Προς το περιεχόμενο

Godfather - The Game

m00nlight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ γίναμε και Don of NYC κι ας μη μας άρεσε τρελά το παιχνίδι. :mrgreen:

Για εμένα' date=' το παιχνίδι ξεπερνά κατά πολύ τo San Andreas (όxι το Vice City), για τους εξής λόγους.

-Πολύ καλύτερα γραφικά (αυτονόητο φαντάζομαι). Καλύτερη άισθηση του περιβάλλοντος, οι χαρακτήρες είναι πιο συμπαγείς και ζωντανοί. Η ζωή της πόλης σαφώς ανώτερη, οι κάτοικοι και τα περιβάλλοντα φαίνονται πιο αληθινοί.

-Πολύ περισσότερη στρατηγική σκέψη. Ποιά μαγαζιά να χτυπήσεις πρώτα, πότε είναι κατάλληλη ώρα να ορμήξεις στα warehouses ή στα hubs, ποιά περιοχή αξίζει να ελέγχει η φαμίλια σου.

- Χειρσμός παρόμοιος με του SA, αν και εμένα μου άρεσε πιο πολύ του Godfather. Οι μάχες σώμα με σώμα είναι αρκετά πιο θεαματικές, ενώ και με τα όπλα τις βρήκα πιο "στρωτές" από του SA, το λοκάρισμα μου φάνηκε καλύτερο.

- Ο ήχος γενικά μου φαίνεται πιο ποιοτικός στο νονό, αλλά το SA έχει ακαταμάχητο soundtrack.

-Το story και η εποχή του Νονού μου αρέσει περισσότερο.

Μία μεγάλη ατυχία είχε το παιχνίδι. να βγει σχεδόν ταυτόχρονα με το Oblivion... Το έχω το κακόμοιρο στο σκληρό και κάθεται περιμένοντας...[/quote']

-Για τα γραφικά δε ξέρω, μάλλον επειδή έχω χάλια κάρτα γραφικών, δε μπόρεσα να δω που είναι τόσο καλά. Κάτι λεπτομέρειες όπως τα αυτοκίνητα φαντάσματα και οι ατέλειωτοι τοίχοι (τα τείχη; :mrgreen: ), στις γέφυρες , τα κτίρια ίδια σα να τριγυρίζεις σε έναν ατέλειωτο λαβύρινθο (καθόλου ποικοιλία-φαντασία, όλα τα ίδια), καθόλου ελευθερία να βγεις έξω από την πόλη (San Andreas :razz: ), με ψιλοχάλασαν. Ούτε ένα πεζούλι δε μπορεί να πηδήξει ο καϋμένος. :-D

-Στρατηγική; Πήγαινα και τα κατακτούσα ένα ένα. :oops:

-Όντως το λοκάρισμα είναι κάπως καλύτερο, αλλά ώσπου να συνηθίσεις το γενικό χειρισμό έχει τελειώσει το μισό παιχνίδι. Όσο για την ποικοιλία οχημάτων και τον έλεγχό τους... No comments... Μην αναφέρουμε και τα ποδήλατα, αυτοκίνητα, μηχανές, ελικόπτερα, πλοία, αεροπλάνα και τα skills τους-απόλυτη ελευθερία κίνησης στο virtual κόσμο, θα είναι σα να κλέβουμε εκκλησίες. :-?

-Στον ήχο (εκτός του soundtrack), πάλι νομίζω είναι υπολειπόμενο.

α. You are lunetic!

β. I need heeeelp!

γ. Are you crazy?

δ. Somebody get the cooops!

Τα μαθα απ' έξω (παράδειγμα είναι).

-Φυσικά έρχετε και το θέμα του γούστου. Πάντα έβρισκα διασκεδαστικό το πως μιλάνε οι μαύροι, τα ghetto movies και την rap, οπότε το SA ιδίως με το humor του, μου ήρθε καλούπι! :mrgreen:

Θα μου λείψει ο CJ. lol

Λες να κατεβάσω το Oblivion; :twisted:

Δημοσ.

Εγώ πάλι προτιμώ το armani dress code, τα βιολιά και την πίτσα αλλά σαν παιχνίδι δυστυχώς το SA είναι κλάσεις ανώτερο.

Όταν έχεις τα δικαιώματα του Godfather οφείλεις να κάνεις κάτι εξαιρετικό. Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια δουλειάς γι'αυτό το αποτέλεσμα? HYPE BE MY GUIDE. Φίλοι μου που η μοναδική τους επαφή με τα games είναι ανάλογη με τις εκτός έδρας επιτυχίες του ολυμπιακού στην ευρώπη όταν άκουσαν ότι έχω το game με έπριξαν "το θέλω", "γουστάρωωωω" και άλλα επιφωνήματα χαράς. Μάλλον γι'αυτούς φτιάχτηκε το παιχνίδι και όχι για την "ράτσα" των originale gamers.

Επειδή έτυχε να ασχοληθώ με τις ταινίες πρωτού το πιάσω στα χέρια μου μπορώ να πω πως αν δεν τις είχα δει μάλλον δεν θα αφιέρωνα στον τίτλο πάνω από 10-15 λεπτά. Είναι άλλη η οπτική αν γνωρίζεις το story των ταινιών. Αλλά και πάλι παραμένει ένα μέτριο παιχνίδι.

Αγοράζουμε τα δικαιώματα ενός τεράστιου τίτλου kaboom, βάζουμε στο εξώφυλλο του dvd case τον γίγαντα marlon brado kaboom πουλάμε και thats it. Αυτό δεν είναι gaming αλλά marketing. Και δεν ξέρω αν η ea κάνει καλά παιχνίδια αλλά στο marketing είναι με διαφορά η καλύτερη.

Δημοσ.

μου εχουν μεινει οι εξης κινησεις :

grand slam execution

hard head execution

traffic accident execution

μπορει να μου πει καποιος πως τις κανω?

-EDIT- Τις εβγαλα.

Δημοσ.
Εγώ πάλι προτιμώ το armani dress code' date=' τα βιολιά και την πίτσα αλλά σαν παιχνίδι δυστυχώς το SA είναι κλάσεις ανώτερο.

Όταν έχεις τα δικαιώματα του Godfather οφείλεις να κάνεις κάτι εξαιρετικό. Αναρωτιέμαι τόσα χρόνια δουλειάς γι'αυτό το αποτέλεσμα? HYPE BE MY GUIDE. Φίλοι μου που η μοναδική τους επαφή με τα games είναι ανάλογη με τις εκτός έδρας επιτυχίες του ολυμπιακού στην ευρώπη όταν άκουσαν ότι έχω το game με έπριξαν "το θέλω", "γουστάρωωωω" και άλλα επιφωνήματα χαράς. Μάλλον γι'αυτούς φτιάχτηκε το παιχνίδι και όχι για την "ράτσα" των originale gamers.

Επειδή έτυχε να ασχοληθώ με τις ταινίες πρωτού το πιάσω στα χέρια μου μπορώ να πω πως αν δεν τις είχα δει μάλλον δεν θα αφιέρωνα στον τίτλο πάνω από 10-15 λεπτά. Είναι άλλη η οπτική αν γνωρίζεις το story των ταινιών. Αλλά και πάλι παραμένει ένα μέτριο παιχνίδι.

Αγοράζουμε τα δικαιώματα ενός τεράστιου τίτλου kaboom, βάζουμε στο εξώφυλλο του dvd case τον γίγαντα marlon brado kaboom πουλάμε και thats it. Αυτό δεν είναι gaming αλλά marketing. Και δεν ξέρω αν η ea κάνει καλά παιχνίδια αλλά στο marketing είναι με διαφορά η καλύτερη.[/quote']

Ta perissotera paixnidia, an oxi ola, poy basizontan se tainies einai psiloxontroxalia.... ti na proto8imi8w??? Eite einai tis EA eite kapoiaw allis diskola briskeis paixnidi na einai kalo pou proipirxe san tainia.....

I EA exei paradosi stin metafora tainiwn se patates paixnidia .....

Δημοσ.

ρε παιδιά, και εγώ δεν χωνεύω καθόλου την EA, αλλά νομίζω ότι το godfather ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπές, για τους λόγους που είπα παραπάνω. Τώρα βέβαια το λάθος τους ίσως να ήταν ότι χρησιμοποίησαν το όνομα της ταινίας, οπότε και δημιούργησαν υπερβολικά υψηλές προσδοκίες, αλλά και πάλι τί μπορεί κανείς να περιμένει; Αρκετά ανοιχτό gameplay αλλά όχι τόσο όσο να χάνεσαι (σαν το Oblivion), η δημιουργία προσώπου είναι πραγματικά κορυφαία (εφάμιλλη του the movies), ευχάριστος και βατός χειρισμός, λίγα στοιχεία ανάπτυξης χαρακτήρα, γενικά μου φάνηκε εξαιρετικά ευχάριστο. Ίσως λίγο κονσολιάρικο, αλλά μήπως τα GTA δεν ήταν;

Δημοσ.

Οπως ειπα οι εκρηξεις κερδιζουν τις εντυπωσεις...

Γενικα τα οπλα δεν εχουν καλα εφε...Πχ πυροβολεις τοιχο αλλα σπανια μενουν τρυπες....Ακομα δεν εχει αρκετο αιμα, διαμελισμους κτλ κτλ κτλ....

Δεν νοειτε να πυροβολεις εξεπαφης καποιον με καραμπινα και να μην παθαινει τιποτα απλα να πεθαινει.

Δημοσ.

εχω καθαρισει και τις 4 φαμηλιες,εχω αγορασει ολα τα safehouse,warehouse και καταστηματα,ολες τις αποστολες....ΑΛΛΑ καπου εχω ξεχασει αντικειμενα collectibles :84% , συνολικη διαρκεια παιχνιδιου 97%....και τωρα τι???πως θα βρω αυτες τι μαλ@κιες??στον χαρτη δεν φαινεται κατι...τι θα πηγαινω πορτα-πορτα και ψαχνω??

Δημοσ.
εχω καθαρισει και τις 4 φαμηλιες,εχω αγορασει ολα τα safehouse,warehouse και καταστηματα,ολες τις αποστολες....ΑΛΛΑ καπου εχω ξεχασει αντικειμενα collectibles :84% , συνολικη διαρκεια παιχνιδιου 97%....και τωρα τι???πως θα βρω αυτες τι μαλ@κιες??στον χαρτη δεν φαινεται κατι...τι θα πηγαινω πορτα-πορτα και ψαχνω??

Ε... ναι.

Χρηματοκιβώτια, execution styles και films.

Εκτός κι αν βρεις στο νετ κανένα χάρτη που να δείχνει που είναι όλα κρυμμένα.

Αλλά και γω κάπου εκεί στο 95% το άφησα. Είναι χάσιμο χρόνου να ασχολείται κανείς με τέτοια. Χαζομάρες των προγραμματιστών.

Και τι γίνεται αν το φτάσεις στο 100% ξέρει κανείς; Μάλλον ξεκλειδώνονται όλα τα videάκια;

Δημοσ.
mia allh aporia: ton xarth pws ton blepeis? Odhgaw kai den kserw pws 8a paw ekei pou 8elw kai paw sta tufla...

Sta options den exw brei kati...

Αν το έχεις στο pc, ανοίγεις το χάρτη, κρατάς πατημένο το αριστερό mouse button και τον τραβάς προς τα κει που θέλεις. Μετά θυμάσαι το συντομότερο δρόμο π.χ. στη δεύτερη δεξιά μετά στην τρίτη αριστερά κλπ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...