitman: Blood Money ειναι επιβεβαιωμενα... το 2ο για την ακριβεια κυκλοφορει τελος του μηνα. Πολυ καλο παιχνιδακι αν το παιζεις stealth και οχι Rambo.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Sumfono gia akomi mia fora mazi sou alla sosta to pezeis stealth tin proti fora...kai tin deuteri sperneis tin katastrofi...etsi ekana me ola ta hitman...last man standin...kai panta professional etsi opos to proto!
hralman Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μπα! Εγω εχω τετοια κ*βλ* με stealth tactics, που οσο και αν το επαιζα, παντα προσπαθουσα να γινομαι ολο και πιο αορατος. Βεβαια υπηρχαν και οι φορες που ειπα θα παιξω για πλακα και εμπαινα μεσα και οτι κινουταν επεφτε. Αλλα πιο πολυ γουσταρω ησυχα... χωρις να παρει κανεις χαμπαρι τιποτα! Βλεπε και το swat, του οποιου ειμαι επισης μεγαλος fan απο τοτε που πρωτοβγηκε (επρεπε να καταργησουν τα police quest ομως? ). Οσο δεν ξερουν οτι εισαι εκει και κινεισαι χωρις φασαρια ειναι αλλη φαση. Οταν ομως γινουν τα πραγματα επικινδυνα, χρειαζεται να μπουκαρεις. Οσο μπορω ομως προσπαθω να διατηρω το πλεονεκτημα του να μην ξερουν οτι εισαι εκει. Σε ολα τα παιχνιδια που παιζω.
S2Katana Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Kαλησπερα παιδια.Μη με βαρεσετε, αλλα επειδη διαβασα ολο το τοπικ απο την αρχη και δεν εβγαλα ακρη, θελω να με βοηθησετε στο προβλημα που εχω.Αν βαλω το crack δεν βγαινει απο το αμαξι(ναι ξερω το crack φταιει για αυτο) και αν απλα το κανω mount στο deamon tools ή στο Alcohol μου ζηταει να βαλω το dvd στο drive.Εχω βγαλει επισης τα καλωδια ΙDE απο τα drives.Καμια ιδεα?Ευχαριστω εκ των προτερων.
S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Παιδια με βοηθησε ο φιλος Apsiman. Τωρα κατι αλλο.Για καποιο λογο, ενω ''βλεπει'' το gamepad μου, δε με αφηνει να το κανω configure και δεν ''πιανουν'' τα κουμπια που πατω.Ειναι το Logitech Precision Gamepad.
hralman Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Χμ... επειδη συζητηση περι crack απαγορευεται, υποθετω οτι εχεις το παιχνιδι original και απλα θες να το παιζεις χωρις cd ε? Σαν κι εμενα! Εγω βαζοντας το image στο alcohol δεν ειχα κανενα προβλημα παντως. Μου το διαβασε αμεσως. Αλλα αφου το ελυσες αυτο οκ. Για το gamepad δυστυχως δε ξερω τι μπορει να φταιει γιατι δεν χρησιμοποιησα ουτε στο godfather, ουτε χρησιμοποιω γενικα. Με βολευει το keyboard. Σιγουρεψου πρωτα οτι δεν κανεις εσυ κανενα λαθος μεσα στα options, και μετα θα σου προτεινα να δανειστεις απο καποιο φιλο ενα αλλο gamepad και να το βαλεις πανω να δεις αν θα παιζει κανονικα. Για να αρχισεις να βγαζεις συμπερασματα για το τι φταιει και το αν υπαρχει καποια ασυμβατοτητα.
S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ναι, φυσικα και προκειται για το αντιγραφο ασφαλειας του original game μου.Βασικα δεν εχω λυσει ακομη το προβλημα, απλα εχω σκοπο να κατεβασω ενα πακετο αρχειων που ειχε κανει upload ενα παιδι εδω μεσα. Το προβλημα ειναι πως αν και βλεπει το gamepad, μολις τσεκαρω την επιλογη use gamepad και πατησω οκ, μολις ξαναμπω στο μενου ειναι παλι μη τσεκαρισμενη!
S2Katana Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ναι μολις το διαβασα.Σε ευχαριστω φιλε μου για το χρονο σου.
overclocker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Να πώ ότι επιτέλους κυκλοφόρησε και το proper fix για το παιχνίδι για αυτούς που δεν θέλουν να μπλέκουν με images κτλ. Ψάξτε για το proper fix exe από το group iND.
zorbas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Υπαρχει περιπτωση το παιχνιδι να παιξει σε μενα που εχω την ΜΧ440 με ψιλο-overclocking? Κανονικα δεν πρεπει να με αφηνει αλλα ρωταω μην κανω αδικα την εγκατασταση
Trelospektis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 telika ti egine diorthwthike to provlime me tin kinisi? paei swsta twra o paixtis?/
S2Katana Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι διορθωθηκε.Εκανα unistall το παιχνιδι... ...πλακα κανω.Με τη βοηθεια του φιλου hralman ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.